Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 08:05   #451
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Datum registracije: Jan 2018
Također
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:02   #452
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor Brko Pregled postova
Pa i meni.
Za Norrisa tvrdim već duže vremena da je kreten. Piastri je odlučio krenuti istim putem.

Ipak bude netko drugi donio vozački u McLaren jednom drugom prilikom. Odličan posao je Zak napravio sa team managementom i 2 uzastona WCCa su digli. Congratz.

Ali za vozački ipak treba voziti netko tko je manji panj od navedenih.

Ili trebaju stati iza jednog vozača.

Oni su uništili Piastrija sa svojim papaya rules i forsiranju Landa. Sad im Max puše za vrat i nadam se da će uzeti naslov jer ovi su stvarno debili.
udarnik60 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:05   #453
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

kazes trebaju se odlucit i odma ispod kazes da su se odlucili za landa

meni ko gledatelju je svejedno sta rade,samo znam da gledam vecinom na silu,navike radi
Staro Danas, 09:56   #454
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
kazes trebaju se odlucit i odma ispod kazes da su se odlucili za landa :D

meni ko gledatelju je svejedno sta rade,samo znam da gledam vecinom na silu,navike radi
Od Monze su jasno počeli pokazivati da je Piastri drugi vozač i onda ga dokrajčili sa Singapurom. A lik je vodeći u prvenstvu. I nadam se da će im se pokušaj forsiranja Landa za prvaka obiti u glavu i da će im Max to uzeti.

Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
udarnik60 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 10:43   #455
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pa Piastri i je drugi vozač.

Vozio je karting dok je Norris bio dio McLaren akademije. Jel stvarno netko misli da će na osnovu toga što je odvozio bolju polovicu sezone, postati prvi vozač pored nekog u koga ulažu godinama.

Papaya rules je glupost jer Zak nema muda reć malom da nije prvi vozač nit će to biti. Čim mu to kaže, Piastri će tražiti put prema Red Bullu ili Mercedesu.

Ajd zadrži dva vrhunska i egoistična vozača u timu bez jasnih pravila, dok si mekušac i okrećeš vlastita pravila pokušavajući izbjeći građanski rat

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:52   #456
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Papaya rules je glupost jer Zak nema muda reć malom da nije prvi vozač nit će to biti.
This ^^

Iako je i "prvi" vozač drek na šibici, ovo je istina.
2007 se smiješi jako jer i senilni Ron isto tako nije znao jel bi pišao ili srao, jel bi cvilidretu ili homeboya pa na kraju mu ga Kimi zavuko do lakta na suho.

Mislim da bu Zak ove godine doživio istu proktologiju. I neka, bu pametniji idućih sezona.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 12:19   #457
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Ma da,najbolje ko u red bullu
Sve za Maxa a ovi drugi vozač neka se pati iza
Staro Danas, 12:44   #458
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Prvo i drugo mjesto mora tim odluciti, u suprotnom ostavljas djeci da na stazi odlucuju. A kako to u praksi izgleda, vidimo ove sezone. I Max nije #1 jer je favorit tima, Max je #1 talentom dok se #2 jedva bore za bodove. RB nema vozaca da bude konkurentan #2 mjestu, kakvo #1.

A ne kontam kako neko moze reci da jucer nije bila Piastrieva greska. Smotao je lijevo kao da je sam na stazi i niko nema pored njega. Da nije Hulk postojao, desilo bi se isto sa Alonsom koji je skroz isao preko kerbova jer je vidio sta ovaj radi, i ovaj bi ga opet sjebao. Piastri je naglo reagovao jer ga je Noris presjekao, ali je morao imati majku mu neki self awareness.

Piastri je morao uzeti liniju Norisa i Maxa ne zato sto ima ili nema prednost, vec da ostane ziv. Ali i tada je pitanje da li bi izbjegao kontakt sa Hulkom. A ovako kad gledas ponovljen snimak, savio tockove ko da hoce puni krog napraviti, wtf.
Staro Danas, 14:01   #459
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ma da,najbolje ko u red bullu
Sve za Maxa a ovi drugi vozač neka se pati iza
Pa ako oćeš osigurat WDC kak se spada, da, to je jedini način.

Lako je kenjat ko Toto "Ham i Ros neka se utrkuju" kad su bili 2s po krugu brži. Kad je Ferrari donekle stiso 2017 i 2018, kak je Bottara odjednom postao drugi vozač. Što generalno i je.

Sve velike momčadi su u trenucima WDCova uglavnom imale odličnog vozača u jednom i vozača koji nek je sretan kaj je u takvom timu. Jedino McLaren to nikako da nauči. Oni uvijek nađu način u trenucima odličnog bolida da implodiraju. Ako već potajno žele da im Norris donese naslov, onda su uz njega trebali uparkirat nekog levata, budućeg Kovalainena, Bottaru, Fizikelu ili tak nekog midrange panja, a ne nabrijanog klinca koji je u nižim kategorijama osvojio SVE što je vozio. I sad čuđenje kako guzi Norrisa usprkos svemu. Što je i dokaz da je Norris isto panj i škovaca od vozača. Nek me večeras demantira slobodno.
Staro Danas, 14:31   #460
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Demantirat će te
Neko od nju dvoje će bit prvak i gotovo,neka se bore

Bolje i to nego da se jasno zna ko je prvi a ko drugi vozač
Meni idu na kurac vodonoše u ekipama,a to su imali svi prvaci do sada
Staro Danas, 14:56   #461
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Demantirat će te
Neko od nju dvoje će bit prvak i gotovo,neka se bore
Iz tvojih usta u božje uši.

Citiraj:
Bolje i to nego da se jasno zna ko je prvi a ko drugi vozač
Meni idu na kurac vodonoše u ekipama,a to su imali svi prvaci do sada
nisam rekao da se slažem s time ali u ovakvim situacijama ti je to jedini sigurni bet. Sam si si dao odgovor na to: svi prvaci su imali vodonošu. Zato su i bili prvaci.
Staro Danas, 19:21   #462
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Druga su vremena.

Imaš golobradu djecu koja su smještena u najbrži sport na svijetu (do Maxa, mislim da je Alonso bio jedini prvak koji je s manje od 22-23-24 godine debitirao u F1.) Njih dvojica su vanserijski talenti, ali dolazimo do toga da djecu stavljaš u bolid čim su prestala sisati.
Jesu vrhunski vozači, ali su i dalje djeca.

Imaš F1 koji je postao cirkus u smislu da vozačima ne daju ni 5 minuta mira, a nas kao gledatelje futraju nebitnim glupostima.

i onda imaš medije koji jedva čekaju da se nakače na random događaj / incident na stazi i do napušu do te mjere, da tim klincima proradi ego i tek se tad pokrene lavina sranja.

Norris je stvarno ok dečko i vozač. Mentalno ga je sjebao dolazak Piastria jer nije očekivao da će tim koji je sve podredio njemu...dovesti takvog talenta koji će mu biti prijetnja.

Sad je izašlo na vidjelo da je tu trebao biti Alex Palou, očito kao vodonoša.

Ne znam kako se s 22 godine možeš nositi s takvim pritiskom na radnom mjestu, bez ikakvog prijašnjeg iskustva.

Piastri je veći talent od Norrisa, neosporivo.
Piastri je jači u glavi od Norrisa, neosporivo.

Lando se je kroz ljeto pribrao, a Piastria je onaj izlet u zid u Bakuu izgleda malo prizemljio i sad je oprezniji.

Nek se bore, nek bude Rosberg vs Hamilton i ove godine, ali bez plakanja na radiju. Batali papaya rules, stisni zube i vozi.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore