|
![]() |
#691 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
zato su i maknuti i commander i sve. skvad leader nema nikakve posebne funkcije nit znaš ko je em se to stalno rotira preglednost nekih stvari koje trebaju biti prve na oku su loše nije poanta teamplaya i squad realno, igra i dalje želi da svi uđu i zabavljaju se i rade montaže realno ono što je čak i cod prestao
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Koji bi miš i tipkovnicu za PS5 za ovo preporučili? Ne nekaj preskupo. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
|
ali express imaš po 50tak eura solidan izbor kineza, ako ti nije bitna marka, a da su recimo wirless ja imam neku ajaz a800 ili tako nešto, 40e, ima čak i knob, brutala je a 50 e ti je miš, traži pro max gaming mouse izbacit će ti ga, vhx nešto tako, svi hvale taj
![]() Zadnje izmijenjeno od: Doktor O. 15.10.2025. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://www.reddit.com/r/Battlefield6/s/d8vEHcPWva Dobro je ovaj rekao u komentarima. Vince Zampella, lik koji je prije radio na COD-u, je obavio svoj posao. Prodaja je rekordna, a BF više ne liči na BF, i to je ukratko to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Dobro, šta sad da radim nakon svih komentara? Da kupujem, il' ne kupujem? Nisam podlegao hypu. Nemogu odlučiti. Igrao onu betu. Bilo mi ok na početku. Druga beta mi već bila dosadila malo. I rush mi je bio loš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
to samo ti možeš znat, ja se zabavljam, imam ekipu i dobro nam je, nismo nostalgični prema bc2 vremenima - jer povratka nema niti će biti, gaming industrija se promijenila, možeš to prihvatit ili doslovno ne gejmat uopće. kupi na steamu, igraj 2h i refundaj ak ti ne paše, rush više nije in, sada je conquest iliti escalation
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Ne kupuj, ja sam happy kaj sam si uplatio onaj ea pro pa mogu mjesec dana igrati. Ali nakon cca 10h loše je. Taj jebeni bloom, male mape, kratki conquest, nepostojeći server browser... Itd. Tam na proljeće ak kaj drastično promjene mozda kupim, ali po svemu sudeći nula bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Vidim da ce opet minjat brzinu igraca slusaju cod stremere i glasnu djecu na tviteru. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ako ti se ne igra, drži te neki hype, preskoči za sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Imaš 2h gameplaya ili 14 dana (šta prije istekne) za refund. Samo nemoj pokušavati navući točno 120min, jer pređeš li za jednu minutu nakon 120-e minute, gotovo ti je. Igra je vječno tvoja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Mislim da ću ovako. Uzmem možda poslije kad malo padne cijena. Nije baš da mi se nešto posebno igra kao što je bilo nekad. Do mene je... A za dnevnu dozu trči-skači-pucaj imam Titanfall 2. Još samo da ubace wallrun u BF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
*ebo ga više random bullshit deviation, ko ovo dizajnira. Veci uspjeh imam sa full auto na medium-long range nego sa burst ili tap fire. Ovo je tap fire, a metci samo sto meni iza ledja ne idu. d Svi atačmenti su za bolju preciznost. Ali djaba se trudit.
![]() |
#706 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja ne vidim niš krivo u videu. Štoviše čak mi i preprecizno meci idu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Registered User
|
Idu metci svuda samo ne gdje ja nisanim. Ovo je prvi ispaljeni metak. ![]() ![]() To je 2x optika, nije 8x. To je assault rifle, nije SMG. Znaci ovo nije recoil. Recoil je trzaj puske. Recoil se moze kontrolisati kad se nauci puska. Ovo je random. Ovo je onaj tipicni njihov random bullet deviation koji koriste jos od BC2. Ovo je njihov vid balansiranja pusaka koji nema nikakve logike. Najgori je bio u BF1. ![]() https://www.youtube.com/results?sear...llet+deviation
![]() |
#709 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Registered User
|
Ni jedna mapa da me zgrabi. Ocekivao sam jednu da je mogu u loopu vrtiti kao sto smo nekada Karkand, Caspian ili Roterdam i Devastation. Ne znam sta je ali mi ni jedna nema neki game flow. Osjecaj za progresom i kontrolom. Cairo je mozda najbolja dizajnom kad je objectogve u pitanju. Manhattan Bridge je zanimljiva radi akcije na C, A i B. Ali to je to. Mozda je do igraca, mozda gameplay, mozda objective lokacije ali radije bi upalio Roterdam po stoti put nego Liberation, Empire state ili Sobesk. Empire State je mrtva Close Quarters DLC mapa. Ali sam gameplay i napucavanje mi je jako dobro i dalje. Audio engine izvlaci akciju pravo.
![]() |
#712 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja od kada sam prešao sa conquesta na escalation, preporodio se u conquestu svaki meč doslovno za 5min već bude na tolikoj ticket razlici da znaš šta će bit, 90% mečeva završi očekivano escalation je ko produžeci na svjetskom prvenstvu, napeto, baš uživam, a i imam squad od 4 frenda pa i to daje dodatnu draž
![]() |
#714 |
Registered User
|
By the way, mozda je teorija zavjere, mozda je sam ja off... ali identicno ponasanje oruzja sam primjetio u MW2 2022. Kada podjem koristiti defaultnu pusku, bude kick ass. Cim podjem otkljucavati attachmente da bude preciznija, TTK kao da se poveca. Obaram ljude dosta sporije, ili ludo rasipa metke kao gore sto sam govorio. U MW2 sam detaljisao i kontao da li se neki attachmenti sudaraju, ali definitivno nema nista po statistici sto bi pokazalo. E evo sad sa BF6. Krenem sa 433. Sve sto sam radio jeste povecavao preciznost, smaniivao horizontalni recoil ali djaba. Puska sve gora. Onda predjem na KORD. Wow reko, ovo je laser. Kako sam dodavao bolji grip i ostale pizdarije, ma isto da pucam 9mm sa kilometra. Isto da mi treba duplo vremena da oborim nekoga. Mora reko biti do servera, nemoguce da je puska gora. I na kraju predjem na M4.. i majku mu isti klinac. Defaultne postavke me oduvale. Doslovno wow efekat ali ne samo ADS vec i hipfire. Otkljucam bolji grip, stavim neke sitnice da je puska preciznija, i rasipa metke u tri lijepe. A onda je resetujem, vratim sve na "tvorničkle postavke" i evo sad za sad ne smijem joj onu defaultnu 1.5x optiku promjeniti kontam mozda ima neke veze. Vidim dosta se ljudi zali kako gubi duel. Kako su bili dobri u beti i kada je igra izasla i sad odjednom imaju lose performanse. Neki se zale na netcode ili multiplayer ali ja mislim da ima neki bullshit sa postavkama puške, statistika koja se ne prikazuje. Obziro da koriste model random rasipanja petaka umjesto recoila, ko zna sta jos rade. Recimo, dodas atačment za bolju preciznust, ali slabiji hipfire. Ali u praksi deficit hipfire preciznosti aplicira i na horizontali sway. Ili, ako stavis attachment da je brzi ADS, ako podjes pucati iste sekunde, imas veci recoil, a ako povuces ADS i sacekas prije pucanja jednu seknudu, budes precizniji. Znaci nesto tako sto ne vidimo na statistici. U BF3 smo skontali ako koristis shotgun, samo na par milisekundi, na trenutak pustis sve komande osim fire dugmeta, i pravis veci DMG jer manje rasipa. U BF4 je bio neki fazon da brzo ides ADS, pa hipfire i ostane ista preciznost kao ADS ali pucas hipfire na osobu. Znaci ne ono posebno dugme sto koncetrise hipfire recoil vec doslovno ADS postavke na hipfire modu. Obzirom da sam ovo prvi put u zivotu skontao sa COD-om i da je Zampella COD legenda. Neki klinac oni nama rade. TLDR, ako neko primjeti gore performanse, neka resetuje pusku ![]()
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 19.10.2025. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
|
Citiraj:
skvad lider nema smisla, em ne znam tko je, em nema nikakvog efekta nagrade ni kazne. nekad si se samo mogao na lidera spawnat. e to je posao, onda je lider nešto značio., a ne ovo. oružja su smiješna, no recoil, dosta je kopirano reskinano iz bf5 tamo je gunplay bio ok. atačemtni previše daju, premalo daju engative, bar ono što piše možda addaju taj mrtvi bloom. u svakom slučaju nema previše potrebe ni kitat išta, kad sjedne recoil (jedva primejtan) u ruku, sva kidaju.
![]() |
![]() |
#717 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Meni ide oK(muscle memory i reflexi su jos tu)nekad se i squad random spoji likova koji znaju igrat pa bude jos bolje ,nije uopce problem bit top 5 npr. pogotovo kao support . Ali opet meni su mape dosadne i ima puno roof kampića pogotovo ona mapa Sobek ,kempaju D tower i jedini izlaz gore on dva ziplajna od dizala i doslovno svi oće gore pa se farma, komedija a usto niko onda ne trci na flag i PTO propada stvarno ko je dizajnira tu mapu je mozak neviđeni. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Registered User
|
Male mape nisu ono sto BF igraci zele, ali male mape su ono sto BF igraci zasluzuju. Na Mirak Valley se sav gameplay sveo izmedju dvije zgrade, B i D objektiv. Cairo u svakoj rupi jedan miš na C objektivu. Iberation na C uvijek naletzis na sedamnaest ljudi bez obzira ciji je objektiv. Na B iznad zastave u onim prozorima uvijek neko ima. Sobek svi na spratovima i krovovima. Firestorm sam vec spominjao itd. Onog dana kad su predstavili vertikalni gameplay (October 29, 2013) su usrali gameplay flow u BF igrama. Sve od mapa sto pamtimo da valja su dizajnirane za horizontalni gameplay. BC2 nema jedne vertikalne mape.
![]() |
#720 | |
|
Citiraj:
kak uvest još ljudi osim klasično join game koji ide na join a onda se rasprane server i ne pratimo se. pa svaki put van, pa opet join game itd. znači smiješno. a portal serveri em su smeće nemoš nać neki normalan vanila, em su 30hz tick
![]() |
![]() |
|
|