Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > Telemach
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 16:17   #1411
epvpalucard
Yare Yare Daze
Moj komp

epvpalucard's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Pa kakva je ovo prijevara od Telemach.

Ukratko stari mi ima pretplatu na 2 mobitela+eon Tv za vikendicu u Slavoniji.Sad kada nam je došla optika u zgradu ponudili full paket trio sa 200+ programa za 30ak eura.

Ja im kažem posto stari nezna,da mi imamo frisko potpisani ugovor sa a1 u 5. Mjesecu i da bih trebali plaćati penale,čovjek mi prekine.Nazove starog i kaže da Telemach plaća sve penale neovisno kada je potpisan ugovor kod drugog operatera i poslali mu ugovor.

Dali ovo mogu kako prijaviti hakomu?

MAIN RIG

● CPU: Ryzen 7 2700x
● MBO: ASUS PRIME B450-PLUS
● RAM: Samsung 4 x 16GB DDR4 3200Mhz
● SSD1: 1TB Samsung 980
● SSD2: 500gb Samsung 850 evo
● HDD: ST3000DM001-1ER166 3TB
● GPU: MSI RTX 2070 Ventus
● PSU: Seasonic CORE GM 650 Gold
● CASE: Fractal Define 7 XL R2
● OS: Win 11 Pro

MISC
KEYBOARD: Keychron V6
MOUSE: Redragon Perdition Pro M901P
HEADSET: RED DRAGON H710
MONITOR 1: AOC 24G2U 24" FHD 144hz 1ms IPS
MONITOR 2: AOC 22V2Q 21.5" 75hz 5ms IPS

epvpalucard je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:23   #1412
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Evo nakon kolko dana napokon prebacili bez ikakvog zvanja samo su switchali. Zasad sve radi kako treba.
Thermaltake je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 19:42   #1413
johnsmith
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor epvpalucard Pregled postova
Pa kakva je ovo prijevara od Telemach.

Ukratko stari mi ima pretplatu na 2 mobitela+eon Tv za vikendicu u Slavoniji.Sad kada nam je došla optika u zgradu ponudili full paket trio sa 200+ programa za 30ak eura.

Ja im kažem posto stari nezna,da mi imamo frisko potpisani ugovor sa a1 u 5. Mjesecu i da bih trebali plaćati penale,čovjek mi prekine.Nazove starog i kaže da Telemach plaća sve penale neovisno kada je potpisan ugovor kod drugog operatera i poslali mu ugovor.

Dali ovo mogu kako prijaviti hakomu?
Kaj zelis prijaviti tocno? Da otkupljuju sve penale ili? Mozda je istina, treba vidjet kaj ce pisati u ugovoru. A i mislim da se po novome placaju iskoristene promocije/popusti ili preostale rate (kaj je povoljnije za klijenta!!). Npr tih 5mj kod A1 te moze kostati penala npr 50e ako si 10e mjesecno promo imao... OSIM ako si friski korisnik, e onda imas fine print font 0.1 gdje u pravilu pise da onih 0.13e instalacija usluge tipa vrijedi 150e u penalima ako se raskida ugovor Tako je barem bilo na HT pred koju godinu, pa me ne cudi. I naravno, kod friskih korisnika ide instalacija od tehnicara, aka tih "150e" ekstra penala. Kod produzivanja naravno da se to vise ne racuna.

Mozes hakomu prijaviti, mozda im posalju inspektora koji ce istraziti slucaj i ako se utvrdi nepravilnosti stisnuti opomenu i tipa 5k kazne + duplanje kazne ako se ponovi. Sto bi se reklo, nece niti osjetiti
johnsmith je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:28   #1414
epvpalucard
Yare Yare Daze
Moj komp

epvpalucard's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
Kaj zelis prijaviti tocno? Da otkupljuju sve penale ili? Mozda je istina, treba vidjet kaj ce pisati u ugovoru. A i mislim da se po novome placaju iskoristene promocije/popusti ili preostale rate (kaj je povoljnije za klijenta!!). Npr tih 5mj kod A1 te moze kostati penala npr 50e ako si 10e mjesecno promo imao... OSIM ako si friski korisnik, e onda imas fine print font 0.1 gdje u pravilu pise da onih 0.13e instalacija usluge tipa vrijedi 150e u penalima ako se raskida ugovor Tako je barem bilo na HT pred koju godinu, pa me ne cudi. I naravno, kod friskih korisnika ide instalacija od tehnicara, aka tih "150e" ekstra penala. Kod produzivanja naravno da se to vise ne racuna.

Mozes hakomu prijaviti, mozda im posalju inspektora koji ce istraziti slucaj i ako se utvrdi nepravilnosti stisnuti opomenu i tipa 5k kazne + duplanje kazne ako se ponovi. Sto bi se reklo, nece niti osjetiti
Sam sam u A1 od 5. Mjeseca ove godine,znači sada je 5 mjeseci kolko sam kod njih.

Kada zoveš ikoga u Telemach službi za korisnike kažu da samo plaćaju penale do 130Eura.

MAIN RIG

● CPU: Ryzen 7 2700x
● MBO: ASUS PRIME B450-PLUS
● RAM: Samsung 4 x 16GB DDR4 3200Mhz
● SSD1: 1TB Samsung 980
● SSD2: 500gb Samsung 850 evo
● HDD: ST3000DM001-1ER166 3TB
● GPU: MSI RTX 2070 Ventus
● PSU: Seasonic CORE GM 650 Gold
● CASE: Fractal Define 7 XL R2
● OS: Win 11 Pro

MISC