|
![]() |
#632 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ja sam to htio napisat, nikad pretrcat cestu, ali su neki kukali da je i dalje kao COD pa sam se suzdrzao ![]() E da, Firestorm neprepoznatljiva. Da mi je neko rekao da je nova mapa, vjerovao bih mu. Ne prepoznajem ni jednu lokaciju osim aseta. Al nema praznog "hoda" pa je dobro. Stalno akcije. Vrijeme ce reci da li valja.
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Registered User
|
Koliko znam, od MW2 2022, Activision koristi ljude koji rade UI za TV streaming servise. Ovo mi izgleda isto. Ja idem na conquest i to je to. Nista drugo nisam ni probao. By the way, tenkovi su tragedija. Useless. Sve verzije LAV-a su mnogo bolje. Istina ne prave velik DMG protiv tenkova ali je cool kada skines attack helikopter sa glavnim topom. Tankovi samo prave suppresion na prašinarima, wtf. Moram direkt covjeka pogoditi da dobijem kill. Neko je to vec govorio i kacio video jos u beti. Ocito je isto sada, ili gore. LAV ubi pješadiju u pojam. Na temu COD igraca, dosta su ih navukli. Bilo koija veca mapa je puna kampera. Ako nisu u vozilu, nemoj igrati. Do sada najbolje mape su male mape. Sve verzije. Sve vece mape su prava muka sa snajperima. Ne kontam vertikalni gameplay i zipline sto je DICE stavio po zgradama, ako na krovovima zgrada nije objektiv. Nije mi jasno sta su kontali, da se 30 ljudi nece popeti na krov i kampovat u objektive modu koji nema limit class system? Jedino od vecih nije losa Sobek City jer ima dosta gradjevina blizu poredane. Firestom definitivno najgora mapa koju sam igrao.
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Za tenk moraš otključati HE shells. U početku imaš samo AP, koje nisu dobre protiv pješadije. Barem tako logika nalaže (još nisam otključao HE pa ne znam hoće li bit bolje). Mislim da je Doktor O već pričao o tome. Ljudi nisu zadovoljni sa mapama: https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/BpVD4poqyB Review sa Steama, uglavnom se slažem: https://steamcommunity.com/id/oNsee/...ended/2807960/ Dosta ostalih reviewa po Redditu je slično, većinom se ljudi žale na male mape i da ovaj BF nema osjećaj starih BF-ova. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. Danas u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Registered User
|
Razlika izmedju "multi purpose" (koja je defaultna) i "anti personal" (o kojoj ti pricas granati), je jako mala. Ali "anti personal" ne pravi DMG na vozilima. Sta god da izadje ispred tebe, slobodno napusti tenk. Sto se recenzija tice, nisam pratio ali overall meni jako dobro iskustvo. Ima losih stvari ali za sad, nema frustracije sa gameplayom, koja je bila od BC2 pa do danas.
![]() |
#640 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ma ne, trebalo bi kad ispališ granatu sva pješadija u krugu od 100m popadat mrtva ![]() Po meni su još od bf2 mape gdje su istovremeno tenkovi, avioni i ostala mehanizacija zajedno sa pješadijom retardirane, nemoguće je to balansirat. Infantry only mape i gg, tu se ionako najbolje vidi skill. A armor whores nek stoje u redu za tenkove kao i obično ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|