|
![]() |
#2551 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
MAS @massgravel · 13h Domain join option for offline accounts is still available for Professional edition and above, so Home users are the most affected.
![]() |
![]() |
#2553 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Premium
|
![]() |
#2555 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne znam što bi Microshit trebao ukloniti iz setupa (ili kakvu zaštitu ubaciti), a da neki "Hiren", "Strelec" ili "Rufus" ne može to vratiti/zaobići. U najgorem slučaju mogu... što, disejblati windows update ako nisi prijavljen online accountom? Za nas 1% koji ćemo hakirati setup ne isplati se ići u takvu krajnost. Al da je pederski, je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
"BypassNRO" registry key još uvijek radi samo su maknuli BypassNRO.cmd ali vas ništa ne sprečava da napravite svoj i stavite negdje na stick: Code:
@echo off reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE /v BypassNRO /t REG_DWORD /d 1 /f shutdown /r /t 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Katastrofa... Nekidan mi se instalirao neki Windows Update KB5065789 na Dell 7390... Znaci, laptop radi ko da ima HDD i 4GB RAMa, a ne NVME i 32GB RAMa... Sve se vuce, responzivnost onako, nula bodova... Maknuo sam taj update i maaalkice su se stvari poboljsale... Ali najvise su se stvari poboljsale kada sam skrsio Win11 i lijepo instalirao Windows 10 IoT LTSC... ![]() Ovi Win11 ozbiljno teski krs od OSa... Na desktopu mi za sada normalno rade, ali ako bude bilo problema, ide i tu Windows 10...
![]() |
#2561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ma Win11 su bili na toj masinici dosta dugo... Win11 IoT LTSC sam stavio... Sve radilo bezprijekorno... Ali od nekidan totalni raspad svega, sve se vuce, onako pisem poruku u Whatsapp desktop appu i moram cekat po 10-15 sekundi da se uopce pojavi tekst koji sam napisao... Grozno nesto...
![]() |
#2563 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2565 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2568 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
W11 svaki dan iznenadjuje. Inace ne gasim komp preko radnog tjedna, eventualno ga bacim u hibernaciju ako bas nis ne radi preko noci, ali zbog prirode posla i kompliciranijeg setupa volim ostaviti neke stvari upaljene da me cekaju sljedece jutro. To nije problem, zar ne? Imam W10 masine koje se mjesecima ne rebootaju i nakupljaju po 30+ hibernacija i budjenja iz istih. U ponedjeljak sam upalio lap od nule (vikendom ga ipak gasim), krenem vrtiti neke simulacije i taj dan ga nisam gasio. Drugi dan udjem u ured, a u uredu lijepo toplo :D Vent puse ko da nesto radi. Ali ne radi. Jedan proces cucla 10-15 % cpu-a i drzi proc zakucan na 3 GHz... Wsappx proces, koji god to klinac bio. Vidim nisam jedini slucaj. Ukratko, proces je rostiljao komp puna dva dana dok sam odradjivao svoj posao. Nisam vise imao zivaca, morao sam rebootat prokletinju. Znaci, gasi sve, pa pali sve, podesi i spremi za rad. 15-20min baceno u vjetar. Obozavam ovaj OS.
![]() |
![]() |
|
|