|
![]() |
#4831 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da imam tu koju koristim za vanjske stvari tipa pergole iako može i unutra naravno. Za lamperiju ti je bolja njihova gel boja jer ne kapa jer ide baš na stari sloj boje a ova je dosta tekuća, kao sok tako da će ti dosta kapati i namjenjena je da se upije u suho drvo. Što se brušenja tiče to je dovoljno malo brusnom spužvom da se podloga nazubi za bolje prijanjanje. Ne vidim potrebu da lakiraš preko lazure pogotovo ne tu lamperiju koja se ne haba.
![]() |
#4832 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Doom, ovo kaj si uzeo nije neka sreća za unutarnje prostore, nije prelijepo, to je više koncipirano za objekte vani kak je u preth. postu rečeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mar možeš li nešto više napisati o tim gel bojama? Trebam prefarbati vanjsku nadstrešnicu na kojoj je postojeća stara lazura. Išao bi na neku tamniju boju. Imam 50ak m2 pa ne znam koliko mi te gel boje treba. Idu dvije ruke? Ima li neki drugi proizvođač te gel boje u ponudi, strah me uzet parkside da ne usfali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Gel boja je gušća od obične i boje prijanja na vertikalne površine. Zato preferiram uljne boje - da, više zajebancije oko čišćenja, smrde, otrovne su i u banani ali daju mi bolji rezultat, ne kapaju i bolje štite od vodenih lazura.
![]() |
#4836 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa, trebam pomoć. Namjeravam kupiti robotsku kosilicu, ali vidim da ih ima od 400 - 3000EUR. Žena naravno navija za Luba-u, ali mi je preskupa za ono što trebam. Kod mene to izgleda ovako: ![]() Sve što je zeleno treba kositi. Parking za auto, tlakavci, tako da mora preći preko tlakavaca da bi prešla na durgu zelenu površinu. Sve je ravno, tkalavci u visini trave maltene, možda 2cm viši. Sve skupa, zelene površine nekih 400 kvadrata. Zanima me što gledati kod kupnje takve kosilice. Kvadraturu, kužim. Ne trebam ništa 4x4. Što još? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Kada kosi, kosi svaki dan pa nije da vidiš otkos. Kada par dana pada ili sam na putu i izraste veća trava, prvo pokosim s kosilicom s košarom, onda pustim drugi dan Yuku. Ok je i da ide svaki drugi/treći dan. Ima zaštitu od krađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Cordless Multifunctional Router 20V | PMFAP 20-Li https://www.youtube.com/watch?v=ev0o...ist=WL&index=1 imali ko iskustva sa ovim? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|