|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Imao sam nekoliko Honora (200, 200 Pro, Magic 6 Pro) pa možda pomogne. Honor 400 Pro je neka viša srednja klasa. Realno ništa mu ne fali. Hrpa memorije, vrhunski SoC, brzo punjenje, kvalitetan ekran....Kamere su na 200 Pro bile solidne, ali ne u rangu Magic 6 Pro, što je logično. Slično možeš očekivati i za 400 Pro. Magic OS prepun opcija i AI mogućnosti ako ti je bitno...Softverska podrška isto ok iako zna biti problema s notifikacijama kod nekih Honora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Definitivno je bolji od S22. Brži i fluidniji svakako. Baterija će biti veliki napredak u odnosu na S22. Jedino su fotografije malo ispod razine S22, vjerujem. Previše forsiraju AI obradu pa kako ispadne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Pijem samo KAJ
|
Kao netko tko se relativno ok razumije u fotografiju, rekao bi da Samsung uz Apple ima najfejk boje na tržištu. Ok za obiteljske trenutke (većini ljudi čak i poželjno), al nisu realne (a ja volim realne boje i dobar dinamički raspon). U tom segmentu sam se nadao na bolje ![]() S22 je ipak izašao početkom '22... |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne slazem se za iPhone. iPhophone ima najrealnije slike na trzistu do te mjere da su dosadne. Gotovo ko da gledam RAW output mog 5D. Ponekad ima blagi HDR i to je to. Sad, dynamic range je nesto drugo. Pate sa sjenama ali sama slika je najbliza realnosti a ne najfek. ![]()
![]() |
#577 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Pijem samo KAJ
|
@Promo Samsung koji imam sad (i imao prije) i realne boje nemaju veze jedno s drugim. Ovo sto si pofotkao izgleda ok. Ima tu dosta lufta da se popravi shadows. Stariji modeli (vise nit ne znam koji sam imao s obzirom da je vec 17 generacija vani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Registered User
|
Nisam jednom spomenuo samsung ![]()
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ova slika ko da je pod LOG-M slikana... vidim da je sunčano, boje trebaju bit puno življe |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Registered User
|
Thats iPhone. To im je cilj, "realne" slike. Meni su slike bile pod vibrent profilom pa opet lame as f. Najgore je sto iPhone ne nudi neke postavke da ti sebi prilagodis kao ostali proizvodjaci. iPhone nema PRO mod, manuelni HDR, manuelni fokus itd. P.S. Log termin je za video, RAW je za sliku ![]()
![]() |
|
|