|
![]() |
#3091 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Mi smo imali ponudu da Ht uvede svoju optiku, no tražili su da vuku svoju instalaciju jer kao zakonski ne mogu kroz istu postojećeg operatora... pa eto ljudi nisu htjeli.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Odluka HAKOM-a vrijedi samo za A1 i Telemach, radi monopolističkog položaja HT-a u prošlosti. Iako je glupo, jer se odluka temelji na tome da su sustanari vlasnici kanila i da mogu dozvoliti kome hoće da postave svoje kabele u njih, ali tako je. Ni prva ni zadnja glupa državna odluka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
E sad više ne znam tko je tu više normalan a tko lud. Danas smo imali sastanak stanara i većinom stara su bili na mojoj strani ali problem se suglasnost. A1 frajer šta me zvao i poslao suglasnost.Kaze da je to suglasnost za optiku. A susjed kao razumije zakone kaže da suglasnost nema veze sa optikom uopće. Pa sada ako netko ima više iskustva,i ako smijem na forumu postaviti suglasnost šta sam dobio.ako mi netko može objasni pa da ja stanarima objasnim? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Kad je Telemach počeo nuditi optiku, njihovi tehničari su u postojeće kanalice u zgradama trpali svoje, da bi tehničari od A1 potom cvikali Telemachove optičke kablove. A1 se pravdao da su kanalice njihove (iako nisu nego su u vlasništvu zgrada) i sve je otišlo na HAKOM koji je odlučio da Telemach ima pravo koristiti postojeće kanalice kako ne bi došlo do nagrđivanja zgrada nepotrebnim postavljanjem novih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Ne znam za to. Ono što znam je da imam kod sebe primjerak ugovora jer sam kao PS dopustio Telemachu ulazak u zgradu. I u njemu jasno piše da koriste vertikalne kanalice od A1 temeljem međusobnog Sporazuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|