|
![]() |
#1502 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Hm, u slicnim sam nedoumicama i ja. Vozia scarabea 300s prije, trenutno gts300 hpe i gledam sta dalje i otprilike gledan isto te navedene i sh350. Dosta ovisi koje su ti potrebe, je li iskljucivo grad ili commuteas 30km svaki dan na otvorenoj cesti, itd. Meni su cini da je za Split, uske ulice i prolazak izmedu auta na semaforu adv350 prevelik odnosno presirok u volanu i ne svida mi se pretjerano jer glumi xadv-a a to nije. Forza mi se cini ko dobar gt skuter, samo za moje potrebe vecinom grada isto prevelik. Sh350 ima vrlo malo mjesta ispod sica zbog rezervara i to mi je veliki minus. Beverly 300/400 mi je klasik i uvik moze proc, makar mi je malo dosadia, pa gledam eventualno uzet xmax. S mojim misljenjem se ne slaze 60 % splita koji voze tmax, xadv, forzu750, burgmane itd. ![]() Sumirano, sve je to tu negdje, samo je pitanje potreba i osobnih preferenca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Motori
Piaggio beverly 400 ima problem s brtvom glave koliko sam cuo od vlasnika. Neki se zale i na cijenu “mokrog kvacila” kad crkne ali kad sam pitao kad tocno crkava serviseri kazu 50tkm navise pa mi to nije relevantno za oznaku “minusa” za kupnju. Momenta ima kao zadnji 350. Onaj 350 otprije 10 godina je bolji u svemu. Forza 350 je ok skuter samo nije pokretljiv kao beverly. Prednje plastike su velike pa je manje pokretljiv za po gradu. Sh350 je igracka, kao da vozis 125 s motorom od 350, nekako cudno se vozi. Xmax mi je lijep ali izmedju nogu nema mjesta za nista. Burgman 400 sam pogledao i okrenuo se. Prevelik i preruzan ali to je osobna preferenca. Ja sam za sada odustao od kupnje novog i ostao na starijem bv350 dok ne naidjem na slicno. Edit: zaboravio sam na Kymco x-town ct 300. Osim sto mi je slab po specsima , ostalo mi izgleda jako jako dobro. Nikad nisam imao kymco pa ne znam kakvo je iskustvo voznje u odnosu na sve gore navedeno. Ali ima ravnu podnicu, mjesta, nije bas skroz ruzan,dapače. Ima i jacih modela ali onda ide vise prema sport izgledu. Zadnje izmijenjeno od: spawn. Jučer u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali što mi je najveći plus na njemu je ravna podnica kod nogu, to malo koji danas ima (ruksak, vrećice iz špeceraja, pol gajbe, itd...). Al da, na kraju po osobnim preferencijama i te neke sitnice presude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Ja imam Beverly 300, kupljen nov lani u 5. mj. Sad je na cca 9000km. Koristim ga najviše za odlazak na posao, 25km otvorene ceste u jednom smjeru, vozim koliko vrijeme dopusti 5-9. mj. Zasada nisam imao nikakvih problema, što se ne bi mogli reći za kolegu koji je kupio novi Bev 400, kao i za mnoge probleme o kojima čitam po fejsu. Ne znam što nosi ovaj novi Bev 310. Osim klasične talijanske kvalitete izrade, gdje već pokoja plastika škripi, gdje se niti jedan panel se slaže s onim susjednim itd, nemam zamjerki. Potrošnja je u rangu 3-3.2l/100km. Odradio sam nulti servis i servis na 5000km, sad ću i ovaj na 10000km Plan je doplatiti još 2 god produljene garancije i voziti ga još 2 godine, do 20.000km, a onda vidjeti hoću li ga dati staro za novo, ili ću ga voziti dalje dok se ne raspadne |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam SH150 i zadovoljan sam njime. Ispod sica ima 2 mjesta za stvari gdje kaciga stane bez problem au veći prostor. Ono što mi se ne sviđa je zvuk. Previše mi je 'metalan'. Piaggio ima bolji. Ono što mi se sviđa je paljenje. Nema klasično paljenje na anlaser nego nekakvo drugačije, navodno magnetsko. Fercera perfektno i praktički se ne čuje kod paljenja motora.
![]() |
#1508 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Treba ih probat, dosta su razliciti ADVovi, klasicni skuteri i maxiji.. Ja ne volim brdo plastike ispred i oko mene i nikak mi ne pasu takvi skuteri.. SH je old schoool al sve joj je oprosteno ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Jučer u 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Probaj naravit probnu voznju tih par skutera. Nije bas da univerzalno svaki odgovara svima. Vidi sti ti je najbitnije kod skutera, pa prema tome gledaj. Meni kod Beverly ne odgovara volan. Ako ga mislis vozit iskljucivo po gradu, onda gledaj minimalno 200/250 cc, sve ispod toga je malo. Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, opal sam sa Beverlija preko grbe, on nije al ja jesam al sam imao rukavice pa se nisam zgrebal.. Ja isto volim ravni pod, mozes natrpat cuda medu nogama ![]() Medley 200 ubije sve aute na semaforu, ne treba nista jace za grad.. 18ks ni za bacit ni na otvorenoj cesti.. Haha koje su to njuske 3500 eura je bila na akciji a gle sad na njusci... Odmah se izrodio novi val moto dilera ![]() Svijetla su mi zakon na Hondi.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Jučer u 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
AMD Hammer
|
Ja sam xmax prodao i kupio adv350 i preporodio sam se. Imso sam iksa iz 2917 i svijetla su mu uzas a ja slabo vidim i eto,inace ga vjv ne bih prodao. Kasnije su navodno stavili bolja svijetla. Adv je skuter koji kao da nije skuter. Od ovjesa,volana,polozaja sjedenja to sa skuterom nema veze iako ke skuter. Vozi se ko motor i bolje od svih drugih skutera. Meni odgovara,drugima mozda i ne. Bas probaj,ne kupuj na neviđeno,i ja sam ga posudio dva dana za probu od frenda. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|