|
![]() |
#5012 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
![]() |
#5013 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
a ne mogu nac,ali neki wallpaper i onda ikonice u boji ko wallpaper i slicno,uskladeno ja pokusavao ,ali najbolji mi je normalni nacin,neki wallpaper i ikonice tamne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5014 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Sexy Girls from your city Zadnje izmijenjeno od: BoobZ. 18.09.2025. u 09:46. Razlog: dodavanje slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Svaka čast ekipi kojoj je iOS 26 super i radi glatko na 13p i starijim, meni zasad: - dobio neki lag od pola sekunde-sekundu kod otključavanja mobitela, vidi se pozadina i onda se stvore ikonice - minute na satu se pojavljuju za zakašnjenjem - u Safariju se kod otvaranja članaka (Index, Jutarnji…) najprije pojavi neka animacija okvira i onda se počne učitavati članak - izluđuje me što za pozivanje trebam kliknuti ime kontakta, a onda i broj, umjesto da odmah zovem kontakt Liquid Ass sučelje je ok kad ga se maksimalno ubije i približi starom. Ona verzija s prozirnim bezbojnim ikonicama… ma bolje da ne komentiram. Uglavnom, odustao od kupnje novog iPhone-a, sad istražujem opcije da prijeđem na Android. A na Appleu sam još od 3GS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5016 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ovo pozivanje .. imaju novu foru .. odi desno i klikni na slušalicu ili se vratiš na OLD izgled za pozivanje meni recimo smeta, kada koristim čćžšđ slova prije se polje otvaralo na desnu stranu, sad na lijevu .. bem ih mutave i sad nikako da se prilagodim isto tako, imam air pods pro 2 i prije .. bilo kada bi izvadio slušalicu iz uha, stane glazba, gurnem u uho krene e sad ne želi, moram uzet mob i pokrenut play na ekranu .. valjda če bit bug fix |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim svi oduševljeni, ja sam Vistu za sada instalirao samo na ipad 9 (a13 bionic CPU iz iP 11, po ovome se vidi da se može kad se hoće) i čini se sve OK za sada, nikakvih trzanja i ostaloga, sve radio isto kao i na iOS 18. A na iP 14 se malo strpim za neku malo daljnju (popeglaniju) verziju pa vj kroz mj dana updateam. A i razmišljam uzeti iP 17 pa mi nema druge nego koristit Vistu. Zadnje izmijenjeno od: Disco. Jučer u 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5019 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam ios 26 ispred sebe na 16p i 17p, tužno je kolko na 17p radi bolje, ok možda s apdejtima to unormale, ali ako reklamiraš da ios može na ajfone sto godina unazad, a već na prošlogodišnjem bude trzav - meh
![]() |
#5020 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|