|
![]() |
#4981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Imam obični 13 i nemam nikakvih problema za sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4982 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ostavio sam da se kroz noć updatea, baš na 13 Pro...pa upravo čačkam Ništa ne trza ni ne preskače. Osim što su oživjeli sjećanja na Windows Vistu, smeta me jedino što u Safariju sad trebaju dva koraka da dođeš do svih otvorenih tabova.
![]() |
#4984 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
stavio sinoć samo na iPad Mini 7 (5,3GB), zadovoljan sam viđenim, sve radi odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ja ni ne znam koje su sve promjene,sad isao vidjeti alarm,jbt meni se ovo svida...imas sat veliki i velike dvije opcije...ovo je bolje nego prije... ujutro jedva ista vidim kad tek otvorim oci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Drugo što me sad smeta je novi dizajn tipkovnice. Imam osjećaj da su “tipke” uže i više i izgleda mi kao stock Android tipkovnica
![]() |
![]() |
#4988 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
12 pro max djeluje responzivnije za sada, neznam jel mi se cini … Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4989 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je ok ovaj dizajn, nit smrdi nit miriše, iskreno nije mi ni neka strašna promjena jedino me jebe pozadina koju imam već sto godina, malo je svjetlija i to ne paše ovom dizajnu pa ću se ili naviknut ili ju mijenjat
![]() |
#4990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja imam osjećaj da mi ekran ima puno manje svjetline nakon updatea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
49%winner
|
User manual novog updejta kome se da cita.. gledati: https://youtu.be/34XzJ-TYdlg
![]() |
![]() |
#4998 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda će se puniti ![]() Znači mogu se zadržati normalne ikone na homescreen, ne moraju biti staklene, ajd bar nešto. Netko isprobao enhanced CarPlay? Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 16.09.2025. u 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mene nervira kad nekog nazovem, kad se osoba javi mobitel zavibrira, stalno mislim da je neka notifikacija il neš drugo a to je zapravo valjda novost da zavibrira kad se osoba javi nisam našao da ugasim to u phone app settings
![]() |
#5000 | |
Registered User
|
Citiraj:
mislim da se treba malo potrudit i bit mastovit s novim ikonama i zakljucanim zaslonom...ima na yt par likova koji su slozili brutalne kombinacije,uklopili wallpaper i ikonice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5001 |
The mighty pirate
|
Meni je call i message screening već dovoljan upgrade. Ne znam radi li u HR, ali u principu je to usluga koja se ovdje dodatno ugovarala kod operatera. Kad zove nepoznat broj, prije nego ti mobitel zazvoni, pozivatelju se javi “operater” koji ga pita kojim povodom zove. Taj odgovor onda dobivaš pa odlučiš javljaš li se na poziv ili ne. S obzirom da u HR nema toliko scam call centara kao ovdje, ne znam jel ikome zasad korisno, ali bude. Žena ima skriven broj. Nije joj prošao poziv danas ![]()
![]() |
#5002 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Između tih 500+ novih featurea koji se navode da sadrži iOS 26, jesu napokon riješili da usred razgovora dolazeća notifikacija poruke ne odvali bubnjić ili da čekamo iOS 27? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5005 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() nadam se da si radi testiranja koristio skriven broj,radi cega to neko ima uopce? na to se ne javljam nikad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
The mighty pirate
|
![]() |
#5010 |
49%winner
|
Dobar je RCS na droidu iako sam ga dugo odbijao. Ako je osoba offline onda dobijes info da posaljes poruku kao normalan sms umjesto RCS i to prolazi ok. Igrom slucaja zadnjih par mjeseci saljem malo cesce "sms-ove" pa sam tek sad postao svjestan da su svi na RCS-u, od tetki do starcica, svima je to valjda automatski upaljeno na androidima
![]() |
![]() |
|
|