|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Waze navigacija offline ??
Čujem da Waze nemože raditi bez interneta, te da je potrebno kreirati rutu kad si spojen preko wifi. Ali nije mi nešto jasno. Naprimjer oču da idem na slapove Krke i ja kod kuće na tabletu kreiram rutu (preko mog wifi) i Waze to spremi u cache. I krenem do slapova Krke, i nakon šta stignem tamo, odlučim da produžim i do Plitvica, i kako sad da kreiram rutu ako nema wifi-a (tu na slapovima), to mi nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Tek kad učitaš rutu Waze može raditi offline. Za svaku promjenu rute moraš se spojiti na internet. Uključiš HotSpot na mobitelu, spojiš na njega tablet, učitaš si novu rutu i problem riješen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Gmaps je meni nekako bolji odabir za offline navigaciju i to ce ti raditi bez pitanja jednom kad skines kartu regije gdje putujes, makar putem mijenjao rutu itd. Waze nekako gubi smisao kad ga drzis offline, nema prijava korisnika itd...
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Evo sad sam na tabletu instalirao here wego,kreirao sam rutu s nekoliko međutočaka, i sad neznam da li ima mogućnost da ju spremim, kako bi je mogao pokrenuti kad odlučim krenuti na put Zadnje izmijenjeno od: mladenmladinić. 14.09.2025. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Onda si skini Sygic i javi dojmove. |
![]() |
![]() |
|
|