|
![]() |
#83582 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Automobili
Kod mene ce vjerojatno opet N57, ali u SUV odjeci. Nacitao sam se i ja tih sranja o lezajevima, ali sam se i nagledao odlicnih primjeraka sa 300-400kkm. Kao i kod svakog auta, zale se samo oni koji imaju problem. Oni koji su zadovoljni se be bune. Uostalom, da i zacvika - rjesit ce se. Svaki problem koji se moze rjesiti novcem nije problem nego trosak. Novac ce se zaraditi. Zivot je prekratak da bih se brinuo radi toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83583 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83584 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I DSG je trosak ako ode, al nesto manji
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. Jučer u 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83585 |
Premium
|
Isli probati Santa Fe iz 2020te sa 2,2 dizelom i zaljubili se. tbc… |
![]() |
![]() |
![]() |
#83586 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prođeš kroz vodu i zadnja stvar za koju misliš da će se dogoditi je da se auto zapali ![]() https://www.instagram.com/reel/DMlCY...51amcwcnFoNm1h
![]() |
#83587 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83588 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od 2028 moći će se sa B kategorijom voziti kamper do 4,25t mase, ali samo ako ste vozački položili nakon 1999.g. https://fenix-magazin.de/novo-pravil...r-do-425-tona/ @Hamm Pusti hercegovačku škrticu. Da je pravi, uzeo bi si Lexusa RX. Doduše, taj Santa Fe iz 2020 još i na nešto liči. Ovaj novi je užas. Cigla s kotačima.
![]() |
#83589 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne izgleda uopće loše taj Santa Fe, ali me zanima zakaj si se zaljubil u njega? Vjerujem da nudi puno toga za dobre pare.
![]() |
#83590 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Em su već nijemci počeli gledati svaki cent gdje što plate, sad će još.pasti i potražnja za smještajem ![]()
![]() |
![]() |
#83591 | |
Premium
|
Citiraj:
Ocekivao sam jeftine materijale unutra i pozitivno se iznenadio koliko je sve dobro i kvalitetno napravljeno. Osim toga, nevjerojatno je koliko taj auto mjesta ima i naprijed i nazad i u gepeku. Meni se svidja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83593 |
Premium
|
Ma nije to ni blizu kupljenog. Ovako se provozamo svaki vikend tu u krugu 100km i turisticki isprobamo jednog od kandidata sa liste. Dakle, do sada nas E71 nije odusevio (cak stovise, razocarao nas je), a ovaj Hyundai nas je odusevio. Ima barem jos 5-6 modela na listi koje treba isprobati pa tek onda odluciti sto kupiti. Najgore u svemu je, sto vise citam i istrazujem, to me vise glava boli. ![]() Za naredni vikend cu pokusati naci nekog F15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83595 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kraći je od moje insignie. A kolko ide u zrak živo me zaboli, ne vozim paletu nečega. E sad kad bi uzimao tak nešto rađe bi uzeo 2016 Audi Q7 sa 3.0 TDI motorom. To je auto preko 5 metara.
![]() |
![]() |
#83596 |
Premium
|
Automobili
Ozbiljno? A onda cu uzeti Insigniju i gg! 😄😄 Salu na stranu, mozes shvatiti da vanjske dimenzije auta, iako direktno utjecu i na unutarnji volumen, ne moraju ga i odrediti u milimetar. Brkas malo kruske i jabuke. I kuzimo svi da si odusevljen novom igrackom, ali to je samo Opel. Postao si k’o kalipso sa A6 Allroad Quattro. Spusti malo loptu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83597 |
Moderator
|
Ništa ja ne mješam. Ali slušam tebe kako kažeš da ima mjesta, a auto je kraći 20 cm. I ja imam mali motor (1.5 benzinca). Zu dodaj još 25 cm. U prostoru vozača, zadnjeg sjedišta i gepeka imam brat bratu 45 cm više. To šta Santa Fe izgleda velik je optička varka zbog visine. Ali realno prostorno po dužini je dosta manji. Ali pustimo sad to. Vratimo se mi na gnjavež koja nam smeta. 😂 https://www.instagram.com/share/reel/BARhbKXFRz
![]() |
#83598 |
Premium
|
Da, vjerojatno radi toga ima 135l gepeka vise. Opticka varka, da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83599 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Kad je čovjek objektivan i dozvoli sebi da si nađe nešto sto bi mu bilo taman za potrebe, svašta se da naći. Ako je fan samo jednog brenda onda će i smeće kupiti samo zato jer je taj brend. A i treba shvatiti da neki ljudi voze pola života srednje aute pa kad naiđu na nešto bolje u tom trenu to je najbolje. Drugi voze visoku klasu pola života pa im srednja i nije baš nešto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83600 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
|
|