|
![]() |
#20581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20583 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Perry Mason
![]() |
![]() |
#20587 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20588 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Počeo sam gledati The Way Home i lagano se navukao... Nekakva obiteljska serija sa elementima SF-a (putovanje kroz vrijeme). Zapravo cool. Promakla mi ispod radara do prije par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20589 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20590 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Foundation gledam sad kako izlazi i prilično mi se sviđa, nakon osrednje prve sezone ide sve bolje. Efekti su bolji od velike većine filmova, a Lee Pace kao Empire ubija. Wheel of Time isto ide nabolje, pogledao sve dosad, ali otkazana je. Start je ipak bio preloš i poboljšanja u drugoj i trećoj sezoni nisu bila dovoljna. Star Trek Strange New Worlds je krenuo obećavajuće, ali u aktualnoj sezoni koja je u tijeku... Nije dobro. Internalizirao sam to kao parodiju na Star Trek pa mi je ok. Potencijal je i dalje tu, nije da kenjaju po Treku kao Discovery. Pola likova je zbilja dobro (kapetan, doktor, npr.), a pola likova je horor loše (Ortegas), tu su samo da se određene skupine osjećaju dobro (Gen Z). Šteta što nisu mogli izdržati na kursu da naprave dobar ozbiljan moderni Trek, mogli su, ali odlučili su otići u camp humor što ok, također je naslijeđe Treka, ali ne funkcionira baš. Sve u svemu, gledljivo uz napisane ograde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20591 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
The Studio https://www.imdb.com/title/tt23649128/ 9+ Vrhunski. Rekao bih da je ovo najbolje što je Seth Rogen ikad napravio i iako mi je turbo antipatičan...ovo je remek djelo. Sve zbog čega mrzimo današnji Hollywood je vrhunski iskarikirao. Svi razlozi zašto je danas sve woke, sve usiljeno, bez svježih ideja i jednostavno loše. Tko god nije gledao, ovo je definitivno must see
![]() |
|
|