|
![]() |
#422 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
on russellu,a kimi njemu,posteno barem su dali neka dogadanja na stazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ovi u F2 su si danas dali oduška oko 10/11 kruga.
![]() |
#426 |
Registered User
|
i sta s tim? drzat parkiranog u garazi cijelu godinu i izvest ga tu i tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da bi dosta lose prosla u F1 utrci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#431 |
Registered User
|
Norris budala, Piastri mu da takav poklon, a on P7... |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda će netko imati kod žene više sreće nego ja. Ne da mi ovo u stan ![]() https://goodyearstores.eu/collection...ack-elms-imola
![]() |
#433 |
Registered User
|
pa i nije bas za stan,vise za neki vrt,terasu,garazu... Suitable for outdoor use (e.g. terrace, balcony, garden) Only recommended for indoor use in well-ventilated areas |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Top 15 najboljih vozača na stazi trenutno: 1. Max Verstappen 2. ... 3. ... 4. ... 5. ... 6. ... 7. ... 8. ... 9. ... 10. ... 11. ... 12. ... 13. ... 14. Russell 15. Norris Zadnji ko je slično ovako šamarao sirotinju na gridu bez nekog jačeg vozačkog konkurenta je bio Šumaher u devedesetima nakon smrti Senne i umirovljenja Prosta# protiv raznih panjeva poput Vilneva, DCa, Irvinca, Hilla... ajde de Mika je nekaj znao pokazat. Max je svoju dominaciju nad gridom digao na neki drugi nivo. Samo da ode iz te usrane fejk momčadi, postat će mi vrlo drag :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Registered User
|
Citiraj:
I jos bi samo dodao, skupa s odlaskom u neku drugu momcad nek makne taticu iz slike i sve super. Digne WDC jos X puta s kojomgodmomcadi da ne usere totalno nova pravila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Registered User
|
Vis' kod mene je drukcije, i Hamilton i Schumacher su mi bili ok i prije i nakon dominacije. Znaci zajednicki nazivnik kod Vettela i Verstappena je da se maknu od Red Bulla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Vettel fiđetspiner mi nikad nije bio simpatičan. Ni prije ni poslije. Hamiltona sam preferirao u McLaren years, kasnije kad je postao gangsta modni mačak mi puco kitone za nj. Čak sam se i veselio Rosbergovom naslovu 2016 :D O Šumaheru sam svoje opjevao davno tak da nema razloga da se ponavljam, a i o pokojnima sve najbolje :( Protiv Maxa nemam niš, samo hejtam njegovu plačipičkastu fejk-instant čitersku momčad :D a i vidi se kako se unormalio, čak i udaljio od Ded Bullovog mentaliteta, čak i crkotina Hellbutt Čmarko bira riječi kad se priča o Maxu. A i njegov menađer je rekao "Max, pa tata Jos, pa ja, ali Maxova je zadnja." Moš mislit al je lešina bila sretna kad je ovaj rekao "Odo ja na Nordšlajfe vozit GT3, vidimo se u Bakuu.". Nije pitao "čujte, meni je to želja, ja bi htio, ako bi me pustili...". Lešina je mogla samo reći https://youtu.be/ogAqgkkTV5UOVO :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|