|
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
fine ocjene pobrao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Lik zgleda ko vojvoda Zill iz Mačak Felix cjelovečernjeg crtića |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
stavio danas. perf koma dok nisam upogonio optiscaler sa frame gen koji rade odlicno. i naravno reshade sa pluginom za promjenit FOV jer je opet kriminalan defaultni ko i obicno. neznam sta je tim devovima u glavama. meni igra na prvu (igrao par min samo) vuce skroz na callisto koji sam nedavno igrao.
![]() |
#7 |
Premium
|
Daj malo detalja. Koju res guras i detalje? Koristis optiscaler ili? Jer meni se to vuce na 1080p sa max detaljima (ray t off) bez optiscalera i frane gen-a,a vidim da imas puno veći monitor...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na TV-u sam igrao 4K FSR performance, na monitoru 1440p XsSS qualty, u oba slučaja medium detalji i radi sve odlično i glatko bez frejm gena. RT uvijek imam ugašeno u svim igrama, to je za neke druge korisnike u moju hižu ne ulazi osim u budućoj konzoli po difoltu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koji fps ganjas? Ja 70-75 (pri 1080 i 1440p). Ne kuzim zasto frame gen ljudi ne koriste. Koliko ja vidim kvaliteta slike mi je lošija sa manjom rezolucijom nego sa njime a dobijem 25-50% vise fps. Taj dio mi nikak nije jasan... Za ray t se slazen, to me ni najmanje ne dira.
![]() |
#10 |
Premium
|
Nemam pojma koji je fps, ne koristim više te brojače samo igram i nemam problema sa performansama ![]() Igra je baš osvježenje u žanru. edit; koristim ja frejmgen u drugim igrama ali u ovoj je ključna brzina odaziva, za beštije je bitna preciznost i brzina reakcije, svaki metak se broji. Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. Danas u 12:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
il ja ne kuzim tebe il ti mene. meni je igranje ispod 70ak fps lose. odziv shitex, mrzim to. kak to mislis imas los odziv kad koristis frame gen?? ja to nisam primjetio, a osjetljiv sam na to skroz ![]() callisto sam prelazio sa optiscalerom, doduse bez frame gen-a (ali sa zescim upscalingom da izgleda predivno) jer onda jos nisam znao da optiscaler koji je widely available (github) nije prava stvar i nema opcije neke kao ovi latest (pre/beta/vatever) sa discord-a (streamless), bar pred par mjeseci. al kolko vidim ima sad i neki FG noviji koji isto ne kida hud/ui (ne treba hud fix koji je isto ono, los) i taj sam sad upalil za cronos. radi perfektno kolko vidim (nisam igral jos igru, samo testiram). koristim sve sta mi je na raspolaganju, ali detalje i rezoluciju ne volim snizavati jer sam fina guica i vidim odmah vizualno da to nije to (spasava me jos sto sam na 23 cola LCD-u ![]() isto tako ne podnosim ono jadno zamucivanje, najcesce dodajem sharpness-a jos. drugim rjecima oni FXAA i slicno je za mene glupost notorna. osobno radije cu jaggies nego mutno.
![]() |
#12 |
Premium
|
I meni, imam 144 hz tv i 165 hz monitor i naviknut sam na HRR gaming, i velim nemam nikakvih problema sa performansama. Za ovu igru je 60+ sasvim OK s sigurno bi osjetio da pada ispod toga Kao što rekoh igra sa gamepadom je meni bila frustracija jer se traži brzina i preciznost tak da sam isključio FG da anuliram bilo koju mogućnost kašnjenja sa mišom i tipkovnicom |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Kažeš bitan ti je odziv a koristiš framegen....reklo bi se kontradikcija. Na tom i5 2500k i gtx 960 dobro da se i pokreće (da znam, popuni si moj komp sa trenutnom konfom). Ugl imaš DF optimal setting na YT, potraži i setiraj si tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
@mladen, ok, ti pucas nize od mene. meni je vec i 60 na rubu igrivosti, ko sto rekoh fina guica ![]() opet kazem, ja nisam primjetio nikakav dodatni lag sa FG-om. mozda nisam dost testiro, ali stvarno. osjetljiv sam na to jako pa mi je cudno to sto kazes. gamepad, kao i konzole me nikad nisu zanimali tak da na tom polju sam 0. za mene samo komp. kad njega nebu, nebu bilo ni gejmanja vise za mene. @disko disko, otvo'r oči ![]() sendi je tu za ukras, koristim je za skidanje materije, za nis drugo. rajzen je gejming makina.
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. Danas u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
eto moj prosječni fps ![]() kaj se detalja tiče između srednjih i epic ja vidim male ili nikakve razlike. Uglavnom savršeno igrivo na 1440p i 4K uz odgovarajući upscaling bez FGa sa mišom te FG uz gamepad ali onda mi je igra preteška, neigriva. ak smanjim upscaling sa qualty na performance ide na preko 100 fpsa bez problema, ali nepotrebno IMO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|