|
![]() |
#45902 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Neki dan, krenem u birtiju i vidim nešto žućkasto-zeleno na prednjem kotaču. Iščupam, naravno neki trn. I odmah krene ššššššš. Zavrtim kotač, i nije napravio ni puni krug, ššt. Začepilo se. Odem, vratim se, dopumpam malo i evo već dva tjedna vozim tako. Pričam o onoj Slime zračnici. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#45903 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45904 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Moze li mi netko upuceniji reci nesto vise na temu ovakvog tipa bicikla? Cro-Mo Cruiser Okvir: Zaboravite na motorizirani dio. Zanima taj vintage tip bicikla. Tko danas radi takve nove? Ne mora uopce biti tip okvira. Govorim o klasicnim detaljima gradskog bicikla, da ja vintage. Koje firme su u HR dostupne? Sto je dobavljivo? Konkretan okvir, jel to gotovo choperska poza sjedenja? Hvala ![]() kad izlapi oglas: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45906 |
Premium
|
Taman idem na Brač za 10-tak dana, Brač, Hvar, Korčula, voze se i električari. Spremim si rutu tvoju, hvala na motivaciji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45907 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nisam dugo vozio, najbitnije mi je da je udobno. Vozio bih uglavnom po gradu, možda tu i tamo Maksimir. Ovo mi je neki top buđeta, oko 700€, ali probat će mi frend u Njemačkoj možda naći neki rabljeni da možda malo jeftinije prođem. Čisto ako može potvrda da mi ovo zadovoljava kriterije. Ako je ovo tvrdi bicikl namjenjen za brda i planine onda ga neću ni gledati. I ako može info za veličinu; imam 185, 95kg, stride length mi je 85cm. Znači trebao bih 20” veličinu ako sam dobro pohvatao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45910 |
Premium
|
Da, kak ti je gore kolega rekao, MTB ti za tvoje potrebe nema smisla. A što se tiče preporuka, tu stvarno ne mogu preporučiti ništa, ne kužim se u te Cross/Trekking bicikle. :/ Ja sam jučer ponovo naručio Radon s Bike Discounta, žena za more željela nešto, pa sam uzeo i njoj električara. Samo možda trunku prekasno, možda i ne stigne na vrijeme. :/ Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.09.2025. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45911 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ekipa, zadnji bicikl sam kupio prije 100 godina, nemam pojma o opremi i sl.... ![]() Tražim nešto za na posao (cca znači 10ak km u danu, za vikend rekreativno i da mogu bebača staviti u sjedalicu pa da mi skitamo ![]() Veličina M. Jel bi nešto ovako bilo ok ? https://keindl-sport.hr/cube-nulane-...od-54638/#loc2 Naravno, vi slobodno preporučite. Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#45912 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45913 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima i konkurencija sa malo umjerenijom cijenom ![]() ![]() https://www.crussis.com/eshop-crussi...h-xl-2026.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#45914 |
Premium
|
Ma riješi se to: https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...lkanu-15209001 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45915 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
veći pogon
imam ovaj Trek FX 2 gen 4, i htio bi veći zupčanik pogon je 40T narrow-wide steel ring, 170 mm, Shimano CUES U4000, 1x. na Trek službenim stranicama stoji da je najveći pogon 1x: 44T, 2x: 46/32 Išao bi na 1x 44T, al jedino što sam našao je ovo Shimano CUES FC-U4000 9/10/11-speed Crank 42T, to bi trebalo odgovarat jel da? nisam našao 44T, pa me zanima je to to? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#45916 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma ide gore šta god želiš pazi na debljinu osovine i imaj na umu da moraš minjati lanac. Ukratko paše ti i taj, samo pazi na duljinu crankseta, mora biti 170mm, kao i u prethodnom, osim ako ne želiš minjati i drugu pedalu.
![]() |
#45917 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ekipa, daj mi malo pomozite s preporukom za bajk. Situacija je ovakva - nagovaram ženu da mi se pridruži tu i tamo u vožnjama oko SMB (dakle samoborsko gorje, žumberak, bregi, bregi, bregi) po cesti. Naravno, forma joj nije ni blizu moje da bismo mogli ikako zajedno vozit (nije da se hvalim xD) pa mi je sinula ideja da joj uzmem neki road e-bajk da možemo zajedno vozit. Imate kaj za preporučit? Stvarno ne treba bit neki top level, više neki low-mid level... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|