|
![]() |
#83041 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#83042 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Idu gore srebrne Pretorie prvom prilikom, sam ne znam jel budu 18 ili 19... Bojao sam se sa 1.6 suhog DQ200 na 250 000, zato sam ga i promptno prodo dalje. Na ovome i da ga promjenim komplet mjenjač, barem i dalje imam dobar auto i mjenjač, a da mi je dq200 krepo, i dalje bi imo 1.6 mlinac i mutavi dq200 ![]()
![]() |
![]() |
#83043 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() BMW sam prekrižio otkad su izbacili 2er grand tourer. Ovo sa 320 prati trend "MORA SE VIDJET ŠTO SE VOZI". Zato petica, osim katastrofalnog dizajna bočne linije, ima onaj umjetni Hofmeister-Knick u koji je stavljena "5" veličine šake. Ko da nije dosta vidjet ružnoću s boka, pa eto da me dotuče ![]() Srećom, bar za onaj prvi problem još uvijek postoji opcija "Modellschriftzug-Entfall" ![]()
![]() |
![]() |
#83044 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#83045 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83046 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#83047 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Unutra vozačevo sjedalo jedva ima tragova korištenja, na vratima lajsna kraj kvake ima ogrebotina od sata i volan je standard za VW izlizan od mješanja jednom rukom. Zaboravih reć da ima 360° kamere, el kuku, zavjese na zadnjim vratima... Škoda iz 2007. mi ima zadnje siceve grijane, ovaj nema ![]() Poslje registracije budem do Muhe samo da vidim koliko će pokazat obzirom da je DPF još gore. Jedna mala opaska na sinočnji put. Prošao sam 900+ km, vozio kroz mjesta u Dojč, prošao kroz pola Graza. Prvi ležeći je bio u Španskom na kvartu, pitanje dal je auto ikad prešao preko ležećeg ![]()
![]() |
![]() |
#83051 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83052 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Išao u pon za VZ i skoro vec kod izlaza, obilazim Swifta, fino ga zenska tera. Kad odjedanput bijeli dimčina ispod motora, komadi gume il oplate neke i oblak dima. Neznam jel "digao" ulje il je motor prdnuo, al bas je grdo izgledalo. U nedjelju isao PZ-ZG, u pon ZG-VZ i nazad. Regeneracija se upalila juce dok sam isao u trg i obavljao stvari. 3put sam ju prekinuo ![]()
![]() |
#83053 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() |
#83054 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo jednom sam dao auto na servis mehi kod kojeg sam išao na preporuku frenda s kojim si je on dobar i taj me je sjebo. Auto dajem u ruke samo mehi s kojim sam pio. Takvih imam 5. 👌Ispada da sam pijanac. 😂
![]() |
#83055 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ugl, auto servis je sjebao 90% toga oko celog ovog kuršlusa, nikad više u Auto Žitvaj. Vozim ja auto doma, onak trebal bi kao biti sretan jer napokon mi je auto natrag, ali sam nadrkan i razočaran sa svim. Dođem do autoputa, stisnem gas i nekak mi se raspoloženje oporavilo. Ne znam, gledam kaj bi mogel kupiti za do 25k eura umesto Kie a da ne delam kompromis oko opreme, motora, interijera itd. i nažalost nemrem ništa naći. Baš gadan problem
![]() |
![]() |
#83059 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Vjerujem da nece dugo bit na tvornickim postavkama ![]()
![]() |
![]() |
#83060 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa da skuri to malo DPFa sto je ostalo ![]() 230kmh bez pardona, na 140 trosi 5 i pol litara a medu ubrzanja se osjete u zelucu. Nema nikakvog smisla flashovat tog TDIja ako je u dobroj formi jer ide ko kuga.. Evo mog bivseg sad sestrinog, q3 ispred Zelen Dvora, isti motor. Zvijer.. 2022 uvezen 2024te iz Svabije sa 50tkm, 37k eura.. Quattro oprema, nisam jos vidio isti u Zg.. Prvi i zadnji takav auto koji sam ikad kupio. Ne isplati se to vozit po Zg. Obje strane iza su ko na slici. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Danas u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|