|
![]() |
#4741 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Makita ima široku lepezu i njihovi plavi alati idu od hobby do pro. Imate kutne brusilice ili pile koje su tipa 50-100e i one od 500+ tako da ne valja generalizirati. Kad smo kod plave boje, nedavno ugrabio ovo u zalagaonici. ![]() Jako fina brusilica u super stanju za 100e, isprintao adapter za usisavač i jedini problem je što je neki biser brusio bez brusnog papira pa je brusni tanjur bio potrošen (čičak oslabio), ali se i to dalo srediti. Acetonom otopio ljepilo između čička i tanjura i sa druge brusne spužve nitrom otopio spužvu i skinuo njen čičak i uz malo ljepljenja Pattex Extreme repair ljepilom ispalo iznenađujuće dobro ![]()
![]() |
#4742 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Mare, jesi li ti ili netko drugi s foruma, kupovao ista od izvjesnog Parkiza? ![]() Jel on samo paralalena ruka prodaje, ili moze i dijelove naruciti? Stel bi koji filter zeti za Dyson kopije za auto. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Suit up!
|
@visage nisam nikad ali vidim da je to neki preprodavač tih stvari. Ja si ove stvari od Parksidea što nema u nas nabavim preko Lidl.de pa na mailbox.
![]() |
#4744 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Reklo bi se da on isto naručuje tako. ![]() Samo gdje je našao onu team 20V pumpu za SUP dasku, Crivit? To bi uzeo odmah, ne vidim je na lidl.de. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Uzimao sam ja od Parkiz-a, bude vise nego inace u lidlu, al kada nema u lidlu i treba ti, onda on super dode u korist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
Suit up!
|
Napokon sredio stol za glodalicu. Problem je bio što je original ploča plastična i uvijala se u sredini pod težinom tako da je na mjestu glodala bilo barem 2mm niže od ostatka stola što je radilo velike probleme u radu. Otišao do metalne radnje na Podima i napravili su mi 6mm čeličnu ploču sa otovorom u sredini. Kasnije sam izbušio rupe za štelanje visine na kutevima i narezao navoje, isprintao prsten za dosjed plastične maske oko glodala i dao 2 ruke epoxy premaza da zaštitim ploču od korozije. Sad je napokon sve ravno. ![]() ![]()
![]() |
#4749 |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Ima li koji hobista aparat za varenje i što bi preporučili? Početnik ovdje, iako sam vario davno u srednjoj školi i razumijem osnovu ali mi smo tada koristili samo elektrodu. Gledao sam proinstal, imaju svašta ali pogubio se. Mislim da ću otići tamo i tražiti savjet iz prve ruke. Ali ako tko ima kakav savjet za podijeliti, slobodno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=I2glRif663c
![]() |
![]() |
#4751 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Citiraj:
Setovi su im ok ali dobiješ hrpu stvari koje realno ne trebaš. Možeš kod njih uzeti aparat sa kablovima, žicu i automatsku masku, bocu CO2 uzmi negdje na oglasniku rabljenu (pazi na datum atesta) i to je to. Ako trebaš samo za kućne poslove onaj najslabiji mig/mag ti je skroz dobar. Ja sam pred cca 4 godine uzeo najslabiji, odradio je 15-ak ograda i nije se umorio, trenutno stoji kao rezerva. Buraz krenuo s malo ozbiljnijim poslovima pa je uzeo njihove skuplje aparate i generalno smo zadovoljni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4752 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nisam vidio odgovor: Citiraj:
u brzini pitah, pa smetnuh da nije Parkside vec Silvercrest Nasao malocas, samo cu provjeriti kaj vele Alijini rodjaci po pitanju cijene. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|