|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Nasljedio sam tu suđericu koju je limunska kiselina uništila. Možda je kamenac brtvio pa ga je limun skinuo ![]() Novu suđericu sam namjestio na najveću potrošnju soli. Pere skoro svaki dan već osam godina a nikad “čišćena”. Gorenje. Sad u novom stanu imam LG. Bumo vidli. Za sada jako dobro i jako tiho pere. Ono pranje parom je full korisno kada imaš zapečenu tavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma suđerice su čudo, 2-3 puta sam zaboravio staviti tabletu i izgledalo je oprano ![]() Inače, zadnjih godinu dana umjesto da lovim akcije na Jar, koristim obične tablete iz DM-a (ne najjeftinije koje treba vaditi iz najlona) i praškasti deterđent iz DM-a. Taj praškasti stavim ako perem manju količinu ili ga dodatno stavim direkt u perilicu (jednu žličicu) ako je jako prljavo (tako da kod "pretpranja" ima i malo deterđenta). Za rublje ne koristim tekuće deterđente jer sam na više mjesta pročitao/čuo baš to da se natalože po cijeloj perilici. za suđerice: https://www.youtube.com/watch?v=_rBO8neWw04 https://www.youtube.com/watch?v=jHP942Livy0&t https://www.youtube.com/watch?v=Ll6-eGDpimU |
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Premium
|
Ne znam koliko pratite te detergente, ali s godinama sve su "ekološkiji" i posljedično sve lošije peru. Mašine isto, nebitno jel suđerica ili vešerica, isti klinac. Malo troše struje i vode i onda ubacim jaknu u vešericu i izvučem je van napola suhu. Ali na papiru lijepo stoji da troši jako malo vode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kupim onaj ekološki u DMu koji se nadopunjava na onoj punionici u City Centru. Pola čepa ide na cijelu mašinu. Opere. Nema mirisa, omekšivača… |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da li je netko od vas u zadnjih 3 do 6 godina kupio vešmašinu/sušilicu i da nije imao niti jedan kvar. Da nije popravljama u garantnom roku. Molim marku i model. Moja Whirlpool, 3 kvar u 30 mjeseci. Dvije zamjene senzora vlage (baca grešku F10) i sad se je raspao lager na bubnju. Ja i žena smo solo. 2 mašine tjedno. Max 5 do 6 kila, a bubanj je za 10. I hebe me ko budalu. ![]()
![]() |
#2318 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
AEG sušilica rublja T8DEE48S - 3,5 godine Bosch veš mašina WAN28260BY - 5,5 godina Masina skoro svaki dan nesto opere (nekad 20min, nekad 2 sata bijelo), susilica je prije susila svaki dan, a zadnjih godinu ajmo reci svaki drugi dan. Ne ureko ih, nula problema, kuckuckuc pljucpljucpljuc
![]() |
![]() |
#2319 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma nema tu pravila, to ti je danas kakve srece imas pa da kako kaze ona narodna ne naletis na onaj proizvod proizveden u petak popodne kad svi zur ekuci ili ponedjeljak ujutro priej kave/jauzne kad se jos nisu zaletili ![]()
![]() |
#2320 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Premium
|
@AMD Vešmašina: Samsung WW80J5446FW-LE, 5+ godina. Radi min. 1x dnevno, vikendom i više. Nikakvih problema. Sušilica mi ne ulazi u tvoj kriterij, Bosch iz 2011 je, nula problema dosad ![]() To za whirlpool je jako loše, da se tako brzo raspadnu ležajevi... jedino ako ste vrtili razbalansiranu na max okretajima - ono 1400+ ili do koliko već ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2322 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2323 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Jel se smije u air fryer staviti npr. lazanje u alu posudici u kojoj se kupe? Znam za mirkovalnu da nemre. Da kupio sam air fryer, Phillips NA231/00 L, cca 106 eura, inače je cca 160.
![]() |
#2325 |
Premium
|
![]() |
#2326 | |
Premium
|
Citiraj:
Udugo: https://youtu.be/6h9JhW-m35o Ali da mozes sravit lazanje samo smanji za cca 20 stupnjeva naspram pecnice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom prezadovoljan kako sve ispadne, od šnicli, pomfrita (obje vrste, kupovni i onaj kaj sam doma rezao), mini bureka i ćevapa.
![]() |
![]() |
#2329 |
Premium
|
Imam mali problem. Imam pećnicu: https://www.bigbang.hr/pecnica-ugrad...dual-cook.html Radi dobro, sve ok. No, lijevi taster zajebava. Doslovno ako ga takneš već se izblesira i počne prebacivat programe itd. To mi čak ni nije problem, no kad završimo s kuhanjem, ugasimo pećnisu, konstantno pali, gasi, pali, gasi, moram doslovno lupati po njemu da nađem taj "sweet spot" gdje ne zeza kako bi pećnica ostala ugašena. Ne mogu naći papire od garancije, pa me zanima, ima li netko sličnih slučajeva, mogu to kako sam popraviti? Neki kontakt zajebava sigurno, no ne znam što bi bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Za pomfrit kvaka je da treba malo ulja, ja imam bocu sa uljem i pumpicom na vrhu, 1-2 puta prsneš ulje po pomfriju i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Nadam se da nisam urekao to sad. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Premium
|
A da, slažem se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Premium
|
![]() |
#2335 |
Premium
|
Inace vrhunski recept za airfryer za zamrznuti pomfrit https://www.youtube.com/watch?v=yw--NLjZBNk malo je posla ali nije drama kad se uhvati ruka, za 20 min gotovo a vanka hrskavi unutra meki, bitno je samo uzeti deblje kumpirice, ne funkcionira dobro sa tankima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|