|
![]() |
#3751 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
I ostavi tako pola dana cca. i riješena stvar. Naljepio sam ih se brdo najviše Huawei-a.
![]() |
![]() |
#3752 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
neče ić na drugoj slici se vidi da je ekran otišo kak se odljepio tak se zaokrenuo i sjebo one plosnate žice do kraja dane se vidjelo samo malo plave boje u jednom dijelu i onda više ništa uglavnom u smeču je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3753 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zalijepi i nosi tako. Ionako su ekrani na većini smart watch-a većinu vremena ugašeni pa neće nitko ni skužit'. A ako te baš netko pita koliko je sati reci da se baterija eto baš sad ispraznila ![]() Znam (žensku, zgodnu pak, vrlo...) osobu koja nosi Apple watch ugašen kao backup ako se iPhone baterija ugasi. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#3754 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
i ja nosim ugasen nekad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3755 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi, može pomoć - u pitanju je huawei gt 5 pro 1) zašto ne mogu plaćati NFC-om, a sat ima NFC? 2) https://ibb.co/ccZ9hNGW - volim watch skinove/faceove koje imaju što više "podataka" i informacija na skinu, zna li možda netko od vas što znače ovi pravokutnici 6x6? kada kliknem na to ili pitam chat gpt kaže mi da "mjeri i prikazuje otkucaje srca u -određenim vremenskim intervalima-", što to znači? 3) zašto ne mogu koristiti apsolutno nijednu GPS navigaciju na tom satu?
![]() |
#3758 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Moguce da je fake. I kod mene i kod tebe popunjen samo prvi donji. ![]() Sta god da je, useless je ako nema info ali sam vidio po njegovim drugim skinovima da isto koristi nekakav 6x6 grid. Moguce ako stavis recimo goal za korake, 12000. Da on tih 12K podijeli na 6 pa kako napredujes, tako popunjavas "kockice". Ali opet. Koja je za kalorije, koja za korake, koja za otkucaje. Moj savjet je da se ne zamaras. Ko zna sta je pisac htio reci. Meni je najveca mana sto nema AOD. Inace, u zadnje vrijeme geldam da su mi skinovi ipak clean. Heart rate, datum, koraci/KM i to je manje vise to. Ostalo me pocelo smarati. Ali ako ti je bitno sto vise informacija, probaj ovaj ali i on na zalost nema AOD. ![]()
![]() |
|
|