Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.08.2025., 18:53   #511
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Thx na info-u ekipa. Čekam release, ako DICE popravi što se popraviti da.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2025., 21:12   #512
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Blago se tebi, ja nažalost primjećujem te stvari, kao i mnogi drugi (npr. po Redditu).
Smisao igre nije kaos nego zabava. Trenutno je kaos toliki da (meni osobno) ometa zabavu.
Kaos je možda zabavan u kinematografiji, na šta su oni očito i išli.
Destrukcija je išla korak nazad, probaj sravniti zgradu kao šta smo mogli u BC2 i BF3.
Onda je tu i zvučni kaos, koji otežava da se čuju bitne stvari.
Onda su tu i totalno krivo podešena vozila, ovo šta su napravili od tenkova i choppera je sramota.

Slažem se da je BF6 veliki korak naprijed u odnosu na ona smeća prije, ali meni nije jasno kako nakon hitova koji su definirali BF (BF2, BC2, BF3, BF4) oni izbace Betu u kojoj 1) nema velikih mapa, 2) većina mapa su za close quarters, šta nije pravi BF, 3) vozila tu totalno krivo podešena, itd.

Onda se sjetim da to nije ista ekipa koja je radila te igre. Zamišljam kako ih ovi zovu na mobitel da im pojasne kako će neke stvari napraviti, ali očito im nisu sve do kraja pojasnili
sve stoji no bc2 je imao i manje igrača, rush je bio godmode složen,. a destrukcija je bila bolja slažem se.

Nema tih ljudi, svaki put team koji pukne dobar naslov 1942/bf2/bc2/bf3 se disbanda, kao i server nakon partije, pa se skupljaju opet i neki novi likovi imaju svoje ideje, tako smo dobili smeća nakon bf4...

bf6 je najbolje što možemo sada dobit i za 40e preko ukrajine je ok cijena.
Nadajmo se da će speglat sve ovo...jasno da neće, jasno da hype prejak i jasno je da rade na privlačenju nove ere cod igrača, i tjt.
Staro 18.08.2025., 21:49   #513
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Jos jedan "mali" detalj koji nije poznat široj javnosti a uticao je mnogo na gameplay; Battlefield 4 je prva igra gdje su mape vizualno kreirane a onda objektivi naknadno postavljeni.

Sve do tada, #1 je bio gameplay. Gameflow. Smisao pozicioniranja objektiva. Kada se zavrse objektivi takve mape, onda dolaze graficki developeri pa uljepsavaju mapu. Zato BC2 RUSH mape jednostavno "klize".

Od BF4 pa na dalje, prvo se mapa zavrsi, da lijepo izgleda, a onda je zadnja stavka bila pozicioniranje objektiva. Zato imas besmislene pozicije MCOM-a ili zastavica na conquestu. Rezultat su okrugle besmislene mape gdje se vrtis u krug ko budala:

Ili Provence i Sinai Desert gdje je 99% gameplaya na samo jednoj petini cijele mape.

Vrhunac ovoga smo vidjeli sa 2042. Battlefield 6 ja make it or break it.
Staro 18.08.2025., 22:12   #514
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Točno se vidi da je novije mape radila neka druga ekipa koja pojma nema (niti ih je briga) kako pravilno konstruirati mapu. Žalosno. Ono prije su radili arhitekti, ovo danas rade slikari, i onda očekujemo da je zgrada stabilna.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2025., 22:44   #515
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
sve stoji no bc2 je imao i manje igrača, rush je bio godmode složen,. a destrukcija je bila bolja slažem se.

Nema tih ljudi, svaki put team koji pukne dobar naslov 1942/bf2/bc2/bf3 se disbanda, kao i server nakon partije, pa se skupljaju opet i neki novi likovi imaju svoje ideje, tako smo dobili smeća nakon bf4...

bf6 je najbolje što možemo sada dobit i za 40e preko ukrajine je ok cijena.

Nadajmo se da će speglat sve ovo...jasno da neće, jasno da hype prejak i jasno je da rade na privlačenju nove ere cod igrača, i tjt.
Ja za ovo dosad viđeno nebi da ni 30€ ali ozbiljno i to na ukrajnu ako uopce to i prolazi no nebitno zasad neču ništa.

Ja nakon odigrane bete u koje jesam polovija sve sta se moglo od skinova znaci utuka san dosta sati pa su se malo i stari reflexi osvjezili pa je skor bija uvik u top 3 i moran reči cak sam uziva u fast pace kaosu tih malih mapa ali to je ono sta vise igras bolje ide ,jesu male mape ok neka ih taj kaos spomenuti dobro dođe za zagrijavanje za veče mape .držim fige

Prije neki dan jesam popzdija da jer san tako uzasno odigra par mapa da mi je doslo nikad to ne upalit, kao stari si ,refleksi nula ,mape male, boteri ovo ono i onda ajde idem pogledat kako drugi nešto ode neštima ,upalija tvič i ajmo pogledat Shroud/a lik koji je stvarno lud sta se tice kretanja i aima ex pro cs igrac pa nije ni cudo i iskreno tek tad meni je bilo jasno da radim i igram totalno naopako jer nije ovo prijasnji bf ni onaj iza toga i tako dalje ovo je totalno drugciji đir. Pa oni su cak SENSE miš u ovoj beti mjenjali da nije vise ko u prijasnjim znam da mi je uvik bio sense max 20 i zaboravi a sad 40 wtf.

Uglavnom trebaju ubacit vece mape i neke stvari izbacit iz klasa, medic je totalni op pogotovo na manjim mapama.

Nece mi biti žao ni 50 evra ako isprave bugove ,mape ,klase malo poštimat jer na kraju krajeva jedino BF od mp igram uz HLL i da mozdane vijuge i reflekse odrzavam tek toliko na nekoj ok razini.
Opet držim fige i čekam.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 22.08.2025. u 01:41.
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2025., 01:42   #516
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

https://twitter.com/BattlefieldComm/...4i3LI6rVw&s=19

Staro 22.08.2025., 08:25   #517
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Idu u dobrom pravcu, skakanje nije bilo katastrofalno kao u 2042 ali ga sada jos vise usporavaju:

"Momentum, especially horizontal speed, carried from a slide into a jump has been reduced. There is now a greater penalty for consecutive jumps, which lowers jump height when jumps are spammed. Firing while jumping or sliding will result in increased inaccuracy. These changes are designed to make sliding and jumping more situational, so they are no longer ideal options for engaging in gunfights, and will contribute to a gameplay pace that rewards skillful movement without becoming too fast or unpredictable."
Staro 22.08.2025., 13:06   #518
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
bf 2042 zapravo fine mape ima - valparaiso, arica harbor, caspian border, , el alamein

šteta što su samo kroz portal mode a ne običan
Staro 22.08.2025., 13:20   #519
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Bile su te mape u CQ 64p rotaciji nekad van portala. Valparaiso i Arica harbor kao mape su ok ali sva moguca vozila letjelice gluposti su ubacili u njih. Mapa koja je originalno imala samo transport chopper i tenkove ili Arica harbor koaj je imala samo tenkove, imaju attack helikopter, avione i kakve dronove. Pa su i na taj nacin kavrili i ono malo sto valja.

Zato su custom serveri zakon pa bi ljudi to fino balansirali. Plasim se da ce Portal u BF6 biti popularan koliko i 2042. Nisam ga jednom probao.
Staro 22.08.2025., 16:36   #520
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
neznam kak ne kuže da bi 80% ljudi igralo custom server ''no shotguns''
Staro 22.08.2025., 17:05   #521
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Izvini molim te ali lupas gluspoti. Kaka no shotguns u battlefieldu? Odakle ti to? Hardcore fanovi bi prvo igrali Kharg Island knife only

Sjecma se farm XP servera na Kharg Island. XP Farm, no kills. Kad ih je DICE banovao, onda su ljudi rekli "ok, nevermin". I nastane: Metro 64P 5000 tickets
Oh wait..

Staro 22.08.2025., 17:32   #522
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čuj BF bez shotguna i slugova k'o žena bez sisa jebt...
Staro 23.08.2025., 13:02   #523
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Ja za ovo dosad viđeno nebi da ni 30€ ali ozbiljno i to na ukrajnu ako uopce to i prolazi no nebitno zasad neču ništa.

Ja nakon odigrane bete u koje jesam polovija sve sta se moglo od skinova znaci utuka san dosta sati pa su se malo i stari reflexi osvjezili pa je skor bija uvik u top 3 i moran reči cak sam uziva u fast pace kaosu tih malih mapa ali to je ono sta vise igras bolje ide ,jesu male mape ok neka ih taj kaos spomenuti dobro dođe za zagrijavanje za veče mape .držim fige

Prije neki dan jesam popzdija da jer san tako uzasno odigra par mapa da mi je doslo nikad to ne upalit, kao stari si ,refleksi nula ,mape male, boteri ovo ono i onda ajde idem pogledat kako drugi nešto ode neštima ,upalija tvič i ajmo pogledat Shroud/a lik koji je stvarno lud sta se tice kretanja i aima ex pro cs igrac pa nije ni cudo i iskreno tek tad meni je bilo jasno da radim i igram totalno naopako jer nije ovo prijasnji bf ni onaj iza toga i tako dalje ovo je totalno drugciji đir. Pa oni su cak SENSE miš u ovoj beti mjenjali da nije vise ko u prijasnjim znam da mi je uvik bio sense max 20 i zaboravi a sad 40 wtf.

Uglavnom trebaju ubacit vece mape i neke stvari izbacit iz klasa, medic je totalni op pogotovo na manjim mapama.

Nece mi biti žao ni 50 evra ako isprave bugove ,mape ,klase malo poštimat jer na kraju krajeva jedino BF od mp igram uz HLL i da mozdane vijuge i reflekse odrzavam tek toliko na nekoj ok razini.
Opet držim fige i čekam.

Nabroji mi 3 igre danas koje mogu dati 200+ sati zabave, i još ako imaš ekipu na dc još veći chill i gušt, bez nepotrebnog znojenja?

30e za takvu igru je smiješan novac.
Bf2042 je 3 e, i toliko i vrijedi jer je praktički indie igra.

100e je overkill, 70 je isto nekome tko ne misli ubit se od igranja, ovisno o financijama, nismo svi radi eura počeli dobivati plaće 2k eura kako neki misle tak da je i dalje 70e lijep novac samo se manje za njega moze dobiti
Staro 23.08.2025., 13:42   #524
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Ma kazem ok sve nema mp igre di cu ja ubit tolike sate osim ove i HLL,ali i daljem cekam izlazak igre da ne zaseru iako su vec najavili izmjene gore linkano,jako pozitivne stvari. Vidim dosta ljudi uzimaju na ukrajinu preorder standard verzija za 30€ to je to ok cijena .
Valjda ce biti tako i kad izađe igra.

Staro 23.08.2025., 15:17   #525
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Nema alternativa za BF. Nikada mi nije bilo jasno zasto nema konkurencije. Prije smo se znali seliti na Planetside 2, pokusao Homefront jer ga je radilo nekolik likova iz DICE-a. Neko vrijeme ganjali Red Orchestra 2, Rising Storm, Insurgency SS ali nije to to. Imamo sta imamo. Kinezi kopirali BF ali kopirali najgori pa ni to nije rjesenje.

E da, Ravaged anyone?

Staro 23.08.2025., 20:51   #526
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

Zato jer u jednoj igri imaš savršeno pogođen blend arkade i sim, koji možeš igrat kako želiš, a ako imaš skvad, igra postaje još bolja.
Realno većina ljudi ovdje će kupit/je kupila, jer za ovu zimu neće bit bolje igre za ekipu.
Eventualno chill arc raiders, ali nije moj cup of tea, dovoljan izalazk u 3rd vode su mi bili helldivers i sm2
Staro 24.08.2025., 13:38   #527
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Igrao BF5 Aerodrome mapu. Izbrojao oko 25 živih snajperiusta (ko je mrtav, ne vidi se klasa, stoji X). Neka ih je bilo samo 30. Medic ima onaj Jungle sniper i Asault ima slicne poluautomatske "snajpere". Znaci minimum je bilo oko 40 kampera.

Ja koji odron od gameplaya. Niko ne igra objectiv. Mi izguibili sve zastavice, ja se provukao na C, da sam imao jednog suigraca, uzeli bi je.

Ja se nada da ce BF6 imati sve COD mape. Mozemo mi traziti dugine boje kada gameplay prevenstveno ovisi o igracima. U beti dobili jednu jedinu "BF" mapu i prva zamjerka je bila da je previse kampera. Ne vidim razlopga zasto ih ne bi bilo na svakoj BF velikoj mapi.

Ne kontam zivotami sta je sa ovim novim gaming generacijama.

Staro 24.08.2025., 14:21   #528
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

Pa to je royale napravio od novijih generacija.
Svi chillaju i igraju one life.

Treba još više dodati points za Teamplay i squad play, a smanjit bodove za killove.
Tko se ne kreće punu minutu, ima par sekundi da se pokrene malo, a ne samo kratko tipka, nek se smatra dezerterom i tjt

Bilo je servera sad nezz cod ili bf prije di ako si prestatican ima kamper zaštita i ubije te ak se ne pokrenes.
Top stvar.
Staro 24.08.2025., 17:28   #529
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Bilo je servera sad nezz cod ili bf prije di ako si prestatican ima kamper zaštita i ubije te ak se ne pokrenes.
Top stvar.
Mislim da sam viđao to na nekim CoD2 serverima.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na