|
![]() |
#2251 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Je li nekao uspio doci do LTSC verziji i da je legalno aktivirao? Za win 10 kao ima nekih OEM kljuceva ali mislim da je neozbilno ostati na 21H2 narednih par godina, a izgleda za win11 LTSC nema nacina da se aktivira ako ti neka firma ne ustupi licencu. EDIT: Naletio sam na Loganov video, linka cudan sponzorisan sajt da ga ne kacim na forum. Neko kupovao od njih? https://www.youtube.com/watch?v=ead2F76GeSI
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Jučer u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Kad kliknem na te njegove linkove dobijem server not found, možda je do Cloudflare malware zaštite ![]() Kad sam početkom godine istraživao tu "LTSC legalni ključ" problematiku najbliže što sam našao je neka talijanska firma koja ih prodaje firmama samo bulk, po stotinjak komada, zaboravih cijenu. Kupi W11 Pro licencu i isključi kaj te smeta, nije tak strašan ko šta se tu priča. Ili Massgrave po popularnoj cijeni od nula baksi, osim ako strepiš od posjeta stanovitih "djelatnika". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Registered User
|
Imam legalan win11 pro za ovu masinu. Ali kontam probat LTSC. Da li je "upotrebljiva" kao PRO. Googlam ovaj njegov sajt, kazu da je legit. Odnosno, kao svi ostali preprodavaci kljuceva. Siva zona. Ako nadjem 24H2 ISO mozda probam preko vikenda. Jer zvuci kao idealna win verzija.
![]() |
#2255 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Registered User
|
Na LTSC mozes instalirati Store a nakon njega i Xbox App i ostale aplikacije. Mislim da se LTSC moze dovesti na nivo PRO verzije sa potrebnim aplikacijama. Sto se tice podrske i gaminga, ako win 10 22H2 i dalje ima iste ili nekad bolje performanse u poredjenju sa 24H2 (u mom slucaju), mislim da ce 24H2 dugo biti ok verzija sto se performansi tice. Mozda izdaju 25H2 ISO ali 25H2 generalno nece biti velik skok u odnosu na 24H2 kao sto je 24H2 u odnosu na 23H2. Ja konkretno ne gledam na Win verziju da mi traje deceniju, vec cisto vidjet sta ce se desiti kroz 2-3 godine. EDIT: Ok, u pravu si. Citam malo sa problemima oko kompatibilnosti. Store radi, XBOX app ne radi. A i ako se osposobi, mozda nece u buducnosti. Fuck.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Jučer u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|