|
![]() |
#1981 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Problem je samo, sto ti manji znaju kostati isto ili vise od standarnih modela. Pa ti je nabolje otici u ducan romobila, pa vjerovati samo vlastitom dojmu, sto ti je tesko ili lako nositi, te sto ti se stvarno svidja. Ne dilam romobile, samo komentirah iz vizure recentnih cijena iz ponude meni najdrazeg ducana/servisa na Tresnji. Citiraj:
![]() Izvorni Ninebot, koji je proslavio prvu M seriju, vise ne realizira sve modele za Xiaomi, vec je uslo drugo ime, koje od modela 3, vise nije (kod pojedinih verzija) kakvocom izrade, kakvu je imao M365. Mada, provozao sam cetvorku, provozao peticu i stvarno ne mogu reci da su mi se cinili losi. Komentirao sam modele ranije, pa da se ne ponavljam. Jedino, Xiaomi je izgubio sjaj vrha kojeg je ranije imao, doduse, puno je modela danas na trzistu, mozda u moru drugih proizvoda, vise nemaju ES-ejci toliki prioritet. Neznam. Kad bi kupovao sutra novi, trenutno mi se vise svidja Seagway smjer, puno vise osmisljavaju, stalno nesto dodaju. ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Prije dvije godine, mozda manje, stavih poveznicu, gdje su dva HR prometna, stavljali na vagu forsiranje kacige bicikl/romobil za starije od 16 ili 18, naspram rasterecivanja auto prometa, te naveli aspekte losih strana nosenja. Bas sam naletio na odlican Guardianov video, gdje ljudi iz struke, iz prve ruke iznose vidjenje., na relaciji kaciga ili neaktivnosti, statistika nesreca, te (pojedini) lazni aspekti sigurnosti, zbog kojih (neki) dobivaju iluziju da su hrabriji u voznji. A zanimljiv je i psiholoski efekt kojeg (neki) vozaci automobila imaju prema vozacima s kacigama: Vremenski marker na sekundu: Rizici nosenja kacige za neke - Dr Harry Rutter (The Guardian) ![]() TEDxCopenhagen - Mikael Colville-Andersen - Why We Shouldn't Bike with a Helmet (2011) ![]() No, prava stvar koju sam najvise zelio komentirati, vijest iz Bjelovara, koja mi se zakucala u pamcenju: _________________________________________________________________ Dječak (13) pao s e-romobila kod Bjelovara. Imao 2 promila u krvi (15.07.2025) _________________________________________________________________ Po komentaru poznatih, vele da je u lokalnim vijestima receno, da je imao 2.7 promila. Vijest se prenosila, kaciga, nesreca, a niti jedan mediji nije otvorio jedno od temeljnih novinarskih pitanja - Zasto? Primarno pitanje je trebalo biti ispred sve ostaloga , kako je klinac od 13 godina mogao imati toliko alkohola u krvi? .... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|