|
![]() |
#82801 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
https://www.ottocast.com/en-hr/produ...d-auto-adapter ja i par frendova imamo ottocast, ostali koje znam većinom uzimaju aawireless, koliko znam svima uredno radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82802 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
S tim da sam negdje na 65000 km nalijao INA delta 10w40 koja ima deterđentska svojstva i nakon 500 km ispustio ulje. Zamjenio filter i stavio ponovno Castrol. Nakon 6000 km nalijao sam Manol. I nakon tjedan dana kaljuža. U tom motoru nikad ulje nije pocrnilo. Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. Jučer u 12:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82803 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#82804 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
https://www.trustpilot.com/review/ww...st.com?stars=1 Probao sam 3-4 "najbolja" riješenja na tržištu, jedan jedini je bio dobar jedno vrijeme do kada nije počeo kasniti. Ne znam, kod mene ni jedan nije radio kako treba. Svakako, ako mislite naručiti, samo dajte, ja samo možda mogu pomoći da netko ne baci 50EUR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82805 |
Premium
|
to si imao probleme na jednom autu/radiju ili više njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82806 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam imao probleme na jednom, dao to sve frendu da testira na Octaviji i BMW-u, potvrdio sve što sam i ja imao. Ali vidiš po Truspilotu, 3.5 nije baš nešto vrla ocjena, masa ljudi ima problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82807 |
Premium
|
sad sam se sjetio, ni meni nešto službeni samsung nije htio raditi, dok sa privatnim huaweijem nemam problema Zadnje izmijenjeno od: Ivan357. Danas u 07:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82808 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Inače svako ulje ima deterdžente i sebi samo neka specijalizirana imaju više. Ako ulje UOPĆE ne potamni od izmjene do izmjene onda to vjerojatno znači da ne čisti motor. A bilo je krivotvorina… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82809 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Sto se AG52 tice, pred neste preko godinu dana sam ga ulio u 5HP19 i sad evo izvadio van i ponovo ulio. Nikakvih problema nisam imao.
![]() |
![]() |
#82810 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
50+ EUR za AA USB dongl? Alija je pun tih donglova po kikiriki cijenama. Ja se i dalje držim žice na dužim putovanjima tako da mi je baterija moba uvijek puna obzirom da redovno koristim GPS i 5G (Waze+Spotify). Nabavio sam si 25cm kabel USB-A to USB-C i to pod kutem od 90 za par EUR. https://www.aliexpress.com/w/wholesa...Type=price_asc Primjetio sam da mi se ugrađena navigacija updatea putem mobilnog interneta spojenog na nekakav interni mobilni broj auta i to preko Telemacha. Tko to plaća? Reno je u pitanju.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. Danas u 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82811 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Zakaj mi tak nekaj nemamo...i ne samo za ovaj tip prekrsaja.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82812 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82813 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82814 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Tamo, takvi imaju prijavljena takva primanja. Jer im je mindset normalan, kod nas su direktori privatnih poduzeća prijavljeni na minimalac da platiš što manje porez i to ne bi funkcioniralo. Mi imamo stroge zakone i visoke kazne ali ih nema tko provoditi. Ako murija i zaustavi, izreče velku kaznu, ekipa na sudu glumi plaći pičke i dobiju minimalnu kaznu. Sve dok se pravosuđe ne sredi i naš balkanski mentalitet se nebu nikak promijenilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82815 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
https://www.acea.auto/figure/road-fa...eu-by-country/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82816 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja imam 2+2 USBa. Napred su 2 za Androidauto, a iza samo 2 punjaća. Naprijed imam AA i uključenu Google navigaciju plus CamSam na mobitelu i vuče muziku sa moba. U drugom je USB sa muzikom. Iza su uključene u jedan port 2 kamere sa GPSom i ak ide mala ima uštekan mob na punjaću. Uredno sve radi i svi mobiteli se pune. Nije da ne to brzo punjenje, ali se puni.
![]() |
|
|