|
![]() |
#45872 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa dobro, 25€ nije tako puno u usporedbi sa tubeless. Pogledaj mozda ima distribbuter u EU. Ovo se lako instalira i zamijeni. Na MTB sam jedno vrijeme svaki dan pokupio par trnova (mnozina od trn ![]() ![]()
![]() |
#45873 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
https://youtu.be/eP1wxpKTJnM?si=xYZ7KlgegnV8oCcy Ma ja mislija na ovako nesto,, cak se mislim uvalit ovo nakon sta mi se probije ali eto jos dosad nije nov je sve ili nisam ima tu sriču iako iman crve spremne ![]() Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45874 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Kao i kod većina malo boljih i lakših droppera. Čak i kod ovih jeftinijih se počelo sa tom praksom da se ne dobije ručica, kao proizvođaći mobitela da se ne dobije punjač ![]() Ali grijeh bi bilo staviti uteg od droppera na lagani xc ht karbonac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45875 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I onda, tko ne prati trziste, pa kad skuzi da lever kosta kao pol droppera na popustu ![]() Da nisam dobio sto sam dobio s bajkom (Bike Yoke) - ne bi nikad dao pare za taj dropper, a bome i origigi Lever je bezobrazno skup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45879 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
al šta'š - moderna vremena ![]() PS imam i ja dropper na novom MTB i nisam još naišao na prednosti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45880 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Kako nema prednosti? Onda voziš trailove gdje to nije potrebno. Ja sam godinama vozio xc trke bez droppera i to dosta solidno i onda sam se natjerao ugraditi dropper i nikad više bez njega. Naravno govorimo o tehnički zahtjevnijim stazama gdje njegova upotreba stvarno čini razliku. A što se tiće omjera težine i cijene, naravno da nekom rekreativcu nije potreban ultra lagan i skup dropper ali ekipa koja vozi ozbiljne trke svaki gram znači jako puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45881 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Slažem se sa Saletom. Dropper je apsolutno nužan za xc pa na više. Vozim uglavnom sljeme i rekao bih da na gotovo svim stazama ima smisla, čak i ako se može odfurat neke bez droppera meni je to mučenje. Neko moje pravilo je ugraditi najveći dropper koji stane u ramu. Nema šanse da bih se vratio na fiksnu cijev, kao ni hardtail ![]() Ko vozi makadame i slično, njemu naravno ne treba ni FS ni dropper. Citiraj:
Ovo je super cijena. Uzeo bih da nemam 30.9 promjer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45882 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Vozio sam jednu od najtežih, ako ne i najtežu XC stazu u HR, u Samoboru. Tzv balvan spust, i to godinama bez dropera, nikad ga nisam ni nabavljao. I onda jedne godine doktor Bero dođe i na treningu se spusti Trekom 3500 bez kacige. ![]()
![]() |
#45884 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
U biciklizmu, kao i u bilo čemu drugom su uvijek te neke priče kako nešto ne treba i tu su uvijek najglasniji oni koji 1) nemaju novaca, 2) imaju novaca, ali su preškrti za potrošit ih. Ne treba modernija geometrija, ne treba SPD, ne treba Garmin, ne treba tubeless, ne treba SPD, ne treba powermeter, ne treba ništa, daj brate bajk od 19 kg plaćen 980 kn iz 2014. i deri. I onda je završni argument, ja sam s njim išao na ____________ blabla. Koga briga? ![]() Išla je i moja baba iz sela u selo na noge 4h i vršila je nuždu u polju, što ne znači da ću ja to jednako radit danas, 50+ godina nakon.
![]() |
#45885 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim, možeš se i ovako spuštat ali nije fora bit skroz iza sica u nekoj razduženoj neprirodnoj poziciji dok ti je sic naslonjen na škembu ![]() Sale je sve rekao i zatvorio raspravu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45888 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() I to sve na HTu, kasnije imao i fully iste klase i kaj da kažem, opet je HT mrvicu draži. Svakom svoje... Je eto pored factory foxa i karbonskog okvira itd., nisam si mogao priuštiti dropera, prokužio si me...
![]() |
![]() |
#45889 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel ima načina za doći do Radon Jelaous bicikla po RRP cijeni sa njihove web stranice? Koliko vidim ne može se direkt od njih kupit-baca na Bike discount. Pa onda cijena nije npr 500 + 40 E dostava. Nego je 600 + 100 E dostava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45891 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Inače prikazuje cijenu sa DE pdv-om. Pa ispadne još malo skuplje.
![]() |
![]() |
![]() |
#45892 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45893 |
Premium
|
Jel tko kupovao? Koliko je velika kutija za npr Radon JEALOUS AL 6.0 ? Koliko sam na brzinu izračunao ušteda za narudžbu u Njemačku bi bila oko 100 EUR kom. Imam susjeda koji često ide kombijem, pa ako stane 4-5 kom.... Za sebe bi rekao da sam bedak, ali ne volim plaćat porez na bedake. Pa ako ima zainteresiranih koji se osjećaju slično nek se jave na PM :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45894 |
Premium
|
2 puta kupovao, oba dva puta u Njemačku, frend mi dofurao kedijem. Moji električni su bili ogromne kutije, jedva stale u manji caddy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45895 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45896 |