|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://insider-gaming.com/battlefie...ting-attempts/ I sad ti budi pametan...koiko pratim ljudi se ne žale na cheatere? Opet taolika količina istih i to još u beti ne miriši na dobro...koja količina egoista i razmaženka...globalno bi uveo obavezni vojni rok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ipak idem na konzolu. Mozda ne day one, mozda kada padne cijena. Ja se nadam da ce EA izaci na kraj sa citerima jos od BC2. Nece. Nije nikad.
![]() |
#425 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Zakaj igra izgleda ko da ne igram na nativnoj rezoluciji? Ugašeni su svi ti upscaling drlogi i gluposti, rescale factor je 100, ali izgleda ko da igram na 1080p a ne na 3840x1600
![]() |
#429 |
Registered User
|
Spustite sharpnes na nulu. Samo kvari sliku. A da vidite je li ili nije na nativnoj rezoluciji, ugasite AA. Vidi se jasno aliasing i na 4K. A scope nije relevantan jer ima blurr efekte. I distorziju objektiva a ujedno je sve zamuceno van njega. Odigrao partiju i pol nakon deset minuta cekanja da udjem. Zaledi i kresa igra. Udjem ponovo, 120K in queue.
![]() |
#433 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Sa driverima RTX 576.88 nisam imao uopće problema i rušenja tjekom igranja. Brzo sam došao do 16 lvl. Za vrijeme bete BF3 - 560 Ti malo štekao pa ih zamjenio 8800 GTS i trebalo staviti beta drivere BF4 - 8800 GTS zaštekao zbog manjka VRAM pa ih zamjenio GTX 960 - također beta drivere BF1 - prešao na GTX 1070 i dalje radio na BFV - stable driveri BF2042 - nije uopće legla igra Kako već dugo imam RTX 3080 i na BF6 radi jako dobro cca 160 - 220 FPS na FHD rezi
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad kad je popustila nostalgija, ovo je klasični DICE/nazovikakohoćeš "poluproizvod" koji nije vrijedan preordera. Ima ovo veze sa BF ali daleko je ovo od BC2/BF3. Jasno mi je da je beta, zato i kažem da je u ovom stanju poluproizvod. - Beskorisna vozila, nemaju nikakav feeling straha i trepeta, shellovi preslabi - Oružja apsolutno neizbalansirana, kakva je ovo debilana sa 100 bodova pa ne možeš staviti što ti želiš na pušku nego kalkuliraš ?! - Beskorisni AA , što stacionarni, što mobilni. - Prejaki snajperi i abjuzanje istih. - Konstantan "lag" gdje primiš 5 metaka a padaš od prvog, ne znam kako to objasniti. - Suppresanje RPG-em, zanima me koji je ovo moron odradio ovako kako je , i jeli ikad vidio kako izgleda RPG u BC2 ili na YT i kakav je to shockwave kad ti rokne iznad glave? - U trenutku smrti ako opalis rpg ili bacis granatu. ona ne izleti/odleti i ne vrijedi se, wtf? - Chopper je jadan mlitav i krhak, shellovi prepreslabi. - Hitreg je užasno loš/nepopeglan, gdje ili headshotaš ekipu sa 100m iz metka ili opalis 3 shotgun shella na njega a on bunnyhoppa. - Suppresion kao takav u igri ne postoji (iako piše), npr pucas na snajperista sa AR-om, on dotle 2put reloada bolt action i ubije te. - Igra je def prebrza i nema BF štih, više izgleda kao COD sa vozilima. -Animacija reviewa je preduga i par sec si beskoristan, barem da ovaj što ga diže može koristiti pištolj. Ako se sjetim još čega dodam, ali def ne vrijedi preordera, ne u ovakvom stanju.
![]() |
#435 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#436 |
Premium
|
Došao sa godišnjeg pa konačno probao. Optimizirano je savršeno kaj se tiče performansi. Ali nakon B2042 ovo je COD po filingu. Zabavno i dobro i na kraju IMO nebitno dok je tako. Vjerojatno kupujem...jedino kaj sam morao deinstalirati daemon tools... |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ostaje samo nada da će im doći iz dupeta u glavu i da će Release biti bolji. Također sam napravio i ovaj popis svih prijavljenih problema/negodovanja, no mislim da to Dice neće vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Tesko da oce, jednostavno se ovo igra ili ne igra. Igra san prosle dvi inačice tako da je ovo kamilica, kao beta je ali znamo da ce sad pocet nadodavat pizdarije a fixat kasnije... sve je to več viđeno. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Registered User
|
Citiraj:
- Beskorisna vozila, nemaju nikakav feeling straha i trepeta Dok ima ljudi da popravlja vozilo, ista ne ginu isto kao BF3, konkretno urbane mape. Vozaci tenka zavrse partiju sa jednim tenkom. - 100 bodova pa ne možeš staviti što ti želiš na pušku nego kalkuliraš ?! 100 bodova imas da iskombinujes loadout jer da ga nema, svi bi stavljali najbolje dodatke na pusku i to je to. Svi bi isto nosili. U BF5 je bio odabir u kojem pravcu ides. Nisi mogao staviti sve. U BF3 si imao penale, ako stavljas suppresor, pravis manji DMG, ako koristis barrel, imas manji horizontalni ali veci vertikalni recoil. Ovdje je isto sam kroz bodove. Meni svejedno i da je stari i ovaj novi sistem. - Konstantan "lag" gdje primiš 5 metaka a padaš od prvog, ne znam kako to objasniti. BF3 je bio 10x gor po tom pitanju njer je imao 10Hz server tickrate. Stalno se ginulo iza coska. Moglo se najbolje vidjeti kada opalis 5 metaka, lik te obori i gledas svoju pusku i ti ni jedna metak nisi ispalio. Jer te on ubio prije nego sto si ti dobio info. Sada serveri imaju po 60Hz kada saljes, 30Hz kada vracas. Ovo je nesto do netcodea ali nije ni blizu lose kao BF3 jer njemu nije bilo lijeka. Fixali su stvar tek sa BF4. Ovo za bacanje granate koje se ne broje, nisam imao slucaj. Svaki put kad zaginem dobijem neki hit ili cak kill. - Igra je def prebrza Najsporiji BF koj isam igrao nakon BC2. Ne znam iskreno o cemu pricas. U BF3 si "trrcao" brze ako skaces. A i da je brza, COD je barem 3x brzi: -Animacija reviewa je preduga Revive je instant. To o cemu ti pricas je squad revive. Postoji jos od 2018te. Ili ako si medic mozes odvuc nekoga pa onda revive. Inace, sto vise igram BF6, sve me manje vuce. Nesto mi fali. Bolje je dosta od 2042 ali core gameplay me ne drzi. Mozda treba naletiti na oruzje ali ima jos do izlaska. Vidjet cemo sta ce biti. Uzet na EA APP, odigrati 24h pa vidjet valjal. Ako je i dalje mehh.. refundirat io pa cekat novi sadrzaj. Ja se vec zasitio.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 10.08.2025. u 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
odigro sam točno 10h, nije puno a nije ni malo uvijek s 2-3 frenda u squadu, znači max zabava što se toga tiče igra nam je generalno dobra, a igrali smo i BF1, BF V i ovo govno 2042, što se toga tiče ovo je mila majka RPG liku u facu za suppresion je wtf, al valjda žele izbjeć da mansky okolo trči sa karl gustavom ![]() vidjet ćemo idući vikend kakve su novosti, za sad mi je iskustvo pozitivno u odnosu na zadnjih par iteracija BF-a
![]() |
#442 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
natukao 20lvla. Inžinjerac je OP sa malo nabrijanijom onom prvom puškom, te par dodataka. mine i rpg kao dodatak. te jako agresivna igra između pointova. helić kojem sam se jako veselio, nekak čudnjikavo leti, i dmg koji radi je očajan. Kod vozila nema mijenjanja loadouta? mape su mi fakat premale i hrpa glitcheva gdje postavljanje recon itema... jednostavno nestane item a nema ga više na izbor. sve u svemu za free betu meni skros zabavan vikend, ali nema šanse da ću im dat peneze, jer na izlasku budimo ovo će biti to. Tek tam krajem godine, početkom sljedeće na 20% off bum si razmislil ak ne useru s patchevima |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Registered User
|
Igrao malo BF5 pa nazad na BF6 pa opet BF5 i malo poredio. Jbt BF5 ko na speedu. U BF6 pretrcat ulicu lutrija. ADS kod assault pusaka treje poprilicno sporo ali ADS LMG pusaka traje cijelu vjecnost. Nema sanse rushati ove male ulice. Ne znam ima li kakav dodatak da se izleveluje da je ADS brzi ali su usportili igru dosta. Kontam opet da nije FOV. Inace igram na 105 al stavim obe na 90. Pa snimim i uporedim video i mozda nesto propustam. BF6 u odnosu ma BF5 kao da kroz blato trcim. Kada slidam kao da se zalijepim za pod. BF5 letim po mapi ko pero. Sta god uradili sa igrom, mora im se priznat da idu u dobrom smijeru. Ovo nije ista ekipa koja je radila 2042. Najbrzi BF u historiji. Ove male mape stvaraju dojam brze igre ali ovo je close quarters na steroidima. Cim se mapa otvori nema pretrcavanja. Ufatio sam sebe vise hodam nego sto trcim jer je ADS tranzicija dovoljn osportija da neko ko stoji ima veliku prednost. Isto tako nosim samo 90 metaka, nema vise bezglavog pucanja ko u BF5 gdje osim sto imas preko 200, svake minute pokupis sa nekog brtvog lika da ammo nije nikada biio problem. BF6 dok trepnem ostanem na 2 metka. Zato assault ima dva primarna oruzja. Sve se ovo moze promjeniti ali vidjet cemo. Obecava. Brzo sam se zasitio ali opet, igrali smo jedno te isto. Mislim da sam LVL 16. Assault stalno igrao osim ako ne pokupim nesto s poda. Ovo je prvi BF nakon BF3 da me je zainteresovao. Ljudi se ne sjecaju ili nisu igrali day one. BF4 je toliki krš bio da su dionicari reagovali. Godinu i nesto su je fixali da se do tada svima nama zgadila. A i bila je realno BF3.1 vise nego BF4 posten nastavak. Ceka se 10.10..
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam dogurao do 14LVL i igra je skroz ok. Punooo bolja od BF2042. Igrao sve klase osim snipera. Oružja su ok za neka imam dojam da bacam čačkalice bez addona na njima. Par puta su mi pukle teksture ali sve su semu super radi optimizacija na nivou. i na laptopu (4060 grafa 1080p) i na kompu 3080(3440x1440) grafa igra radi top preko 80FPS-a u oba slučaja. Tenkovi su tak shellovi definitivno trebaju biti jači. Makar kad se navikneš ide to bez beda. Granate su preslabe jednio ako ne staneš na nju ne ubija. AA gun i tenk su katastrofa treba poptuno to promjeniti. Ovo je faste pace FPS i kome ne leži jbg ga danas su svi takvi puno je brzi od BF V i BF 1 BF-a pogotovo BC koji je bio iber spor. Nakon 100h COD6 ovo je sporo COD je još 2x brži sigurno. Jako puno balansa treba još napraviti stavit hrpetinu oružja itd. Sniper me dohvatio par puta tako da ja sa njima nisam imao problem da rape rade na mapi. Fun sa ekipom je top i vidi se razlika ako 2 tima igraju timski u 90% slučajeva dobivaš partiju. I mi moramo biti svjesni da igra nije gotova i da se tu hrpetinu stvari da promjeniti. Ali ovo ide u pravom smjeru definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Probao sam par minuta, ali zbog input laga nisam mogao ni igrati. Vidio sam jedino da bih trebao nadograditi HW. Ali mislim da se to neće dogoditi. ![]()
![]() |
#447 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
u 2042 je bila neka ogromna mapa, neznam ime, brate pola dana trčim i snajpa me lik i opet ispočetka, tak da meni osobno netrebaju (nisam fan ovih modernih vozila u bf pa radije pješačim ![]()
![]() |
#450 |
Buying Bitcoin
|
Kad si noob ![]() P.S. Evo taman pokrenuli neku kampanju, baš za tebe: https://destruction.battlefield.com/ Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.08.2025. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|