|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Vidim da su mijenjali nazive, ali mislim da je ovaj bio. 200x180 sam uzeo ali ima dosta drugih dimenzija. Vidim da je i cijena sad dosta viša. Ja sam platio dosta manje, možda 750 ako i toliko, na nekom 50% popustu koji svako malo stave. https://jysk.hr/spavaca-soba/madraci...f150-dreamzone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
znam da je tema madraca ali može neko mišljenje o krevetu ili prijedlog za krevet i madrac, bitno je uzglavlje i spremište silom prilike i izgubljenom voljom za kruženje po dućanima, nekako me žena nafukala da kupimo ovaj krevet, ispao s popustom 1360e, sa madracem za dimenziju 180x200 https://www.xxxlesnina.hr/p/novel-bo...e=180/200%20cm iako sam u dućanu već vidio da se raspada izložbeni primjerak i da je to baš jeftilen nekako sam popustio, i isti dan već počeo razmišljat o tome da otkažem naruđbu za povrat novca, pa uzet nešto bolje i madrac posebno a opet da je u toj nekoj cijeni, pa ako ima neko prijedlog |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ne znam da li radi krevete s kutijama, ali ništa te ne košta pitati EDIT: Što se tiče tih kreveta sa kutijom i madracem, mami sam prije cca pet godina kupio jedan u Primi jer je inzistirala na spremištu ispod kreveta, odnosno nije pristala na moj prijedlog normalnog kreveta sa ladicama na izvlačenje ili PVC kutijama za odlaganje stvari. Konstrukcijski je okvir kreveta još uvijek OK ali je madrac dobio svoje, a nije zamjenjiv tak da bumo uskoro ipak išli po novi normalni krevet,... dodatno je napokon shvatila da to spremište ispod kreveta služi samo za odlaganje stvari koje joj zapravo i ne trebaju. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 06.08.2025. u 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|