|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Aha, misliš radi zaobilaženja poruka i mailova nego da odmah ljudi zovu. Bit će sigurno raznih dosjetki, poput slikavanja papira s brojem telefona i stavljanjem u oglas, pitanje je samo koliko će Njuškalo to brisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ne brise broj iz poruke, ali ga napisite kao 098#1234567#, ja sam prodao jedan mobitel prije par dana, a bio je na njuskalu oko mjesec dana i kupac se javio na broj, ali zato nijedan scam nisam dobio Sent from my Xiaomi 14T |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ovo je ipak njuskalo, nemaju oni nikakav algoritam. Kod njih jedno te isti scammeri svaki dan okace 45 prevarantskih oglasa u roku 4 minute, i onda cekas da netko iz supporta to manualno makne. Jos se nisu sjetili ogranicit broj postavljenih oglasa u vremenskom intervalu, a kamoli sta drugo. Tako da mislim da ce oni samo maknuti ono polje za unos broja telefona kod oglasa, a u samom opisu predmeta ces moci navesti koliko god brojeva zelis, nema to tko provjeravat.
![]() |
#636 |
Premium
|
Kad šalješ DM na Njuškalu i utipkaš niz brojki, naprimjer tracking broj od BoxNow izbaci ti popup i pita te jesi siguran da želiš dijeliti privatne podatke. Osim što ne uspjeva skontati da to nije broj telefona ni kreditne svejedno se buni, što znači da ima neku detekciju broja. I sad ako samo taj popup zamijene sa brisanjem jednostavno nećeš moći poslati broj na taj način, a ni tracking. Ali možeš attachirati sliku s brojem pa je sve OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
Pravite paniku bezveze, broj će vam i dalje biti vidljiv na profilnoj stranici ili nekom drugom oglasu jedino neće biti viljiv na tom oglasu pod rubrikom kontaktiraj prodavača. A uredno ga možete poslati i kroz poruke, već 3 mjeseca je Payprotect na rubrici smartphoni i sve uredno funkcionira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Veselim se danu kad ce Njuskalo postati ono sto je dana Plavi. Mozda cu jos cekati, ali za zivota cu docekati. Sto god su mogli, upropastili su... Tko god me ikad nesto pitao preko poruke, odmah sam rekao da idemo na telefon. Bijelo jaje, niskoristi konkurencija, samo da se pojavi netko konkurentan medju oglasnicima. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: May 2023
|
Ako imate viziju konkurentnog oglasnika i voljni ste porazgovarati o toj temi, javite se privatnom porukom. Još davno dok sam pričao s osobama iz plavog, rekli su da obnavljaju stare oglase onda kada nema novih oglasa i kada posjećenost padne. Odnosno održavaju oglasnik na životu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
8-bit Gen.
|
@radi.neradi bojim se da je sve danas toliko prokleto zadato, da nemam velike nade u pametnije i bolje ![]() Turski vlasnik koji je kupio Plavi, poput stranog investitora koji kupi ugaseni hotelski kompleks i tri dekade se mice se s mjesta. Zadnja sreca im je sto jos mogu prodavati papirnato izdanje, no i to je pitanje dokle. EDIT Otisao se logirati u SLO Bolhu koja ima istog vlasnika kao i Njuskalo, te identicno (glupo) sucelje. Tamo malo vise njeguju vlastiti jezik, pa se to zove "Brez Skrbi" Tamo su uveli kao obvezu za kategoriju Knjige, revije, stripovi, glazba i film ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
8-bit Gen.
|
Mislio sam kad se prvi put ponovo logiram i dodjem u temu, da ce biti najmanje stranica komentara, kad tamo, uobicajena HR prica, sto god se desi, korisnici prihvacaju. Imam dojam da uvedu sustav u kome bi 40% uzimali proviziju, da bi neki i na to pristali ![]() Nakon revolucionarnog micanja telefona, ovaj lik je danas, na troje poznatih poslao istu poruku, u vidljivom broju primjeraka. Bas me zanima, hoce li sad upravo privatne poruke postati beskorisne. ![]() U razgovoru s prijateljima, neki su stavili na zadnji sliku Njuskalo galerije broj telefona, neki su u tijelo tekst, pozvali kupce da odu do profila i nazovu, a neki napisali telefon u kombinaciji slova. Za sada, svima stoji. U nadi za realizaciju HR Craiglista - spremni! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Premium
|
U porukama prolaze brojevi telefona i dalje. Vidim da se na oglasima uključio sam od sebe PayProtect kao što su najavili. Ima pored opcija "pošalji poruku." |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I naravno, taj PayProtect se ne moze nikako odj? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
biće puno prevara sa tim pa će ljudi više zaobilazit njušku...možda se tad šta promjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Nek si to uključuju za nove korisnike a nama s duljim stažem nek daju na izbor, o tome valjda nisu ni razmišljali. Da se izlažem potencijalnom prevarantu, nema šanse. Prodajem po svojim uvjetima, prvi izbor je osobna primopredaja, ak otpada onda se dogovorimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|