|
![]() |
#7501 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Završio Somerville i sad igram Planet of Lana... Opuštajući 2.5D platformeri sa laganim zagonetkicama. Ali jedan je Inside! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7503 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7505 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Otkrio sam RetroBat i ne mogu vjerovati kako je dobra stvar. Uglavnom spoj svih emulatora za konole od zx spectruma do switcha. Mogu se igrati svi živi romovi i ima quicksave i quickload. Fantastično! Recimo može se igrati Mario s quicksavom ![]() Odigrao sam ponovo Cadillacs and Dinosaurs i polagano gledam što dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7506 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Uz to, unutra su i the force engine, devliution X, gzdoom i sve ostale lijepote. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 19.08.2025. u 11:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7507 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, jučer sam završio Double Dragon Advance, najbolji port prvog dijela. Totalni gušt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7509 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Ali Batocera na PCu je bomba, ja to imam na Lenovo Tiny M900 i stabilno je skroz, apsolutno nikakvih problema. Spojen mi je na TV i samo imam spojen gamepad i imam praktički konzolu koja tjera uredno sve do PS2/GC. Wii, Switch i 3DS nisam ni probao, ali ne bi me čudilo da i to radi uredno na tom i5 6500T sa integrušom. I da, troši samo 35w što je super. ![]() Kad si već na GBA, toplo preporučam Drill Dozer, igra je odlična, vj je hidden gem i radili su je ovi što rade Pokemone...nema veze sa Pokemonima BTW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7510 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Ja imam R36S, i moram priznati da s arcOS-om radi savršeno ... Uz commodorce, amige, spectrume i ostale retro stvari, ovo me moram priznati jako iznenadilo kako dobro radi .... naravno i jedna arkadna mašina se sprema, sa batocerom .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7511 |
Prvoklasni Krkan
|
ArkOS, GarlicOS, MuOS...svaki radi na određenim markama tj preciznije na određenim chipovima. Ali na kraju svi ispadaju bolji od Knulli/Batocere jer je ona malo prezahtjevna, a zapravo ima samo fensi sučelje. Postoji i MinUI koji je jako kid friendly ko želi djeci nešto složit. Ovo sve pričam za te jeftine ručne konzole. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7512 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Avatar - Frontiers of Pandora. Solidno, ništa specijalno, grafika očekivano dobra. Nastavak na prvi film nekako, pa ima smisla igrati tko voli film. Kretanje po prirodi super napravljeno, htio bi više stealtha, ali šta je tu je. Optimizacija solidna, moja konfa gura max preko 80FPS-a. Radi se o: 5700x3d i 5070. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.08.2025. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7514 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7515 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Batman: Arkham Knight. Započeo ga još kad je izišao, ali je bio krš. Pa da napokon zaokružim trilogiju. Grafički izgleda jako dobro i danas, pogotovo uz RTX HDR. Neću se previše baviti side misijama, već mi je pun kufer iritantnog Riddlera. P.S. Catwomanina guza ima konstantne mikro-pokrete, interesantno 🤔 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7516 |
Premium
|
Uh, jedan od najboljih serijala koje sam ikada igrao. Stealth skidanje protivnika ne znam jesam li vidio jače. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7517 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Završio Batmana na 91%, ostao mi Riddler i repetitivne misije. Aktivirao Knightfall protokol. Vidio sam da su dodane i neke misije sa drugim likovima tipa Harley, Red Hood, Nightwing, pa ću proći i to prije umirovljenja igre. Uglavnom, dobar završetak trilogije Arkham. Misije sa Batmobilom i Riddler su smor, ostalo je jako dobro. Kada se nadogradi grappling hook bude zabavno letjeti kroz grad. Borba je fluidna i zabavna kao u prethodnicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7518 |
aka Mali Mirko
|
Završio Planet of Lana, igrati ću i najavljeni nastavak, a trenutno igram Cocoon koja mi je jako zanimljiva... i dalje šarene igre sa zakonetkama Inače, moram odigrati Outer Wilds |
![]() |
![]() |
![]() |
#7519 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Outer Wilds sam krenuo igrati 2 ili 3 puta, super fun, ali onda odlutam, pocnem se zaj po svemiru, bude mi fora to... U jednu ruku je ne zelim zavrsiti. I onda pauziram tjedan, dva, mjesecima... Nakon takve pauze treba ipak krenuti ispocetka hehe (i sad je na pauzi od 2024te lol). Igra mi je desetka, a nisam je eto ni zavrsio. A Cocoon sam zapeo na jednoj zagonetki ne tako daleko od pocetka i ne mogu dalje, a ne zelim gledati walkthrough. Nije losa ovo malo sto sam prosao. Frustracije onda lijecim u Talosu ![]() Lorelei and the laser eyes ti mozda mogu preporuciti ako nisi probao. Mislim da sam dosta igara pobrao bas iz tvojih preporuka
![]() |
![]() |
#7520 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Istražiti ću Lorelei... Inače za Cocoon, ako je problem sa onim melodijama... uvijek ti negdje piše sekvenca. A Outer Wilds.... tako je čudno genijalna, i ja sam je počimao na kratko ali nikad prošao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7521 |
Premium
|
Vratio sam se za vikend na Death Stranding 2. Šteta što sam uopće prestao, baš ma primilo ponovno. 25 sati u igri i mislim da nisam još ni na 50%. Ne radim side misije. Ali ono, 150km sam već "prohodao", ovo mi je bio Order Number 30. ![]() Tako da, ovo nije igra za svakoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zavrsio sam Terminatora resistance, ajme meni, pa kakva igretina i to za nekih 15 ojra na disku. Pa kako mi je to promaklo. Sad cu se nekako sforsat da zavrsim Hogwarts koji sam zapoceo prije nekih 2 mjeseca i koji je imao potencijala biti solidna igra ali je nekako postala udav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7525 |
Premium
|
Krenuo s Indiana Jones and the Great Circle, nekih 2 sata imam. Za sada odlično! Mrak, šuljanje, baš kao da sudjeluješ u filmu! Odlično za sada! I šta je brutalno, igra je brutalno optimizirana, 120+ FPS-a, 2k, sve Ultra, RT on. Ryzen 7 5700x3d i 5070. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7526 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je i njihov Robocop Rogue City vrhunski. Završio sam Warhammer 40000 Space Marine 2. Vrhunska igra! Počeo sam Star Wars Jedi Survivor, koje sranje sa saveoima. Odustao na prvoj misiji. Ne pada mi na pamet da igram igru koja nema quickasave ili makar odlične checkpointove kao Space Marine 2. Igrati pola sata, izgubiti i ponovo sve ispočetka ne dolazi u obzir. Nije ni čudo što ljudi kažu da je duga igra, pa mora bit nema normalnih save-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|