|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Moze li se odraditi preload na EA APP? Aktivirao sam key za early access ali ne vidim nigdje download. EDIT: Moze se u pretragu kucat "Battlefield™ 6 Open Beta" i onda ponudi. ![]()
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To ekipno igranje je urbani mit sa random ekipom. U BV sam prvi mjesec konstantno gradio baze i bunkere i bio sam sam, eventualno još jedna budala. Nakon toga samo vrebam oklopnjake ili kao pješadija držim zasjedu tam di je usko grlo...i to na kraju sa gamepadom iz kreveta. Ali varalice unište igru, čak i meni koji ne marim za rezultat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
Ekipna igra je nestala sa BC2 i rush modom. Mape i gameplay moraju biti kanalizirani, objektiv igra mora biti jasna. Od BF3 ljudi trollaju za youtube kanale kao da je GTA5 onlyine. A onda i cheateri. Sad usao na steam verziju. Trazi mi da aktiviram steam overlay. Nakon restarta EA APP trazi login a onda tek ulaz u igru. Nadam se da nisu odustali od "EA app not needed".
![]() |
#341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Buying Bitcoin
|
Zanimljiv tekst, o tome šta su naučili tokom BF Labs testiranja i koje će sve stvari mijenjati za Open Betu, pa i dalje... https://x.com/Battlefield/status/1952412102871994565 |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Buying Bitcoin
|
Kolega Triumph, jesmo spremni 😎 Za ove šta imaju secure boot problem: https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/xhRFrOu0Av Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 05.08.2025. u 09:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ah, nemam secure boot. Da to enejblam moram prebaciti particiju na GPT, a da bi to napravio moram reinstalirat windowse 🤣 Barem imam vremena do vikenda. Il uzet neki stari disk i gore stavit igru sam da vidim dal mi je ok 😁 Jer mi se neda reinstalirat sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Buying Bitcoin
|
Pazite ako imate Linux + Windows u dualbootu kao ja. Enablanje secure boota sa default keyevima (Microsoft) će vam onemogućiti ulazak u Linux, osim ako zamijenite te keyeve i napravite keyeve za Linux, pa ih stavite na USB stick i loadate u BIOS. Onda vam se desi šta meni upravo, BIOS na bootu po defaultu pokušava naći Microsoft keyeve (kojih više nema) i upada u boot loop u kojem više ne funkcionira niti pritiskanje Del tipke. Sada me čeka clear CMOSa i nakon toga ne znam šta ću, jer je ova solucija trebala raditi ali očito ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Registered User
|
A ne bih se ja zezao toliko. Sacekajte reakcije non-youtubera i veterana, ako ih uopste ima. Do 10.10 ima jos. Dosta se toga promjeni. Sacekajte da podju izlaziti promjene nakon izlaska same igre. Sve oni ovo mogu okrenuti naopacke. Nije vrijedno radi dva dana bete koja mozda po izlasku nece biti relevantna.
![]() |
#353 |
|
ma ne...svaki pravi bf fan mora na prvi trailer svršit i bacit novce u ekran i to je tako. ljudi ne mogu sačekati padaju prorderi kao kiše iako svi viču ništa preorder. u svakom slučaju bit će dobra igra, vidi se, po beti streamera koji i da su plaćeni,. opet se vidi po gameplayu da je soldino to sve složeno, al dobro imali su oko 10 god da nparavbe poštenu igru, sve između bf4 i bf 6 ne smmatram nekim posebniom bf iskustvima već izletima u razne ere koje nisu igre koje drže koliko su to mogle bc2 i bf3
![]() |
#357 |
|
preorder bonusi Gravedigger character skin Fallen Heroes player card Bandolier weapon charm Express Delivery weapon sticker L110 weapon package Doomsayer soldier patch XP boost set – 1x 60-minute hardware XP, 1x 60-minute career XP phantom verzija BF Pro Token – battle pass, 25 tier skips, exclusive rewards, "and more" Phantom Squad character skins – one for each class Glimmer knife skin Shrouded M433 weapon package Drop Shadow MS2010 ESR weapon package Chimera M1A2 SEPv3 vehicle skin Death's Head weapon sticker Cryptic weapon charm Operative dog tag XP boost set – 2x hardware XP, 2x career XP evo šta se dobije sa svakom verzijom, realno ništa posebno 50e je delux verzija preko vpna, službeno je 100
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja skinuo i instalirao betu preko steama, sve fino pokrenem i ko tele stojim na zadnjem ekranu i klikčem ko manijak, stišćem space, enter, tab ali ništa mi ne otkriva PLAY gumb. I tako ja par minuta gubim pamet, a kad ono lijepo, preko cijelog ekrana piše, "beta starts Aug. 7th" HEHEHEHHEHEHE Vidimo se ondak. Nema preorder. Nisam igrao ništa već 5 godina i više i moram prvo vidjeti da li će se ponovno zapaliti želja za igranjem, onda igra mora biti dobra i tek onda ide eventualni purčs, a do tada...
![]() |
#359 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
https://help.ea.com/en/articles/tech...s/secure-boot/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |