|
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Šteta jedino da to nisu napravili prije 10 godina, prije nego li sam ostario. Btw. kakvi su ovo minimalni i recommended specsi? Očekivao sam zahtjevniji hardver. Opet, nije loše, samo mi čudno ![]() Pitao ChatGPT da usporedi moju konfu sa ovim specsima, kaže da možda mogu igrati na High pri ~50-60fps ako ugasim neke detalje. Low da bih mogao na možda i preko 100fps. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
|
Nedam im peneze do zadnjeg, fool me thrice... od zasićenja sa BF3 čekam nešto kak se spada, a od tad backlog igara, filmova, serija i knjiga je sam narastao, a tak malo vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne vjerujem da ima bilo kakav benifit od preordera ali nije bas 3 mjeseca. 2 mjeseca i 10 dana. Sad ce to brzo. Gledao jos malo ove streamove, dosta dobro izgledaju ovi objective modovi na ovim manjim mapama. Nema vertikalnog gameplaya tako da nema puno ni kampera. Nema likova sa grappling hook da visi sa nekih krovova. Meni je ovo spot on ali eto, treba jos probati. Meni dovoljno 4-5 dobrih mapa i da se rotiraju.
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima puno toga sto izgleda super, neke stvari mozda malo stvaraju upitnike. Ja sam full zapeo za novi portal pa ispada da nece biti persistant serveri (zakupis pa se vrti) vec ve biti aktivni samo dok je netko unutra, sto se mozda promjeni za vrijeme lifespana igre ali ocito to nece biti neka vrsta mod toola kako sam si ja u glavi zamislio. Takodjer, server browser su spominjali, ali u kontekstu ovog portala, nes slicno kako je bf5 imao comunity games, ali ne vidim zasto nebi postojao server browser i za klasicni multi. Najvaznije je da ne sjebu balans mapa sa unistenjima, da ne bude freneticni cod movement za adhd djecu i da oruzja i vozila imaju neki onako mocni a ne floaty osjecaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Od svih 2042 problema, najveci mi je bio corner jumping koji su uveli iz COD-a. Ovakav gameplay sa skakanjem svake 2 sekunde mi je totalni debilizam: Ako ga vrate, Im out da je jedina igra na planeti. Taj Enders je jedan od najboljih BF igraca pa je lupao po stolu kad je igrao BF1 jer ne mozes skakat i pucat. Kaze "zero skill gameplay" jer jedva uzme kill.
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Vidim da ima ono glupo slideanje, ma te COD debilane mi ubiju svaku zabavu. BTW, uhvatio jučer preko Twitchea kod za onu early-access betu, na kraju je samo trebalo sat vremena ostavit twitch da gledaš jednog od tih reveal streamera i dobiješ kod pa ćemo vidit jel čemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Izgleda da ništa od klasičnih servera, samo u "Portalu". Velika greška. https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/bIkDXOkNW0 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|