|
![]() |
#10981 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10982 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10983 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Trebalo bi naglasiti da ima zakrivljeni ekran. To je danas rijetkost, jer su skoro svi odutali od toga, zbog slabe prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10985 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10986 |
Registered User
|
Nije to poanta moga posta. Poanta je da se naglasi da je zakrivljen, da ljudi znaju. Meni se osbno ne sviđaju takvi mobiteli ( ne kažem da sam u pravu, samo da je meni tako), pa kad sam gledao Poco7 sve mi je odgovaralo, a tek u dućanu sam vidio da ima zakrivljen ekran što nije nigdje pisalo. Zamalo sam ga prije toga narućio na netu. Isto sada sa Honor 200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10987 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
U pravu si.. ni meni je leže ovi sa zakrivljenim ekranom.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10988 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Hvala svima na preporukama ali mislim da ću odustati od Honora, upravo prolazio kroz Telemach pa sam isprobao 200 Pro (pretpostavljam da nema fizičke razlike između 200 i 200 Pro) i nikako mi nije legao taj zakrivljeni ekran. Ono što me dodatno obeshrarilo je što ekran nije Gorilla Glass niti ima IP certifikat. Mislio sam eventualno uzeti zaštitno kaljeno staklo ali sam pročitao da zbog zakrivljenog ekrana ne nasjeda dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10989 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10990 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima li neki rabljeni mob za kupit za do cca 200 eur, a da bude upgrade u odnosu na Samsung S22?
![]() |
#10991 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Pozdrav. Supruga i ja nakon 3 godine mijenjamo svoje Samsunge A52s za novo pa me zanima da li ima nešto vrijedno spomena osim Honora 200 u tom cjenovnom rangu? Namjena je surfanje, pokoja fotka, i 10-ak aplikacija.. Nisam još uživo vidio taj Honor, planiram kroz par dana obići dućane pa vidjeti da li je ok taj zakrivljen ekran pa ako nam se ne svidi da imamo neku drugu opciju. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10993 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Tia trgovinu bi izbjegao za mobitele ako uzimas na firmu. Ili se jako dobro raspitaj prije kupovine. Frend kupio ajfona na obrt i nije mogao odbiti pdv jer je mob, citiram, "otkupljen iako je nov pa se smatra rabljenim". Neke porezne muljaze, ukratko. Kontakt osoba i komunikacija je nazalost bila dosta neugodna.
![]() |
![]() |
#10994 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koji mobitel kupiti? - 2. dio
Taj frend je sigurno platio 15-20% manje taj ajfon nego u nekoj trgovini koja nema otkup. Mob koji je otkupljen od fizicke osobe ne moze vise uci u sustav pdv-a jer je na njemu vec placen pdv od te iste fizicke osobe. Mozda je mob kostao 1€, svejedno je ispisan MP racun od 1€ o u tu cijenu je ukljucen pdv od 25%. Ako zelis odbit pdv na mobitel, onda se kupuje mob koji je u nabavi skuplji i zato i u prodaji skuplji za bar 15-20% ako ne i više. To nije muljaža nego je zakav zakon. Greska prodavaca je ako to ne predstavi kupcu prije kupnje, a ako je predstavljeno a kupac nije procitao onda je greska kupca. Ne branim prodavaca,samo kazem kako stvari stoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10995 |
Registered User
|
Pisao sam o tome. To mora biti naglašeno na stranici prodaje kao prodaja po posebnoj potrebi. Ovo isto objašnjenje imaju sve stranice koje se time bave: https://www.pro-mobile.hr/content/15...e=&theme_font= Moje mišljenje da je to ipak polovni mobitel, a i u samom zakonu o PDV-u, članak 95, se navodi da je to rabljena roba. I auto, ćim izađe iz salona i pokušaš ga prodati, prodaješ ga kao polovni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10996 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |