|
![]() |
#2227 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Je i strasno je simpaticna takva malena i klempava ![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mejdeni imaju krš tonca, to je opće poznato, rijetko kad imaju super zvuk. Kaj se tiče ovih majica od 45£, pa ne znam, to je samo druga valuta, opće je poznato da i manje poznati bendovi danas na koncertima prodaju majice po minimalno 40€. Jbg nažalost dio od prodanih majica ide koncertnom prostoru, mislim da uzimaju po 20-30%. A kad smo kod zvuka, definitivno jedan od najboljih ili najbolji koncert kaj se tiče zvuka su sad bili Nine Inch Nails u Beču. A i same pohvale stižu i s ostalih lokacija, čak i na festivalima su rekli da su imali najbolji zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Do £10 za majicu iz Primarka od £2, lošim dizajnom i jeftinim tiskom mi je skroz ok, tako obično i koštaju. Imam ih par, tisak je već gotovo pa oljušten s njih. Kad i ako mi se sviđa dizajn, bacim pogled na brand majice i ako je Gildan ili Fruit of the Loom, znam da će trajati jer su kvalitetne. Imam neke bend majice stare skoro 20 godina, koje se drže i dalje i sve su od ova dva branda. Ova koju sam uzeo na Maidenima je Gildan, dizajn je odličan, tisak vrhunski...ali realno ne vrijedi više od £25-30. £30 sam platio i ZZ Top relativno nedavno na Wembleyu
![]() |
![]() |
#2231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Naravno da cijene mercha nisu normalne, al koncerti i merch su jedini izvor zarade bendova. I velim, bendovima koncertni prostori uzimaju proviziju od mercha i to ne malu. Kad se sjetim Slayera 2016. na Velesajmu i mi gledamo, hoodie 80€. Izjava od jednog lika je bila, čekaj kaj neko uopće nosi tolko para na koncert ![]() Ali ima još situacija di se da jeftino proći, evo mi smo na Hellfestu za 39€ dobili kratku majicu, magnet i poster zastavu 70x90cm, dok npr na Nova Rock za te pare nisi ni majicu mogao dobit, bila je 45€. Reko ne dam iz principa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nisam bio na Tonsonu, u pravu si. Ne slušam Swift, Dua Lipu, Šarana i slične koji su popularni sada. Sve vrijedno (a da još uvijek živi i radi) sam vidio. Čekam Creed turneju po EU ako imam sreće i Tremonti se ne usere ponovo s Stapp ne našmrče. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.07.2025. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Kolega, ukrali ste mi ideju, mislio sam napisati slično/isto. I dalje mi je nevjerovatno da dotična Aleksandra Prijović PC Ekspert foruma ne popustaje u svakodnevnom izvještavanju sve i jednog koraka u svom očito ispraznom životu koji je samo ispunjen u tekstualnim spisima napisanih poruka u najmanje bitnim temama na informatičkom forumu. Tisuće i tisuće postova koji govore gledajte kako sam bogat i pun novaca, pitajte me nešto jer sam svuda bio i sve prošao, kao neka dežurna luda. Ali samo neka nastavi, čitaju to i momci koji vole zaviriti u tuđu nekretninu i posuditi koješta pa posljedično možda i ostane bez one skupocjene zbirke ružnih tenisica. No srećom nije sam. Kad dotični zakaže, u snobizmu i preseravanju mjenja ga dotični kolega fotograf iz Londona, nazvati ćemo ga Maja Šuput PC Ekspert foruma, koji isto sve zna a kao i prvi, najmanje da pomogne kolegama u temama zbog kojih je ovaj forum na prvom mjestu. Očito na IT forumu nije bitno ništa osim pisati samopromotivne poruke pune fotografija što se jede, gdje se ide i u koji auspuh kojeg vozila se gura spolovilo. Molim administratore da obojicu prijave UNESCO-u za nematerijalno dobro PC Ekspert foruma a možda i šire jer bi stvarno bila šteta da budemo uskraćeni za svojevrsni Farma show na ovom forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Čitam i divim se kako je lijepo opisano nešto ružno, doduše spomenuta Maja je kamilica za mnoge ovdje. Ekipa s patološkim tendencijama bi trebala biti pod kontrolom/nadzorom, a ne da imaju punu slobodu mentalno zagađivati okolinu. Dodal bi da su glavni problem, koji degradira ovaj forum, zaluđeni pojedinci koji agresivno namecu svoje komplekse, ko jehovini svjedoci "istinu" u vlakovima. Kad se ukloni beskorisno, možda dio te praznine popuni nešto korisno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
No u potpunosti sam uvjeren da se kolega momcilo neće uvrijediti, na butthurt već je stvoren imunitet, ni to nije njegova krivica, svi njegovi to rade i to je njihov IN. Idem se relaxirat s Korn- right now (bust u up), preporuka za poslušati... Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Slušao sam Korn ko teenager i u 20-ima, bio na koncertu dvaput, najbolji alternativni bend ikad. A ta stvar definitivno nije za relaksaciju. Za dizanje dopamina i buke prije. Od kad su Chemical brothers izdali prvi album "Exit planet Dust", pa nakon njega "Dig your own hole" ja sam se preobratio na elektroniku. Osuđivan i ismijavan od mojih prijatelja metalaca i hard coraša, meni je bass i vibe elektronike bio bolji od Nu metala kojeg su svi slusali. Anyway, volim otici na dobar koncert, na dobar party još više, tak da kužim ljude koji idu na sve živo jer si mogu priuštiti, imaju vremena i društvo s kim ići. S tim rečenim, ne kužim kaj vas smeta i vrijeđa u postovima spomenutih ljudi. Kao prvo ovo je forum, svakodnevna stanica za mnoge u pauzama na poslu kad padne koncentracija, za chill uz kavu/pivu i za zajebanciju, pogotovo u Svaštara temi. U vašim osuđujučim postovima ne osjećam ni trunku pozitivnog vajba, imam sliku frustrirane osobe koja se nikad ne smije. Pogotovo ovaj Taproot7. Brate mili živi u pusti da žive i ne shvaćaj život tolko ozbiljno. Živio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Premium
|
public enemy no1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Da vratim temu na kolosijek: odradili smo jučer u vreloj močvari D.R.I. i mogu kazati da je to nevjerojatno standardno kvalitetan nastup ljudi koji to rade 43 godine. Ulaz na vratima 23€, majice po 30€, pivo po 3.1€. Vrijedna spomena se pokazao i Osječki hardcore trash ansamble, Smrt Razuma. Nisam prije niti čuo za njih ali bogami su dobro odradili i budem ih popratio u budućnosti. https://smrtrazuma666.bandcamp.com/a...era-mraka-2022
![]() |
#2248 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
YouTube izbacio. 43 godine! Kao da je bilo nekad... Koliko su tada bile majice? ![]() http://youtube.com/post/UgkxSa2XFGKV...Qh5bUJbIKDrV5M Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2250 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Gojira - odličan nastup, baš mi je dobro sjelo. Nemam pritužbi na zvuk, ali opet, prethodno poznat materijal + pivo, pa nisam u potpunosti pouzdan svjedok. A prvi put sam na Šalati bio, i prostor me se dojmio kao sasvim solidan. Valjda treba više dolazaka - što nisam uočio, a da je inače problem? Povremeno vidim komentare kako "i nije nešto", a ne znam razlog.. osim WC-a, moglo ih je biti malo više, ali jbg.
![]() |
|
|