Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.07.2025., 10:42   #10951
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Jel se isplati uzeti pixel 7? Htio bih dobru kameru pa zato...ili ima nešto slično za te novce.. cca 300 eur

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
tutom je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2025., 13:36   #10952
tomislav10
Registered User

tomislav10's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Brisati
tomislav10 je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2025., 13:37   #10953
tomislav10
Registered User

tomislav10's Avatar

Citiraj:
Autor croshad Pregled postova
Pozz,

gledam zamijeniti Xiaomi 13 Lite, štuca previše sve, čak i nakon debloata. Imam priliku uzet Honor 400 Pro novi za 350€. Ne znam apsolutno ništa o Honorima, dosad sam bio Xiaomi/Redmi, jel su dobri ? Samo mi je bitno da ne šteka i da će trajat koju godinu, ne igram se na mobitelu ni ništa intenzivno. Thx
Uzimaj, imam ga i sasvim je ok
Staro 10.07.2025., 17:10   #10954
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Pozz,

gledam zamijeniti Xiaomi 13 Lite, štuca previše sve, čak i nakon debloata. Imam priliku uzet Honor 400 Pro novi za 350€. Ne znam apsolutno ništa o Honorima, dosad sam bio Xiaomi/Redmi, jel su dobri ? Samo mi je bitno da ne šteka i da će trajat koju godinu, ne igram se na mobitelu ni ništa intenzivno. Thx

gdje je to novi za 350 ?
pitam za prijatelja

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2025., 11:41   #10955
tomislav10
Registered User

tomislav10's Avatar

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
gdje je to novi za 350 ?
pitam za prijatelja
Na njuškalu, tamo sam ga i ja našao prije par mjeseci
Staro 19.07.2025., 13:06   #10956
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav ekipa, molim vas za savjet. Razmišljam si uzeti samsung s25 ultra ili oneplus 13. Koji je po vama opcenito bolji mobitel. Za relativno slicnu cijenu dobije se 16gb rama i 512gb kod OP 13 za razliku od 12gb/256gb kod s25 ultra. Gledao sam dosta recenzija i ljudi su podijeljeni. Sta vi kazete, koji je po vama bolji za dugoročnu upotrebu ne obazirući se na cijenu? Ako po vama ima neki bolji model u tom cjenovnom rangu molim vas da mi date preporuku. Hvala na savjetima

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 19.07.2025. u 13:19.
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2025., 13:29   #10957
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
S25 Ultra je ipak mrvicu bolji ako sve sagledamo. Imaš sPen, dužu softversku podršku, bolji ekran i nešto bolje kamere, posebno video.
OP13 ima vrhunski brz i optimiziran UI, jaču bateriju, puno brže punjenje i dodatni IP69 certifikat.

Ima toga još, ovisi šta je tebi bitno kod izbora.
locks je online   Reply With Quote
Staro 19.07.2025., 13:42   #10958
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa trenutno imam s21 fe i užasno me nervira slaba baterija i sporo punjenje. Najviše vremena provedem gledajući youtube, browsanje po webu, snimi se poneki video,.fotografija.itd. Treba mi mobitel za everyday use kako bi se reklo. Recimo, znao sam korisiti waze gps aplikaciju i bateriju mi ful brzo pojede što mi tlak diže. Osobno mi nije previše bitan spen. Mislim mobitel koristiti minimalno 4-5 god, a mozda i duze Hvala ti na odgovoru
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2025., 14:01   #10959
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ostani na Samsungu,jer kad se naviknes na njihov software u svakom drugom ces nalazit mane koje na kraju presudu da se vratis opet na Samsung
Staro 19.07.2025., 14:21   #10960
locks
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Pa trenutno imam s21 fe i užasno me nervira slaba baterija i sporo punjenje. Najviše vremena provedem gledajući youtube, browsanje po webu, snimi se poneki video,.fotografija.itd. Treba mi mobitel za everyday use kako bi se reklo. Recimo, znao sam korisiti waze gps aplikaciju i bateriju mi ful brzo pojede što mi tlak diže. Osobno mi nije previše bitan spen. Mislim mobitel koristiti minimalno 4-5 god, a mozda i duze Hvala ti na odgovoru
S21FE je općenito bio loš, posebno verzija s Exynosom. Ako ti je bitna baterija, brzina punjenja i općenito jako dobro složen UI, OP13 tu briljira.
S25 Ultra ima One UI koji mnogi preferiraju s razlogom. Hrpe opcija povezivanja, AI, Dex i činjenica da si ipak navikao na Samsung možda ipak vuku na stranu S25 Ultra....

Oba imaju svojih mana i bugova, malo prošvrljaj po Redditu pa odluči....
Staro 19.07.2025., 17:29   #10961
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
S20fe je bio los sa exynosom, s21fe je kod nas dolazio samo sa snapdragonom ako se dobro sjecam.

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova

Za tebe je bolji OP. Ako te ne diraju AI od samsunga,spen, njegov UI uzmi OP.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2025., 17:42   #10962
locks
Premium
Moj komp

S21FE je kod nas bio i s Exynosom (G990B), čak i kod naših operatera.
B2 je bio SD888.
Staro 19.07.2025., 19:38   #10963
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Što znaći da One Plus ima ''jako dobro posložen UI''? Dugo sam na Samsungu i gledam promijeniti mobitel, pa me zanima. Mater mi ima Motorolu i UI mi je grozan. Probao sam od Xiomia, on je bolji. Može i neki prijedlog . Mobitel 6,7 '' 120 Hz što kvalitetniji ekran, ne teži od 190g, brzo punjenje i wi-fi 6. Normalno, da je fluidan i da nije zakrivljen ekran. Koristi se svakodnevno za standardne radnje. Telefoniranje, net, WA. Bez igranja, snimanja videa. Ponekad slike, ali samo za poslati na WA. Ništa bitno.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2025., 19:51   #10964
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Nitko nema UI kao Samsung. Dobar,stabilan ,odlican AI i sve radi. Ali ako zelis bateriju, laksi UO i brzinu,uzmes OP. Meni je samsung najbolji osim u kameri i bateriji te ponekad brzini. Sve je kompatibilno sa Samsungom, svaki mutimedijski uređaj, BT,Dex itd. Ali baterija ne bas i kamera ne bas.
Staro 19.07.2025., 19:53   #10965
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
S21FE je kod nas bio i s Exynosom (G990B), čak i kod naših operatera.
B2 je bio SD888.

Bilo je i B sa snapdragonom. U zadnje vrijeme pogotovo kad su bile raznorazne akcije sve je dolazilo s Snapom, samo na pocetku je bilo miksanja.
Staro 19.07.2025., 20:29   #10966
locks
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Što znaći da One Plus ima ''jako dobro posložen UI''? Dugo sam na Samsungu i gledam promijeniti mobitel, pa me zanima. Mater mi ima Motorolu i UI mi je grozan. Probao sam od Xiomia, on je bolji. Može i neki prijedlog . Mobitel 6,7 '' 120 Hz što kvalitetniji ekran, ne teži od 190g, brzo punjenje i wi-fi 6. Normalno, da je fluidan i da nije zakrivljen ekran. Koristi se svakodnevno za standardne radnje. Telefoniranje, net, WA. Bez igranja, snimanja videa. Ponekad slike, ali samo za poslati na WA. Ništa bitno.
Honor 200 12/512 za 285€ u web shopovima. Po meni bez greške za tu lovu...

Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Bilo je i B sa snapdragonom. U zadnje vrijeme pogotovo kad su bile raznorazne akcije sve je dolazilo s Snapom, samo na pocetku je bilo miksanja.
To ne znam. Kupio od neke žene iz Bjelovara, nije znala kako provjeriti koji je proc. Ajde uzmem ga i ima garanciju, ali Exy unutra G990B. Brzo sam ga se riješio...

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 19.07.2025. u 21:42.
Staro 21.07.2025., 10:06   #10967
croshad
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Uzimaj
Citiraj:
Autor tomislav10 Pregled postova
Uzimaj, imam ga i sasvim je ok
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
gdje je to novi za 350 ?
pitam za prijatelja
Hvala svima na potvrdi, uzeo sam, za sada super, brz, fluidan, baterija fkt drži. Jedino se MagicOs male previše trudi da bude IOS @quazar912 prek posla dobijemo deal
Staro 21.07.2025., 19:39   #10968
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Hvala svima na potvrdi, uzeo sam, za sada super, brz, fluidan, baterija fkt drži. Jedino se MagicOs male previše trudi da bude IOS @quazar912 prek posla dobijemo deal
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2025., 20:51   #10969
Marin!!!
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2009
Nije kod svih baš tako. Nakon 2-3 S Samsunga sam prešao na Xiaomi i ne vidim neke mane.
Načitao sam se recenzija i rekao bi čovjek da osim Samsunga sve drugo je upitno ako će uopće moći poslati sms ali nije baš tako. Svaki ima svoje pluseve i minuse ali ne bi rekao da su toliko primjetni da odlučuju Samsung ili ništa.
Osim xiaomijevih "reklama" za koje se još nisam potrudio istražiti kako se isključuju najblaže rečeno ravnopravan je sa s25. Softverski i hardverski.

Citiraj:
Autor joolka Pregled postova
ostani na Samsungu,jer kad se naviknes na njihov software u svakom drugom ces nalazit mane koje na kraju presudu da se vratis opet na Samsung
Marin!!! je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2025., 21:10   #10970
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Marin!!! Pregled postova
Nije kod svih baš tako. Nakon 2-3 S Samsunga sam prešao na Xiaomi i ne vidim neke mane.
Načitao sam se recenzija i rekao bi čovjek da osim Samsunga sve drugo je upitno ako će uopće moći poslati sms ali nije baš tako. Svaki ima svoje pluseve i minuse ali ne bi rekao da su toliko primjetni da odlučuju Samsung ili ništa.
Osim xiaomijevih "reklama" za koje se još nisam potrudio istražiti kako se isključuju najblaže rečeno ravnopravan je sa s25. Softverski i hardverski.
prvi minus kod xiaomija kod mene je nemogucnost dodavanja shortcuta foldera na "desktop" odnosno pocetni ekran recimo...

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na