|
![]() |
#10951 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Jel se isplati uzeti pixel 7? Htio bih dobru kameru pa zato...ili ima nešto slično za te novce.. cca 300 eur Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10952 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Brisati |
![]() |
![]() |
![]() |
#10953 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10954 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
gdje je to novi za 350 ? pitam za prijatelja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10955 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10956 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav ekipa, molim vas za savjet. Razmišljam si uzeti samsung s25 ultra ili oneplus 13. Koji je po vama opcenito bolji mobitel. Za relativno slicnu cijenu dobije se 16gb rama i 512gb kod OP 13 za razliku od 12gb/256gb kod s25 ultra. Gledao sam dosta recenzija i ljudi su podijeljeni. Sta vi kazete, koji je po vama bolji za dugoročnu upotrebu ne obazirući se na cijenu? Ako po vama ima neki bolji model u tom cjenovnom rangu molim vas da mi date preporuku. Hvala na savjetima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 19.07.2025. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10957 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
S25 Ultra je ipak mrvicu bolji ako sve sagledamo. Imaš sPen, dužu softversku podršku, bolji ekran i nešto bolje kamere, posebno video. OP13 ima vrhunski brz i optimiziran UI, jaču bateriju, puno brže punjenje i dodatni IP69 certifikat. Ima toga još, ovisi šta je tebi bitno kod izbora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10958 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa trenutno imam s21 fe i užasno me nervira slaba baterija i sporo punjenje. Najviše vremena provedem gledajući youtube, browsanje po webu, snimi se poneki video,.fotografija.itd. Treba mi mobitel za everyday use kako bi se reklo. Recimo, znao sam korisiti waze gps aplikaciju i bateriju mi ful brzo pojede što mi tlak diže. Osobno mi nije previše bitan spen. Mislim mobitel koristiti minimalno 4-5 god, a mozda i duze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10959 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
ostani na Samsungu,jer kad se naviknes na njihov software u svakom drugom ces nalazit mane koje na kraju presudu da se vratis opet na Samsung
![]() |
#10960 | |
Premium
|
Citiraj:
S25 Ultra ima One UI koji mnogi preferiraju s razlogom. Hrpe opcija povezivanja, AI, Dex i činjenica da si ipak navikao na Samsung možda ipak vuku na stranu S25 Ultra.... Oba imaju svojih mana i bugova, malo prošvrljaj po Redditu pa odluči.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10961 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
S20fe je bio los sa exynosom, s21fe je kod nas dolazio samo sa snapdragonom ako se dobro sjecam. Citiraj:
Za tebe je bolji OP. Ako te ne diraju AI od samsunga,spen, njegov UI uzmi OP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10963 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Što znaći da One Plus ima ''jako dobro posložen UI''? Dugo sam na Samsungu i gledam promijeniti mobitel, pa me zanima. Mater mi ima Motorolu i UI mi je grozan. Probao sam od Xiomia, on je bolji. Može i neki prijedlog . Mobitel 6,7 '' 120 Hz što kvalitetniji ekran, ne teži od 190g, brzo punjenje i wi-fi 6. Normalno, da je fluidan i da nije zakrivljen ekran. Koristi se svakodnevno za standardne radnje. Telefoniranje, net, WA. Bez igranja, snimanja videa. Ponekad slike, ali samo za poslati na WA. Ništa bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10964 |
Premium
|
Nitko nema UI kao Samsung. Dobar,stabilan ,odlican AI i sve radi. Ali ako zelis bateriju, laksi UO i brzinu,uzmes OP. Meni je samsung najbolji osim u kameri i bateriji te ponekad brzini. Sve je kompatibilno sa Samsungom, svaki mutimedijski uređaj, BT,Dex itd. Ali baterija ne bas i kamera ne bas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10966 | |
Premium
|
Citiraj:
To ne znam. Kupio od neke žene iz Bjelovara, nije znala kako provjeriti koji je proc. Ajde uzmem ga i ima garanciju, ali Exy unutra G990B. Brzo sam ga se riješio... Zadnje izmijenjeno od: spawn. 19.07.2025. u 21:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10967 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala svima na potvrdi, uzeo sam, za sada super, brz, fluidan, baterija fkt drži. Jedino se MagicOs male previše trudi da bude IOS ![]()
![]() |
#10968 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10969 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Nije kod svih baš tako. Nakon 2-3 S Samsunga sam prešao na Xiaomi i ne vidim neke mane. Načitao sam se recenzija i rekao bi čovjek da osim Samsunga sve drugo je upitno ako će uopće moći poslati sms ali nije baš tako. Svaki ima svoje pluseve i minuse ali ne bi rekao da su toliko primjetni da odlučuju Samsung ili ništa. Osim xiaomijevih "reklama" za koje se još nisam potrudio istražiti kako se isključuju najblaže rečeno ravnopravan je sa s25. Softverski i hardverski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10970 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|