|
![]() |
#45841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mislim da je Destro gore dosao sa celicnim HT-om - OnOne, Mic je snejkbajtao gumu valjda tri puta i posudjivao zracnice i bajk je stalno bio na grabi, Shosh je dosta negodovao na turi i vjerojatno se svima popeo na glavu, ali najbitnije od svega je da smo se svi spustili u komadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45842 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nevjerovatno na kakve probleme ja naletim sa ovom nakamurom. znaci posudim od frenda onaj alat za cupanje poluga pedala (cranks). nemos navit nikako u onaj alu navoj u polugama. narucim drugi sa ali-a, reko mozda je ovaj ostecen il nesto. ista stvar. jel moguce da i tu postoji razliciti navoj/standard za to, ali ja to nigdje nisam vidio spomenuto? znaci neide nikak. na jednoj strani sam probao silit i naravno iscupao alu navoj i sad nece ni ic stim ![]() ![]()
![]() |
#45843 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ekipa, jel imate preporuku za neku lakšu mtb/downhill stazu gdje bi klinac probao malo hupsera, ništa preteško, ništa strmo. Treba mi nešto da ga nadgledam i nek se lagano uči. Zg i blizina je područje. Kontam nešto, donwhill je skup sport, pa bolje nek troši lovu na to nego na mobitele i kompove. Nek nema para za drogiranje, ko ga šiša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imaš na Sljemenu više od 10 staza, teško da češ naći pravi downhill, ali ima dobrih singlica i enduro/trail staza. Bregdown je otvoren navodno, isto dobra enduro staza za učiti se. Ne bi odmah na downhill išao, hupseri i "ništa strmo" ne ide u istu rečenicu s dowhill. Baci oko na Ivo Jarić youtube kanal i vidi što ti se sviđa. Ima svega, od hupsera, spusteva do skokova od 5+ metara. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.07.2025. u 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45845 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Možda ti je najlakše za početak na dotrščinu i maksimir, tam ima par hupsera i sve je kratko/blizu. Ili čak bolje na Grmoščicu, tam ima par napravljenih staza kaj nisu teške (prvo zelena, pa ak ide dobro i crvena). Na sljemenu od ništa strmo je jedino staza 8. To je blaga planinarska staza, ali nema skoro nikakvih elemenata. Da se po njoj gore i dolje od ponikva. Od lakših staza imaš Pintu, tj. kolopintu gje se krene na Kolorado od puntijarke i nastavi dalje po Pinti i na kraju se da nastaviti nastaviti na stazu 20. Ima sad novih bentova i malih skokića pa je fora, al na par djelova ima strmice, korjenje ili kamenje pa možda baš nije za nekog tko je friški. Mazalo - Leva deva - Vanilija je isto lakša kombinacija staza, al za nekog tko je nov bi i to moglo bit zajebano zbog par kontri i završi daleko od žičare. Najveći plus na sljemenu je kaj možete gore sa žičarom bez da se penjete uzbrdo ![]() Inače, Bregdown na kladešćici je jedina staza u blizini zg koja je napravljena kao bikepark - sve popeglano s velikim bentovima i skokovima, al za gore bute morali pedalirati. Staze provjeri gdje su na trailforksu ili segmente na stravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45846 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
https://www.comet.hr/1662-izvlakac-p...?search_q=1662 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45847 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
ekipa pozdrav, 1. Bicikl kupujem jer želim: rekreacija, zbog koljena zglobova vise nemrem trcati ko prije 2. Bicikl namjeravam voziti po: svuda po moslavačkom bregima.. cesta makadam sumski putevi 3. Bicikli ću voziti (kako često): ![]() 4. Bicikl sam spreman platiti: do 800€ 5. Moja visina za lakše snalaženje oko veličina: 189/ 95/6kg Znaci kupio bih neki MTB Mozda Nes ovak, to mi na fejsu reklama iskocila https://tct-author.hr/proizvod/bicik...x-7-cues-2x11/ Pa...kako nista znam o biciklima, moze pomoć oko odabira... Hvala!🙋 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45848 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Uzmi Trek DS 2, ja imam FX2 i vozim samo po asfaltu. slična je geometrija ta dva, razlika je u širim gumama. Meni odgovara malo uspravniji položaj sjedenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45849 |
Premium
|
Bez suspenzije za moslavačko gorje? ![]() Ne bi rekao... Ovako nešto? https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-7.0 ili Grand Canyon AL 5 direkt s njihove stranice. Za tu lovu se kod nas ne može naći nešto na toj razini. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.07.2025. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45850 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Znam da 800e nije neka lova za ubost neki aviJon✈️od bicikla...pa moze jos neka preporuka 🙂 tnx🙋 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45851 |
Premium
|
Možda onda otići do obližnjih trgovina i tamo popričati s ljudima koji tamo rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|