|
![]() |
#2971 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi mu DHCP snooping ili zovi A1 da isključe, kod jednog klijenta sam imao istu stvar. Što se kućne shared optike tiče, evo kod par ljudi što znam katastrofalno radi, stalno neki problemi. Čekam sad jedan dedicated priključak pa javim kako će raditi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2973 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ajmo ne ići sad nepotrebno u to, imam svoje razloge, pravo je pitanje zašto neki uređaj na glupim switch portovima blokira određenu komunikaciju. A da ne pričam o tome da ja kao korisnik nemam uopće niti uvida u to, jer "nisam admin uređaja". Ukratko, baš zbog ovakvih specifičnih gluposti koje svaki ISPov uređaj ima volim imati svoju opremu i mrežu pod nadzorom, a njihovo koristiti isključivo kao nešto prema internetu.
![]() |
![]() |
#2975 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
ili još bolje, zte u bridge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Does youer dewg byte?
|
U obje situacije više ne mogu iskoristiti 2.5Gb port kako bi bar na jednom klijentu imao full bandwidth, odnosno morao bi kupiti nešto tipa Hex S 2025 seriju. I to samo zato jer ZTE nekaj interno blokira. Ako ću ići na Hex, onda odmah uzimam i GPON i mičem ZTE komplet iz kombinacije.
![]() |
#2977 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
novi hex s ima samo sfp 2.5g, lan portovi su i dalje 1g. treba ti nešto jače. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Imam problem sa tim ZTE , ne mogu pristupiti nadzornim kamerama u lokalnoj mreži, preko kabla ili wifi, dok preko mobilne mreže mogu. Na starom Huawei routeru je radilo, ovdje neće. Tj. Kada restartam.ZTE proradi i onda nakon nekog vremena više neće. Kamere su Reolink i spojene su preko PoE switcha. Probao sam isključiti firewall na ZTE ali nije do toga. Ima li netko ideju što da probam.podesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#2980 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
U gornjem postu pišeš da bi htio full speed na barem jednom klijentu... Ako ti je sfp za gpon, di kanis izvuć fullspeed na uređaju koji nema 2.5g portova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2982 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Ajmo zaobići bilo kakve kupovine, bridge modove i ajmo naći rješenje kako da se ZTE počne ponašati kao normalno, urbani uređaj. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
![]() |
![]() |
|
|