|
![]() |
#82322 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Koliko god obožavao Leon, DSG ponekad zna bit baš iritantan. Već sam navikao manualno prebacivati u nižu kad se negdje spuštam ili trebam usporiti i skrenuti. Ali - zaboravi se sve kad se krene u žešću vožnju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82324 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@xlr Ipak je to pravi kristal. Čitao sam nekidan recenziju nekog auta gdje su rekli da je njegov 'kristalni' mjenjač ustvari ukrasna plastika.
![]() |
#82325 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ja nemam nikakvih problema s svojim 2019. godište. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82327 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Znaš kaj da, stoji ali isto tako stoji da je u Uniqa osigurana škoda koja nije imala štete, kuća i stan. Tak da...nek olabave malo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82329 | ||
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ne mozes mi na brosuru napisati "kristal", a dati bljestavu plastiku... To je ko da mi napises "kromirani detalji u interijetu", a isporucis sjajno lakiranu plast... Oooh, wait!
![]() |
![]() |
![]() |
#82330 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82331 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Generalno, 99% ljudi to ni ne kuzi, al meni jako smeta. Inace je DSG cesto spor u nižu, a pogotovo je problem kada treba ici dve nize jer kak su mu parne na jednom kuplungu, a neparne brizne na drugom...onda saltanje dve u nizu bude dosta sporo jer nemrem imat pripremljenu slijedecu brzinu, a to je ono kaj se po gradu jako često događa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82332 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni moj DCT (kad je radil heh) nije baš bil tak loš za grad, dapače, automatika sam i gledal baš zbog gradske vožnje i da ne moram petljat po brzinama od semafora do semafora. Kaj se tiče vožnje DCT-a, gledal sam ovaj video od Engineering Explained čist da znam za ubuduće kak da ga ne sjebem/mu produljim rok trajanja: Šaltanje u višu/nižu je gotovo instant ako prije toga malo promenim način vožnje - naravno da ne očekujem da bu instant niža bila ak držim gas.
![]() |
#82333 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#82334 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ali moram reći da u Cupra modu na Nordschleifeu radi besprijekorno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82335 |
Pod naletima kopita zla
|
lol kakav crap od auta ![]() ![]() plastic crap jebote yugo 45 sa ogromnim ekranom. ![]() Pazi 1.2 tri cilindra i to 4x4 jebo me pas ako ne moraš biti malouman za kupiti to govno Mislim da je dobio ozbiljne pare da im se ne posere na sve kaj su napravili. ![]() 24.100 eura muahhaahah ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 16.07.2025. u 05:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82338 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#82339 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
I izvana mi auto super zgleda, al čim si otvorio vrata, plastika po svuda. Iznutra ko da si sjeo u aute iz početka 2000, osim tog ekrana kaj strši. Odmah se vodi zašto je tako jeftin. Da ga sam moram gledat bi ga kupio, inače hard paidi Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 16.07.2025. u 07:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82340 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Za NIKAKVE pare 1.2 mlinac 4x4 sa tri cilindra. Za 1.5 DCI 4x4 nemam nikakvih problema niti zamjerki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A pazi ovo! Nakelje Reno amblem na Bigstera i nazovu ga Boreal. Ofkors, dotični se neće prodavati na zapadnom tržištu nego samo u Latinskoj Americi, Jugoistočnoj i Istočnoj Europi. https://www.index.hr/auto/clanak/dac...l/2689149.aspx
![]() |
#82342 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nabrojite mi 5 auta u kojima ekran ne strši nego je lijepo ukomponiran u armaturu. Od 2015 na ovamo u 90% auta su taj ekran nakaradno nabili na armaturu. Maltene cijela VAG grupacija zajedno sa hvaljenom Cuprom. Pa da nisu mogli platiti dizajnera da to lijepo ukomponira nego nasred armature ti nabiju televizor.
![]() |
#82344 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Od 3 auta koja sam vozio u zadnjih 5 godina, sva 3 imaju fino ukomponirane ekrane bez da išta strši negdje BMW to u principu ima najelegantnije riješeno. Na idealnoj visini i poziciji i bez da strši. ![]() Nisam bio fan interijera zbog više razloga (jedan od njih je ekran prenisko) ![]() I aktualni ![]() 4. Fiat 500x (zadnji rent-a-car koji sam vozio) ![]() 5. Kia Niro (zadnji taxi u kojem sam se vozio) ![]() Eto, 5 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.07.2025. u 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82345 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#82346 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa ono 24 iljade za osnovnog je ono sve ali ne jeftino, da ovih 28k niti ne spominjem. Ok, meni je i sprdacina od cijene 40-45k za kodiaka ali ok. Ma sad kad si razmislim i ove cupre od 40-45 su mi isto ono jebote, seat za tu paru ali ono barem dobro izgleda. Ma jebote sve je pun k skupo kad si razmislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82348 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Gledajući plaću prije 15 godina i sada, po meni i nisu toliko pokupili, gorivo također. Danas mi definitivno manji udio plaće odlazi na isti. Plaće su realno otišle osjetno više, nego cijena automobila. Što se ne može reći za sve ostale troškove.
![]() |
#82349 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Priča mi frend kako mu je stara početkom 2000tih godine kupila Toyotu Yaris. Cijena je bila ispod 100 k kuna. Svi na njoj učili voziti, izudarali je, ali Toyota se nije dala, i izdržala do današnjeg dana. Htjeli iznenaditi staru 2024 godine za rođendan i kupiti joj novu Toyotu Yaris, cijena je bila oko 28k eura ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82350 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |