|
![]() |
#331 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jbg. Insignia prvo pišti i bljeska, a ak ne reagiraš zakoči i stane. Druga je opcija ako potepeš pješaka, aktivira patrone ispod haube, diže ju 25 cm i baca seronju na krov da ne bi udario glavom u štok ili staklo. https://youtu.be/uWghFMcGjvo?si=8zKSCZYPYNAYUePj
![]() |
#333 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#334 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za njega, ali ne i za mene. Budala ti sj.be branik, vezni lim, senzore, zračne jastuke, armaturu, jauba, patrone, krov. A šanse da ti se tak nešto dogodi u ZG, pogotovo na av. Dubrovnik gdje pretrčavaju preko 4 trake je jako velika.
![]() |
#335 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ili psa. Susjedovog peas je skupila insignija i iskočilla je hauba. Na svu sreću auto od firme, kasko...sve se riješilo bez problema + naravno najbitnije je to da psu nije bilo ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Beko zamrzivač pitanje
Kupio Beko zamrzivač i ima jedna stvar koja mi nije jasna. U uputama stoji da kao treba odvojiti onu rešetku od kondezna sa nekim plastičnim klinovima. Napravio sam ovo što je na slikama sa tim bijelim čudima za razmak. Ovo drugo ne kužim. Jel to neki krivi prijevod ili što? Što je najbolje našao sam na netu upute na engleskom za taj zamrzivač i nema uopće te slike ni govora o tome. Jedino kako se zakače ti bijeli za razmak na rešetku od kondenza ( što u mojim original uputama uopće nema ). Upute su živi cirkus. Dobio sam i neka dva plastična dijela ( crni i bijeli ) za koja nemam pojma gdje idu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To ti je moderno pomagalo za one koji ne znaju da ne smiješ frižider/ledenicu samo ubaciti u rupu u namještaju i gurnuti je do kraja uz zid. Mora imati toliko prostora, pa ako ne možeš sam procijeniti, ovo ti pomogne
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izgleda kao odstojnik koji drži kondenzator odmaknut od stražnje strane hladnjaka kako bi se mogao adekvatno hladiti. Ne bi se to trebalo klimati, čudno da bi to kupac sam morao montirati ![]() Edit: na zadnjoj fotki izgleda kao da je čvrsto zašarafljen kondenzator pa se niti ne može odmaknuti dodatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Glavno pitanje je kakav je spoj dole? Ako je fiksna metalna cijev kao na isparivaču, ne diraj ni za živu glavu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Hoće li odvlaživač pomoći barem malo u osjećaju hladnoće u stanu ako je vlaga cca 60%
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
traka za nosac
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Idem čuvati ofce. Dosta mi je svega. Je-ale te domene crne liste i pi-de materine razne i mejlovi na koji ljudi nasjednu. Ah... sad mogu dalje za iste pare.
![]() |
#345 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|