|
|||||||||||
|
|
#81601 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Pozdrav svima, Zanima me nešto u klasi veličine golfa, ali povišeno, električno, uglavnom loko vožnje i neka okolica do 50km, rijeđe dulje vožnje. Što je bitno gledati kod kupnje električnog automobila? Punjače, vrste baterija, vrste klima, nešto četvrto, peto ili šesto? Brend nije preveć bitan, osim da nije kinez. Znači lep, kvalitetan i srednje cijene. ![]() Trenutno je u pogonu Mercedes B klasa dizel, ali ga je žena ubila kratkim vožnjama po gradu. Kada se vrati sa servisa, gledali smo ga možda prodati i riješiti joj nekog benzinca ili električara. |
|
|
|
|
|
#81602 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Mrak, jaki ljetni pljusak, desni zavoj u prijevoju, a druge strane majstor uletio dobrih pola metra preko crte. Ja sam morao skrenuti s afalta jer bi bio frontalni sudar. Kako je voda oderala bankinu, asfalt je izrezao gume na desnoj strani. Prednja je instant ostala bez zraka, stražnja za 2 min. Ali stradale su i alu felge. I to poprilično.
|
|
|
|
#81603 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#81604 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Provjereni pouzdani d-zlo, četiri cilindra, remen… zna se sve o tom motoru. Udoban, stabilan i potegne muški. Carplay i Android Auto rade bez greške oćeš bežično ili na žicu. Ima bunker 390L ![]() |
|
|
|
|
|
|
#81605 | |||||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Mislim da bi ubrzo požalio jer bi ostao bez omiljenog prijevoznog sredstva. Citiraj:
Ja vozim, pregledavam papire, servisnu povijest itd... Citiraj:
Taj koncert je terorizam.Citiraj:
Sa cliom mi je progledao kroz prste za treće štop svetlo. Lampa ne dela. Citiraj:
I da tužan dan..the last ride... ![]() Moj prvi auto kojem sam bio u vlaništvu. Skroz glupo ali se nekako vežeš. Jebi ga 2007. hrpa problema i nema više smisla krpati. |
|||||
|
|
|
|
|
#81606 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
U mene žena otkad smo joj uzeli Octaviu prije 4 godine, 1 riječima: jednom natočila gorivo, par puta splahnula auto, tjt, na njoj je da sjedne i vozi ![]()
|
|
|
#81607 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
https://www.facebook.com/watch/?v=1284800436597020 tup kakav bog moraš bit, kolko ti je vlastiti život nemio ![]()
|
|
|
#81608 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Problem je da svaka budala može to voziti a nitko to ne kontrolira. Većinom nemaju osjećaja što se oko njih događa a parkiraju ta govna di stignu. No tu nebih samo vozače romobila stavio na "lomaču", ima vozača bicikala koji isto tako misle da je cesta samo njihova. |
|
|
|
|
|
|
#81611 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#81614 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Hahaha. Odličan ![]() Nema ih u boji kojoj hoću i u stanju u kojem hoću. A i 23 godine stari auto mi se ne uklapa u poslovni plan. Mogu ključ u bravu, a da nisam ni krenuo. Ovo troši ko upaljač, 2019. s 20 000 milja. Imam tvorničku garanciju do 2029. ili 100k milja. Toči i vozi. Isplatit će se poprilično brzo. Bit će vremena za E39, to kad ulove godine i kičma ![]()
|
|
|
#81615 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kad su idioti, i sad tak najebeš ni kriv ni dužan. Razbiješ si auto i ak nemaš kasko možeš se jebat kako/kada ćeš naplatit štetu. Citiraj:
Kak ti se čini CVT u njemu. Meni je znao smrdit u baš svakoj Toyoti (Prius, Corolla, Camry, Mirai) ako bi je malo jače stiskao.
|
|
|
|
#81616 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#81617 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
U Sport i Sport+ modu pušta sasvim ugodan zvuk na zvučnike, a ručkice za šaltanje brzina su komične jer nemaju smisla. Ok, simulira šaltanje, ali ne znam čemu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.06.2025. u 22:29. |
|
|
|
|
|
|
#81619 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#81621 |
|
The mighty pirate
|
Bolje izgleda uživo. Ne može se poslikati ovako, ali bit će nekakav session gdje će boja doći do izražaja kak spada. Zbog toga kako izgleda na slikama sam ga i ostavio za zadnje. Koliko čujem, 1 od samo par komada je ovdje u toj boji, pa bar ne moram brinuti da će izgubiti puno na cijeni kroz godine
|
|
|
#81622 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#81625 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@Mario Imam samo dobre riječi za svog Captura 1.33 TCe EDC. Tih je, udoban, ima dosta opreme, na autoputu može ići solidno brzo i ne čuje se. Ova nova verzija ima jači motor i bolju multimediju. Potrošnja? Malo preko 7l na otvorenoj cesti. Za puno vožnje gradom, full hybrid bi bio bolja varijanta. Gledao sam ga i ja sebi, ali za moju količinu vožnje (6-7k godišnje) bio mi je neisplativ. Mane? Kilav mjenjač (7 brzina EDC tj. DCT) i nevelik bunker. Ok, bunker se može povećati pomicanjem zadnje klupe i spuštanjem podnice bunkera na 'doljnji kat'.
|
|
|
#81626 |
|
49%winner
|
Ova boja je top, nadam se da ce ti i osiguranje zbog tog biti jeftinije - ipak si vidljiviji na cesti od miseva svih nijansi. Po meni bi svi auti u kricavijim bojama trebali biti u povlastenom statusu. Osim onog terorizma za farbanje zvanog mazda crvena. Uzivaj u autu, steta sto nije suv, ali hej ne moze i pare i jare ![]()
|
|
|
|
#81627 | |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Bunker je baš čudan. Ima visinu a nema dubinu. Suprotno od karavana. Ne znam koliko je praktičan takav bunker za putovati. Taj 7-speed EDC je mokri. Trebao bi trajati kao auto ako ga se ne ubija. |
|
|
|
|
|
|
#81629 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Ovo se ne krade, a i da se krade, ne može nitko reć da ga nije vidio ![]() Sutra ujutro preuzimanje ![]()
|
|
|
|
#81630 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Tek cu ga staviti. Jebi ga ne znam koliko da trqzim 155k km Dizne jebu moraju se djorati, desni zvucnici rade ne rade, cententalno ne zakljucava sva vrata kao ni na kljuc znaci brave u k, staznji brisac u banani motoric radi cim das kontakt, prednje brizgaljke u kurcu, dosta tragova na limariji… Ali prije pet godina napravljenveliki servis i mali sve komplet od amortizera opruga zupcastog klinastog ma sve. Gume su isto no e tad stavkjene malo su presle. Mozda 20k km. |
|
|
|
![]() |
|
|