|
![]() |
#1441 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da daaaaaa, Vrijeme da im se zahvalimo i preselimo u indiju opet... puna 2 mjeseca je izdržao moj hr family...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Mislim da sam i ja za 19jura la papa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Youtube premium
Ah…ode Argentina Jutros dobio mail Haha Your YouTube Premium membership was canceled because we believe the subscription country of Argentina was inaccurate. Imam iPhone ,ima koja fora ? Znam da je bilo prije pisanja ali ne da mi se vracat i dal vrijedi to još ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Može netko napisati proceduru kako dodati u family i iphone, India, Nigeria?
![]() |
#1453 |
Premium
|
Pa kako ste uspjeli? Android ? iPhone? Meni stalno nudi cijenu u eurimw kad se idem ponovno pretplatiti na Argentinu preko Androida... Nemam premium godinu dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Bluestacks 5 (Android 11 64-bit) - https://www.bluestacks.com/download.html Spojim komp i iPhone na VPN Argentina U Bluestacks isključim lokaciju Youtube app u bluestacks, odmah mi nudi da se ponovno pretplatim i to je to mobitel spojim na VPN čisto zbog 2FA Ovo sam morao odraditi u siječnju i sad opet, to je ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Premium
|
Hvala. Probam..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ode i meni Ukrajina nakon 12/2023, prije toga bio godišnja turska...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja koristim Hotspot Shield (imam gratis u sklopu Dashlane), ali vi kojima ne uspjeva s drugim VPN - jeste probali Bluestacks metodu? I onaj google pay profil mora biti Argentina ili za koju već lokaciju pokušavate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Probat ću bluestacks metodu, ali sam danas izgubio živce i privremeno uzeo solo HR premium na mjesec dana makar. Nisam family uzimao jer, ponavljam, samo klinci osim mene gledaju youtube i to rijetko, a njima sam posložio youtubekids. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Ja sam bio na srb..bome poskupilo na 14e..ovaj mj platip i probat iduci mj bluessacks metodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Neki su slali upite privatno, evo kacim uputstvo za Indiju: -otvorim Indijski app store account i napunim gift cardom kupljenim na amazonu - Napravim novi google account, BEZ UKLJUCENOG VPN (lokacija u mom slucaju BiH) -dodam sve clanove u porodicu -logujem se u youtube sa tim novim google accountom -pokrenem Indijski vpn -idem u youtube na pretplate i cijena bi trebala biti u rupijima -zavrsim korake do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne treba nikakav VPN za Apple Indija metodu, kao ni novi google account. Slijedite samo ove upute, ali umjesto Turske uzmete Indiju za lokaciju za taj novi Apple account, te naravno na Amazonu indijski gift card: https://www.vpn-tools.com/youtube-cheaper/turkey/ Dakle izlogirate svoj normalni acc iz app store, ulogirate taj novi koji napunite gift cardom, udjete u Youtube i idete kupiti premium. Youtube vas baca u App Store koji je sada indijski, platite i to je to. Sada izlogirate taj indijski acc iz app store i ulogirate svoj normalni, a youtube vuce svaki mjesec sa indijskog accounta lovu za premium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
A moj frend pita koliko se puta mozes na nekom "aj" uređaju logirati sa različitim YT acc i app store acc? ili moze isti app store acc platiti / plaćati za više YT acc? Vidim mogući bussines plan za neke ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|