|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Domy, ako ti je svrha toga doći do web configa, zaboravi jer neće ic tako. Moras se preko bluetootha spojiti na antenu preko mobilne aplikacije (mislim da ju je netko nekad u ovom threadu linkao). Za to će ti trebat serijski broj antene (piše na samoj anteni negdje, nema na kutiji / uputama). Ali nećeš naći nikakvu korisnu opciju za podešavanje na žalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Riješio sam. Trebalo je promijeniti VLAN, ali tu sam udario u mali zid jer Intelova mrežna u laptopu ne podržava promjenu VLAN-a unutar drivera pa sam ga morao spojiti na Lenovo dock s Realtekovom mrežnom karticom, utipkati VLAN i onda sam uspio ući u web GUI i namjestiti što treba. Nema nešto puno opcija, ali više nego dovoljno za svoju namjenu jer to je primarno modem. Opalio par testova i ponaša se jednako loše kao Huawei B818 sa Iskra P-56 antenama tako da mogu isključiti problem u opremi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Igra li neko na 5G internetu? Tipa CS, PUBG i sl? Sad sam na bakar + hibrid i nije neka sreća pa gladam malo taj 5G.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne valja ti na 5G ako ces igrati FPS igre, ja sam igrao warzone i odustao sam. Imao sam isto kao ti bakar+hibrid i na kraju sam iskljucio hibrid i ostavio samo bakar i to ti je jedini nacin da imas ok latency. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, tako i sad igram sa isključenim hibridom. Znači nema dalje, čeka se optika....
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|