|
|||||||||||
|
|||||||
| Rezultati ankete: Odnos prema Google servisima (2012) | |||
| Dok mi Gmail isporucuje postu, Google daje rezultate, do mile volje spijuniraj me veliki brate! |
|
61 | 27.48% |
| Osjecam da je Google otisao predaleko i doista me zanimaju alternative njegovih usluga |
|
69 | 31.08% |
| Nemam sto skrivati, bas me briga sto radi s mojim podacima |
|
50 | 22.52% |
| Vec neko vrijeme koristim, ili se trudim korisiti alternative Google servisima |
|
33 | 14.86% |
| Google je postao internet, uzalud ti kume bilo kakve alternative! |
|
29 | 13.06% |
| Google je postao internet, ali vjerujem u pamet i slobodu alternativnih izbora. |
|
41 | 18.47% |
| Dat cu ja vama privatnost! Primite se radije motike, jer ja se i dalje mucim na Dial-up vezi! |
|
8 | 3.60% |
| Anketa s više izbora. Glasači: 222. Ne možete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
Uređivanje |
|
|
#271 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pretpostavljam da do HR još nije došlo, ako uopće bude zainteresiranih da ovo ganjaju https://www.lawnews.co.uk/legal-news...lligence%20(AI). Uglavnom, Microsoft i Google su dokazano koristili privatne podatke korisnika za treniranje AI. Ameri ih stisli, ali sad i UK isto. Prijavio se i ja kod ovih, pa da vidimo hoće li sjest išta ![]() Raspitajte se kod HR i EU odvjetnika jel ima kakva inicijativa da im se dodatno sjedne za vrat.
|
|
|
#272 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kad je AI tema mislim da nisu oni jedini takvi. Mislim da svi "kradu" informacije gdje god stignu da bi njihovo AI rijesenje izgledalo pametno. |
|
|
|
|
|
|
#273 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#274 | ||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#275 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Uvijek prikladan uradak. https://www.youtube.com/watch?v=LUSZfEBTwRc
|
|
|
#276 | |
|
White Rabbit
|
Ak još nije bilo očito: Citiraj:
> PcWorld |
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Već dugo se vidi da throttlaju download nekih vrsta videa, ne vidiš kod gledanja u 1x, ali kod 1,5-2x i pogotovo downloada se fino vidi da ne ide preko parsto kB/s.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
White Rabbit
|
Vjerojatno ste skuzili da je prosli tjedan doslo do vecih smetnja Google usluga i svih koji ovise o njihovom Cloudu (npr. Signal)...cini se da je ovo razlog: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Fascinantni podatak iz članka. Citiraj:
Još fascinantnije je da uBlock još uvijek nisu uspijeli sjebati. |
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
S tim ciframa iz zaboli za ublock Dobro su tržili, nema šta. Pitanje je znače li ti prihodi (ne računajući dobit od obrade podataka korisnika) da je youboob poduhvat postao profitabilan. Pošto su godinama tvrdili kako niti ne očekuju kako će to tako skoro postati slučaj.
|
|
|
#283 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Impresivno. Debelo im se isplatila investicija od mizernih US $1.65 billion koje su platili za YT prije 20 godina. Bumo vidli kak će biti s "AI" stranom priče al znaju oni kaj rade očito. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 05.11.2025. u 20:10. |
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pretpostavljam da mislis prihod, a ne profit. Kolko znam youtube dugi niz godina nije uopce bio profitabilan i gubio je hrpu para, sto se tek promijenilo valjda u zadnjih 5-10g. |
|
|
|
![]() |
|
|