|
![]() |
#20281 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20282 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Taj Mobland, jel treba pogledati nesto prije serije da bi se pohvatali konci? Krenuo sam gledati prije 20-ak dana, pa nisam nista mogao povezati. Kao da mi je nedostajalo neke pozadine price. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20283 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Ne trebaš ništa dodatno prije, jer prva epizoda krene tak da se kasnije kroz sezonu raspliću sve te priče. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20284 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20285 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Krenuo Mr Inbetween, 6 ep pogledao. Jači je od Wicka i Equalizera i ne znam čega sve ne, niko mu niš nemre. Srećom da su epizode po 20-25 min, inače bi bilo pogubno da traju duplo duže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20286 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo zavrsili Inbetween. Ostajem pri tome da su kratke epizode sasvim ok. Od svega pogledanog, samo jedna mi je bila smor i nije mi bilo jasno zasto se dogadja i cemu to sve. Kasnije vidim i da je imala losu ocjenu pa ajde, nisam jedini.
![]() |
![]() |
#20288 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20289 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slow Horses S05 kreće 24.09. sa prve 2 epizode od 6 https://variety.com/2025/tv/news/slo...ok-1236416375/
![]() |
#20291 |
49%winner
|
Mene cekaju da ih ponovno sve maratonski odgledam po drugi put. Osobno, prva sezona mi nije bas skroz sjela jer mi je onaj detektiv kojeg ces tek upoznati malo los kao lik u seriji, ne lajkam ga i na momente mi je naporan. Iako je ocito bitan za pricu. Kasnije su mi sve bolje sezone osobno. Steta sto necemo vidjeti zadnju sezonu jer su je otkazali. Mozda dodatna motivacija za procitati knjigu, I guess?
![]() |
![]() |
#20292 | ||
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim ovo svi hvalite i pogledam to obavezno. Ali, kad smo kod naziva serije, toplo preporučam The Inbetweeners-e. Kratka humoristična UK serija. Humor mi je top, pogledao više puta, ima i film koji ide nakon serije. Citiraj:
Citiraj:
![]() Zajebo je i druge pisce. Gledao sam jedan intervju sa Adrian Tchaikovsky-em koji je spomenuo da izdavači više ne žele čuti da im pisci pokušavaju prodati priče u nastavcima i to najviše zahvaljujući dotičnom. Ako se dobro sjećam, milslim da je Martin nakon prve knjige dobio lovu odmah za cijeli serijal...i sada vidimo što se desilo. Adrian je rekao da moraš biti već poprilično poznata faca i onda ti idu na ruku max do 3 nastavka, dalje od toga ne. Martin je ćesme IMHO, ali nema smisla da radi nešto što ne želi...tako da GG i kad umre i netko naslijedi prava će vj osvanut neki kvazi nastavci tj završetak. Nisam i neću ni čitati knjige pošto nije završen serijal. ![]() Pogledao sam nedavno Wrecked...i ono, ajmo reći da mi se radnja sviđa, ali je humor na razini osnovnoškolaca. Ima tu i tamo dobrih fora, ali je općenito onako....li-la. Gledamo sada 7u sezonu Black Mirrora i prva epizoda je odlična, fantastična koliko je realna tj izgledna. Druga je OK, treća mi je bila ful dosadna...ostaju nam još 3 za pogledati. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20293 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#20295 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#20296 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Englezi spašavaju stvar 😁 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20297 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Što se same serije tiče, malo mi je kraj (šest sezona je bilo ak se ne varam) bio meh, ali ajde, ništa preloše. Znam da je Expanse bio hvaljen kao dosta realno prikazan boravak u svemiru, dosta se obraćalo pažnju na fiziku i tako to. Ništa previše, taman dovoljno. Ono što je meni upadalo u oči je bilo kad sam skužio da Holden kao upravljač broda koristi onaj 3D miš za CAD ![]() I u jednoj sceni - ne sjećam se točno oko čega je bila radnja, samo da su neka tijela bila u nekim kao kapsulama - te kapsule su bile Thuleovi sa izrezanim plexijem ![]() Preporučam i https://www.youtube.com/watch?v=VNjr...Ua8o4CIDjCanyW za kasnije sezone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20298 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#20299 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
expanse najsporiji uvod u priču i likove ikada jedna od najboljih serija novijeg doba |
![]() |
![]() |
![]() |
#20301 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Alien: Earth premieres on FX and FX on Hulu on August 12, 2025. ![]() ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20303 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledam i ja Aliena obavezno, isto neću niš spojlat, i nadam se samo da će valjat. Da opet ponovim, Romulus mi je bio baš dobar, pa mi nekako ima nade i za ovo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20305 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20306 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mobland - jedna od boljih stvari koja je izašla ove godine. Hardy, jebote, smrzneš se, miran, bez dernjave a strah te preko TV-a, možda i njegova najbolja uloga. Kao netko tko nije baš fan Ritchia, meni je ovo fenomenalno. Još 2 epizode do kraja ostale, ali za sada top. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20307 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Jel mobland kopija Gangs of London? Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20308 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A teško je reći kopija. Slično je, Gangs of London sam pogledao par epizoda samo. Meni Mobland bolji. Manje oružja, kaosa, vatre, ekplozija, više prema priči vuče Mobland. Guy Ritchie "in the nutshell". |
![]() |
![]() |
![]() |
#20310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MobLand je dobar. Sviđa mi se Harry jer nije klasični fixer koji radi mišićima, već radi glavom. Govori tiho i polako, ne qrči se i bahati. Zato me scena u kuhinji šokirala. Znamo da mu neće biti ništa, ali je stvarno bilo neočekivano. Nakon serije navečer, po tko zna koji put, opet pogledao The Gentleman. Tipični Guy Ritchie. Čovjek definitivno zna snimati filmove/serije o UK gangsterima.
![]() |
|
|