|
![]() |
#81183 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kod nas od ne-uvoznih auta valjda 80% dizel, rucni mjenjac i minimalna oprema. Tj. najjeftinija konfiguracija moguca u trenutku kupnje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81185 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sad kad sam uzimao novi auto bilo je na izbor samo 8 boja, od toga je bila bijela, crna, plava i neka ljubičasta. Ostale su kombinacije sive Nakraju sam uzeo osnovnu neku, ja bi rekao da je petrolej plava, al kak gledaš iz kojega kuta tak je drugačija. ide od plave do zelene. Za novce koje sam mislio doplatit za boju sam uzeo opremu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81186 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Hrđa kod Alfe nije uobičajena kao kod Mečke i sl. Tako da čudan odgovor dilera. Od devedesetih nadalje Fiat i Alfa su imali jebeno kvalitetno cinčanje za razliku od ostalih. Nebum zaboravil digitalku Tempru, 1996.g., pol milje km, rashodovana 2009 tek, ubijena do bola (vozili je ko da je ukradena, polje, ribičija, keramika, ljepilo, beton, sve prevezla), bez trunke hrđe. Moja Alfa iz 2007, prodao 2017.g., ni trunke hrđe nigdje, pa ni tamo gdje su kamenčići razbili sve kaj se razbiti dalo ... tako da osobno iskustvo, a i drugih koje poznajem je takvo da ne hrđa samo tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81190 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Ovdje kod nas je skroz lijepo i opusteno i neces ic u zatvor za nekakve benigne idiotarije, nit ces imat prednost ic u zatvor samo zato sto si bijelac... Slazem se da imamo krivosudje, ali ako izbjegavas probleme, skroz se OK zivi... A za bicikliste me zaboli neka stvar, nek nauce pravila pa nek idu vozit... Naucio sam i ja pa se ne ku*cim okolo da znam pravila... Znam samo da trebam ostat ziv i da ne trebam ocekivat da ce mi neki auto stat na prijelazu... Inace, u nedjelju smo zena, klinac, klinka i ja isli od centra do Novog Zagreba biciklima... Pricamo o curici od 4 godine koja je dobila novi bicikl sa pomocnim kotacima i koja je uspjesno odpedalirala do Novog Zagreba, pa malo dole djir po Bundeku pa do Velesajma pa do Avenue Malla i onda nazad do centra... Tako da, moze se i sa djecom ovdje po Zagrebu vozit, ali moras pazit ko oci u glavi, svaki put kad je ona prelazila preko pjesackog sam stao nasred ceste da blokiram aute... @Ivo_Strojnica - pojavili se biciklisti na cestama, samo da znas... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81192 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kod mene je izgleda rijedak motor u pitanju. Obično 2.0 ima 110 kw, ali moj je sa begijskog tržišta te je oslabljen na 100 kw navodno zbog osiguranja. Znači to je kao da standardni 110 kw podignem za 10 kw. Inače sam razmišljao i stavit veće naplatke i tu bih nešto izgubio na performansama pa razmišljam da napravim blagi tuning da se ne osjeti. Koga bi preporučili i kakve su cijene? Ima li netko u Osijeku i okolici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81193 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ako postoji isti takav motor koji ima vise konja, onda nemas sta razmisljat... Nadji tunera koji ce ti staviti tvornicku mapu i zdravo... Koji auto je u pitanju?
![]() |
![]() |
#81194 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81195 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kuca u kojoj je sve cisto i pic pic ali se djeca tresu i obljeva ih hladan znoj kad mama dode doma meni nije neki pojam savrsenstva ![]()
![]() |
![]() |
#81196 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A ti isti kada se vrate doma gori su od nas domaćih. Vidiš i sam te bandite sa stranim tablicama šta rade. Ko kad pesa pustiš s lanca. I netko će mi reći kako su ti otočani fini ljudi. Da su takvi ne bi imali sto i jednu koloniju po svijetu. To su obični banditi i razbojnici koji su pokrali pola svijeta i sad bi se mi balkanci trebali na njih ugledat.
![]() |
![]() |
#81198 |
Registered User
|
Zamijenili mi prije 2 tjedna, Na računu piše da su izvršili čišćenje cijevi recirkulacije i da je ugrađen hladnjak ispušnih plinova nove generacije. Sad, je li stvarno stavljen hladnjak nove generacije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81199 |
Registered User
|
Dosta mi nelagodno bilo zbog tog EGR-a...pogotovo kad sam vidio po netu da je bilo dosta zapaljenja, no tješilo me da imam full kasko pa bi vjerujem da bi oni to pokrili da je došlo do toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81200 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Također nikad problema sa hrđom na Alfama, to me muči na 90’ Vitari Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81201 |
Bazinga
|
Pogledaj što piše na njemu. Borgwarner je taj "nove generacije".
![]() |
#81203 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ono što HR, Španjolska i Portugal privlači su tzv. "chav" turisti. Guglaj izraz i sve će ti biti jasno. Chavs su sam talog ovog društva i ono što ćeš vidjeti od strane normalnog naroda u komentarima ispod njihovih pizdarija koje rade po svijetu je isti kao naš kad nam "navijači" divljaju po inozemstvu..."zadržite ih, ni mi ih ne želimo nazad". U 5 godina ovdje i tisuće klijenata nisam jednog chava imao ![]() Ima ih, ne puno, ali naprave dovoljno pizdarija da cijeli narod dovedu na loš glas. A i s poslovne strane, da negdje mogu potpisati da će mi svi klijenti do kraja života biti britanci, i da ne smijem više ćevap pojesti, potpisujem odmah ![]() Evo, kupujem auto i otvaram firmu. Ne samo da je proces komično jednostavan i brz, nego i savjeti koje dobivam su (za balkanca) sumnjivo dobronamjerni, pa i dalje svaku stvar 3 puta provjeravam ![]()
![]() |
![]() |
#81205 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ne gore samo BMWi radi EGRa Samozapalio se Zoe u Španjolskoj Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81206 |
Bazinga
|
![]() |
#81207 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Kod koga da idem za promjene u setupu vozila (trajne a ne da nakog svakog starta moram ponovo postavljati željene postavke)? Auto Seat Arona 2018 1.0 tsi dsg 85 kW (ima analogne vure ako to nešto znači). Može i u PM. Hvala
![]() |
#81208 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Na Kamiqu s tim motorom, 2019g ugasio ono glupo praćenje crta (s Alija kupio onaj mali uređaj a kupio programcic Car scanner za par eura) ali start S nemrem. To se valjda skida odspajanjem jednog kabla ma akumulatoru. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#81209 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|