Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.06.2025., 20:21   #271
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Lewis
Naravno ali trebaju nekog novog da upravlja timom. Evo ti i zadnje dvije utrke, sami problemi i sa motorima. Sa razlogom je Hamilton otisa. Trebaju promjene mercedesu. Nije vise 2014-2015. Isto vazi i za RB. Proslo je vrijeme savijenih krila.
Staro 01.06.2025., 21:09   #272
Elder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Kaj se desava s Lewisom? Vidim da ga timski kolega pobjeduje iz trku u trku.
Elder je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2025., 21:25   #273
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Datum registracije: Jan 2018
Mladi je ,brzi… motiviraniji

Nis čudno
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2025., 22:27   #274
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kakav lik

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 00:43   #275
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

A mora se priznat, nije odavno bila zanimljivija sezona. Svega ima. Samo da se malo jos Ferrari prikljuci. Mercedes sigurno nece.
Staro 02.06.2025., 00:47   #276
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nesto se i "Doktor" Marko stisao, nedavno je izjavio da McLarena nece biti nigdje kad krene TD za savitljiva krilca od ove utrke .
Staro 02.06.2025., 07:54   #277
Slash555
Premium
Moj komp

Slash555's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ne bi se čudio da je Max tehnički kao propustio Russela i odmah želio naprijed. I toga je već bio, sjetite se abudabija i drs detekcije...

Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk
Slash555 je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 08:13   #278
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor Slash555 Pregled postova
Ne bi se čudio da je Max tehnički kao propustio Russela i odmah želio naprijed. I toga je već bio, sjetite se abudabija i drs detekcije...
Točno to je i objašnjenje FIA-e zašto je dobio samo 10 sekundi, a ne crnu zastavu.
Prema ranijoj komunikaciji s pit wallom, ne vjerujem u to.

Staro 02.06.2025., 08:47   #279
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Meni je samo fascinantno kako su ispuzale ispod kamena razne spodobe i amebe po internetovima koji McLaren nazivaju McFIAren... i to ni više ni manje nego momčad koja je zadnjih 25 godina nonstop bila pod povećalom FIA-e i onog crklog sado-mazo-nazija Max Moselya. Nema što, vrlo korektno i vjerodostojno kad takvi nazivi dolaze od morona koji su navijači timova koji su zadnjih 15-tak godina dominirali i osvajali naslove sa "unaprijed pripremljenim" bolidima u dogovoru sa FIA-om i što se prešućivalo zbog plakanja, kukanja i pretnjama o odlascima iz sporta Nadam se da ga gutaju slasno.

Onaj pizdun i sex predator/offender Horner je prvo plakao 7-8 godina za Mečku kako ovo kako ono i kako dominacija ne valja te ubija sport i to nakon njegove mini dominacije, a onda je 2022 i 2023 promjenio ploču i rekao da "tko je kriv ostalima što se nisu snašli u ground-efekt tehničkim regulacijama", koje je BTW složila "neovisna" ekipa unutar FIA-e koja se konzultirala sa "konzultantima" koji se konzultiraju sa konzultantskom kućom čiji je konzultant nitko drugi doli najveći genije u F1 zadnjih 30 godina - Adrian Newey ali eto, čoeku dopizdio i Horner i jednooka crkotina Doktor Hellbutt Čmarko i vidi se gdje su sada bez njega. A ako i Max ode što bi mogao, bit će tamo gdje su bili nekad sa Coulthardom i Webberom i tamo gdje zaslužuju biti - nigdje.

Što bi bilo kad bi bilo i da je panj Norris bio malo manje panj nego što je i da ima za broj i pol veća jajca, lani bi digli obje kante, pa se ovako Max izlaktario za WDC i uz pomoć ranije skupljenih bodova. A što imamo ove sezone? Opet cvilež, kukavelj, plač prema majčici FIA-i da klepi McLaren "ilegalno hlade kočnice tekućinama, prednje krilo im se savija do poda, mehaničari više šećera stavljaju u kavu, tajnica Zaka Brawna ima užu vaginu od Hornerove tajnice, portir u McLaren Technology Centru ima OPG na crno i nije prijavio ekstra zaradu od uzgoja i prodaje batata i cvjetače", frustracije na stazi i slično... čekamo samo obraćanje lešine Čmarka da krene o "razmišljanjima o odlasku iz sporta". Samo to i fali.

Ogavna momčad je taj Ded Bull. Ogavna, odvratna i umjetna. Pričam to od 2009. Ali tad su bili baš simpatični i Vettel (protiv Hama i Alonsa) i kasnije Max (protiv Hama) te je potonji bio posebno drag te mnogima bio junak kad se zaletavao na ovdje vrlo omraženog Hamiltona. Tad je to bilo utrkivanje, dok sad vidim istim ljudima odjednom smeta to njegovo "rejserstvo", ali 2021. je to bilo jako jako simpatično.

Dobro je Hamilton rekao, "To nije F1 momčad, to je fabrika slatkastih pićenca...". Svaka čast na postignutom, ali mentalitet plačipički koji njeguju je krajnje smećarski
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 10:03   #280
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Brko Pregled postova
, tajnica Zaka Brawna ima užu vaginu od Hornerove tajnice, portir u McLaren Technology Centru ima OPG na crno i nije prijavio ekstra zaradu od uzgoja i prodaje batata i cvjetače", frustracije na stazi i slično..
Brko <3

Citiraj:
Što bi bilo kad bi bilo i da je panj Norris bio malo manje panj nego što je i da ima za broj i pol veća jajca, lani bi digli obje kante, pa se ovako Max izlaktario za WDC i uz pomoć ranije skupljenih bodova.

Norris teska prevara, kako ga ove godine pere mali.
Trenutno bih dao sanse za wdc: Piastri 65, Verstappen 25, Norris 10.

Zadnje izmijenjeno od: rendula. 02.06.2025. u 10:42.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 10:07   #281
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Uvijek je dobro vidjeti Brku na F1 temi

Ali moram se složiti, RB je baš ljigava momčad, a Max je po mentalitetu baš po njihovoj mjeri.
Staro 02.06.2025., 12:10   #282
Tualatin
Registered User

Datum registracije: Aug 2023
Citiraj:
Autor Elder Pregled postova
Kaj se desava s Lewisom? Vidim da ga timski kolega pobjeduje iz trku u trku.
još je u procesu prilagodbe ali ide na bolje. A i forma ferrarija nije kako se očekivalo pa je dosta pokisao.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Dečki… Hulkenberg u Sauberu na 5. mjestu.
Ovo se ne da ni izmisliti
Trebaju više radit tih spački sa gumama tak da utrke budu zanimljivije i da slabije ekipe imaju više šanse.
Tualatin je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 12:24   #283
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Brku i dalje peče što je Ron Dennis bio škrt i pustio Neweya u Red Bull
Kako je otišao u Red Bull, tako je McLaren prestao pobjeđivati.

Sad je došao novi baja s dubokom kesom, Strulović, iskrcao lovu, pokupio Neweya, i ako se povijest ponovi još jednom, a smrdi na to, imat ćemo dominaciju Aston Martina. Štekaju jedino na polju drugog vozača. Držim fige da se to ostvari i Alonso digne prvenstvo i ode u mirovinu nakon tog.

Piastri je uz Maxa mentalno najjači vozač na gridu. Ako ga ne otme Red Bull, otet će ga Aston Martin ako se ostvari ono iznad. Ima sve predispozicije za biti višestruki prvak.

Norris je odličan vozač kojem pod hitno treba netko da mu glavu resetira. Fokus mu je na svemu što vole mladi umjesto na stazi, ima dosta nisko samopouzdanje i to varira iz utrke u utrku. Za razliku od ove dvojice, brine o tome što drugi misle i to se osjeti. S takvim pristupom nikad neće biti prvak.

McLaren je s vrha pao na dno, da bi se opet uzdigao. Volio sam ih u periodu Honde da bi ih zamrzio u periodu Mercedesa i postali su mi opet simpatični kad su bacili srebrno sa sebe.
I dalje držim fige da će Williams jednog dana uspjeti napraviti istu stvar, a do tad…ajmo Norris.

Staro 02.06.2025., 14:09   #284
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Brku i dalje peče što je Ron Dennis bio škrt i pustio Neweya u Red Bull
Moraš mi staviti kajlu zbog? Do tell, čemu sam zaslužio isto i zašto je zaključak da ja plačem za AN-om?

Citiraj:
Kako je otišao u Red Bull, tako je McLaren prestao pobjeđivati.
34 pobjede u 7 sezona nakon njega je prestanak pobjeđivanja? Ali zato 42 pobjede u 8 sezona s njim je dominacija? OK.

Prestalo se pobjeđivati kad su se počeli "restruktuirati" po vizijama sve luđeg i senilnijeg Ron Dennisa,zbog razlaza s Mečkom, zbog deala sa Hondom koja prve 2 godine nije znala što radi i gašenjem vatre sa Renolom koji je bio jedini izbor za 2018. Već je 2019 u prvoj pravoj sezoni sa Renolom ispod haube (2018 je bilo "evo vam motor i zavarite ga u šasiju i boli nas kurac") bilo osjetno bolje i prvi put nakon 2013. nazirao se optimizam koji je povratkom na Mečku te uz prethodno šutanje Ron Dennisa i Erica Bulliera rezultiralo i vidljivim ali laganim usponom. Kulminacija je osvajanje momčadskog naslova te trenutne dominacije u oba poretka. I to sve bez AN-a.

Dok je Ded Bull prdno na rosu u istoj godini AN-ova odlaska i to već nakon 2-3 utrke otkako je AN napravio zadnji shut down na službenom računalu u Ded Bullu, tako da vidimo kome je više značio, McLarenu ili Ded Bullu, tako da bi plakat za istim trebali samo navijači Ded Bulla, ako ih uopće ima. Bio je neki lik ovdje samo je nestao davnih dana, i neki Dejo/Dean nešto koji je onanirao na Vettela pa je nestao kad i Vettel a bogami i Ded Bull 2014
Jedini tko drži Ded Bull iznad vode je Max Verstappen koji je trenutno najbolji vozač na stazi i to osjetno. Nešto kao Šumaher u drugom djelu 90-tih među raznim Ralfovima, Hillovima, Bergerima, Coulthardima, Fisichellama, Baričelama, Zontama, Delarosama, Villeneuvima i sličnim panjevima, izuzev Mike koji je vozio toplo-toplo-hladno, ovisno koliko ga je Erja karala u mozak preko tjedna. I nemojmo tu stavljati sad da Max na stazi ima vrhunske Hamiltona i Alonsa jer su i jedan i drugi usmrđeni zbog isteka roka trajanja gdje je prvog razguzivao Russell u istom bolidu pa sad Leclerc nastavlja, dok Alonso ima sreće pa uz sebe ima uvjerljivo najvećeg panja na gridu izuzev ovih 6 rookija.
Da nemaju Maxa, borili bi se s Williamsom, a kako izgleda, 2026 to možda bude i realnost. Živi bili pa vidjeli.
Staro 02.06.2025., 15:00   #285
reiben101
Registered User
Moj komp

reiben101's Avatar

Datum registracije: Oct 2013
Najveća greška Mclarena je bila kad su dopustili spašavanje Honde/Brawna i složili se da im Mercedes da motore. Čim su izgubili tvorničku podršku uletili su u desetljeće raspada na čelu s Dennisom i njegovim idiotarijama gdje je svima htio pokazat kako je on ipak glavna faca.

Njihova tehnička struktura mi je uvijek bila za pucat u nogu. Uzmeš Peter Prodromua iz Red bulla (šef aerodinamike do 2013. u Red bullu, šef aera na međuostalim MP4-20) i onda montiraš nekog poviše njega i ne daš mu da radi kako hoće. Tek kad je došao Stella na mjesto šefa momčadi 2023 godine postavio je Prodromua na čelnu poziciju za aerodinamiku. I usput ugrabio Roba Marshalla (Renault R25 i R26, svi Red bullovi), stručnjaka za ovjes, arhitekturu bolida, pakiranje.

Nikad u F1 nije do jedne osobe, ali ova dvojica su poprilično sudjelovala u Neweyevu uspjehu. To se pokazuje i na trenutnom Mclarenu koji je jako dobar baš u poljima u kojima su ova dvojica najbolje snalaze.
reiben101 je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 15:18   #286
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Očekivao sam da je onaj na kraju prve rečenice bio dovoljan hint…očito nije

Ne znam zašto si ogorčen toliko na Red Bull. Ne volim ih ni ja, ali dominacija jednog tima gura ostale naprijed.
Money makes the world go round. Imaš 20 ljudi koji su najbolji od najboljih u tome što rade, a opet ovise o timu ljudi i genijalnosti pojedinaca koji će naći i iskoristiti rupu u pravilima jer to je jedino što čini razliku.

U F1 je to Adrian Newey koji je konstanta u uspješnosti timova u modernoj eri F1. Da bi dobio šanse za biti prvak, nije više dovoljna samo genijalnost za volanom.
Kupi najbolje od najboljih s neograničenim budžetom koji imaš i to je to. U svakom sportu je ista priča. Nogomet je najbolji primjer.

Misliš da je Amerikancima stalo do fanova? Karte za F1 nikad skuplje i samo rastu. Prioritet je pred kameru dovesti šupljoglave influencere i postati sadržaj u kojem vozači žongliraju lopticama kao trenirani majmuni.

Očito je da to sve ide u krasan k, ne vidim svrhu u sekiranju. Kao što se pojavio Red Bull, tako će doći novi Red Bull i opet će se masa “pravih fanova” složiti u hejtanju i tako u krug.
Prekjučer Ferrari, jučer Mercedes, danas Red Bull, sutra vjerojatno Aston Martin.

Uživaj dok traje ovakva “ravnopravnost” gdje McLaren dominira, Max pizdi jer ne dominira, Sauber može završiti u top 5, a Ferrari pogađa strategije

Staro 02.06.2025., 15:30   #287
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Najvažnije da nam se Brko vratio i to sa britkim i preciznim zapažanjem 😁
Sve ostalo je prolazno i manje bitno.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 15:33   #288
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kako god bilo ja sam se prosle godine pocastio navijackim zvucnicima da proslavim McLarenov povratak nakon tolko godina cekanja .

Kupio ove:
https://www.klipsch.com/uk/products/...eakers-mclaren
Staro 02.06.2025., 16:15   #289
strikoo
Premium

strikoo's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
strikoo je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2025., 18:01   #290
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Staro 02.06.2025., 18:32   #291
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Znali se što o M. Schumacheru? Da ne tražim sada po netu.

Ima Vas tu više koji ste više u F1 od mene.
Staro 02.06.2025., 19:30   #292
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Dok su jučer moderni vozili po Španjolskoj, uživao sam slušajući vrištanje malo starijih

Staro 03.06.2025., 00:37   #293
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Očekivao sam da je onaj na kraju prve rečenice bio dovoljan hint…očito nije
OK, razumijem Nije mi browser iz nekog razloga učitao smajliće pa nisam odmah vidio.

Citiraj:
Ne znam zašto si ogorčen toliko na Red Bull. Ne volim ih ni ja, ali dominacija jednog tima gura ostale naprijed.
Eto i drugi puta me nisi shvatio. Nisam ogorčen, samo volim srat i pljuvat po njima jer su licemjerne plačipičke, prvenstveno crkotina Čmarko, a onda ovaj "sextam i drkam na svoje PiaRuše u tajicama jer mi je žena postala časna sestra" Horner, that's all. Subjektivno mišljenje iz navijačkog kuta gledanja. Ono, roastam govnare, što je loše u tom? Ionako ne znaju tko sam ja Slobodno može koji kontraargument a ne disertacija Sandre Benčić sa filozofskog fakulteta i njene 16. godine studija "Oslobodite se mržnje" ili slobodna interpretacija recitala "Sunscreen". Ono, nemam predrasuda i problema, mrzim sve jednakim intenzitetom

Citiraj:
Money makes the world go round. Imaš 20 ljudi koji su najbolji od najboljih u tome što rade, a opet ovise o timu ljudi i genijalnosti pojedinaca koji će naći i iskoristiti rupu u pravilima jer to je jedino što čini razliku.
U F1 je to Adrian Newey koji je konstanta u uspješnosti timova u modernoj eri F1. Da bi dobio šanse za biti prvak, nije više dovoljna samo genijalnost za volanom.
Kupi najbolje od najboljih s neograničenim budžetom koji imaš i to je to. U svakom sportu je ista priča. Nogomet je najbolji primjer.

Misliš da je Amerikancima stalo do fanova? Karte za F1 nikad skuplje i samo rastu. Prioritet je pred kameru dovesti šupljoglave influencere i postati sadržaj u kojem vozači žongliraju lopticama kao trenirani majmuni.

Očito je da to sve ide u krasan k, ne vidim svrhu u sekiranju. Kao što se pojavio Red Bull, tako će doći novi Red Bull i opet će se masa “pravih fanova” složiti u hejtanju i tako u krug.
Prekjučer Ferrari, jučer Mercedes, danas Red Bull, sutra vjerojatno Aston Martin.
To je to, nema dalje. Gasi internet, motaj kablove. Čemu onda dalje išta da se piše? Ključamo temu i bok jer sve se zna što je i kako bude. Čemu ikakve sekirancije onda oko ičega? Čemu ikakvo zanimanje onda za bilo što? Iako mislim da je ovu priču valjalo zaokružiti i završiti sa nekim evergreen hitom tipa "pametnome dosta", "tako je kako je", "svi su oni isti", "sve je to kruha i igara", "misliš da je njih briga za tebe", "posveti se svom životu, imaš pametnijih stvari za brinuti se".

Citiraj:
Uživaj dok traje ovakva “ravnopravnost” gdje McLaren dominira, Max pizdi jer ne dominira, Sauber može završiti u top 5, a Ferrari pogađa strategije
Hvala, budem, uživati ću svake sekunde u istoj i ne ne samo da ću se posvetiti tom uživanju, nego i maksimalno ogorčenom pljuvanju po Ded Bullu na svakom uglu, tako da ću blagajnici u Lidlu u facu reći, kad me pita je li to sve, kažem "NIJE jebote!!! Jebeni Ded Bull mora propasti jer su instant momčad bez srca i duše i pravih navijača. Fak jes", okrenem se i odem. I to je to. Pametnom dosta.

Sretno svima do kraja sezone, LP

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Najvažnije da nam se Brko vratio i to sa britkim i preciznim zapažanjem ��
Sve ostalo je prolazno i manje bitno.
Šaljem pozdrave na neko neodređeno vrijeme
Staro 03.06.2025., 01:28   #294
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Opusti se, "sve je to kruha i igara"

Staro 03.06.2025., 09:29   #295
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:

Šaljem pozdrave na neko neodređeno vrijeme
Navrati povremeno, napokon sezona u kojoj tvornica otrovnih pića tamo gdje treba biti!
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2025., 20:45   #296
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Nemam Twitter pa ne mogu provjeriti je li istina ili fake, ali ako je ovo napravio nakon što je PR pokušao ugasiti vatru...auuu

Staro 03.06.2025., 20:52   #297
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Nažalost, tip je taman toliko govno da ne bi bilo ništa čudno taman da je ispala istina da je to stvarno stavil u eter.
Citiraj:
Both the incident and Verstappen's apology provoked many reactions online. This also led to a fake tweet by the Red Bull driver, what was created by an anonymous user.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote
Staro 03.06.2025., 20:55   #298
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Točno to, na prvu smrdi fake, ali ne bi me iznenadilo

Staro 03.06.2025., 22:20   #299
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

U pitanju je fake. Njegov acaunt je cisti PR bullshit za reklame. Ne koristi ga on koliko vidim.
Staro 05.06.2025., 12:10   #300
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
F1 iduće tri sezone na RTL-u

https://www.rtl.hr/novosti/povijesni...formule-1.html

Mogao bih napokon od iduće godine opet krenut s laganim praćenjem F1. Zadnjih godina mi se nije dalo drljat s upitnim streamovima nit plaćat rastuću rentu za F1TV.
nub je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na