|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hiper 480w
Planiram uzeti Hiperovo napajanje od 480w, kosta nekakvih 530 kn u hgspotu. Ima li netko iskustva s tim napajanjem? Vrijedi li to te pare, da li drzi ispravno napone i sve to? Kakav je sto se tice buke? Zahvaljujem na svim odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radije uzmi TypeR verziju jer je bolja. A inače napajanje je stvarno OK! Tiho je i stabilno (govorim za 480W TypeR)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
Sva hiper napajana su mrak. Po testovima, po stabilnosti, po zaštitama i po tišini. Samo je na tebi da uzmes snagu koja ti treba, a 480 je više nego dosta. Pun pogodak i to za bilo koji model firme Hiper.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hiper Type R : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Pa ja imam to "obično" napajanje, al mi na njemu piše Type R. ???? Napajanje je inače OK, vent se slabo čuje, nije baš bešumno. Jedini mi je problem što na 5V daje 5.50-5.60. A možda su i očitavanja kriva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ali to nije TypeR (vidio sam ja jedno takvo) crno je ali je mat a ne onako lakirano! i ventovi su crni a ne onako krom look! i dosta je glasnije od pravog crnog TypeR-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|