|
![]() |
#45723 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da se ubacim . da vidim da če me ko gađat kamenjem nakon onih 3 primjera kao savjet + vaši savjeti na kraju sam ubo ovaj kineski ![]() 700Wh baterija Xl rama, crni Probao vozit, cijena 1870 za keš dobro ili ne dobro ? A inače išao sam samo da kupim kćerki 5g novi bicikl za 240€ (pred 2tj kupio sinu 24" ORBEA marka . .nikad čuo a i nevažno) Sad smo svi obnovljeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#45728 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Šparov brand? Daj mi jednu provjerenu info odakle ti to. Evo, moj dobar frend radi u servisu već 10 godina, rekao je jedan do boljih bajkova na tržištu uloženo-dobiveno, ako ne i najbolji trenutno. Evenutlano problem imaju s mazivima kad dolaze iz tvornice. Reklamacija na motor nema veze s Radonom već s Boschom i garantiram ti da od 3 prodana nije imal 2 reklamacije na motor. Reklamacija na lagere? Malo maziva i riješeno. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.05.2025. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45730 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a eto, znači nije me lagao .. ako i mommistake veli .. nebitno, zajebi kineski motor .. ostalo recite . djelovi .. meni tak i tak sve to špansko selo .. ne razumijem .. pričaj mi o procesorima, mikrotikima i rutama.. to ču razumijet Do subote će doč .. i udarit cu rutu .. čakovec - štrigova .. ako preživim, javljam se btw .. neka fancy popularna ios app ? tracking .. da budem u trendu |
![]() |
![]() |
![]() |
#45731 | ||
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45732 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da taj koji ti je prodal je znal točno kome i kaj prodaje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45734 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Nisi na nikoga nalatjel, ja čak ni nemam Radon bicikl, ali da si kupil glupost - jesi i to posebno nakon kaj si dobil preporuke kaj točno kupiti i za koje nofce. Radon modeli su cjenovno tak dobro posloženi, jer se iza njih krije poprilična mašinerija i sve to ti lijepo piše u linkanim materijalima.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45735 | |
Premium
|
Citiraj:
Radon fanatike? Ako je bicikl dobar, dobivaš najviše za svoje novce, zašto ne bi preporučali? Da, vozimo, svaki tjedan 2-3 puta sam u šumi. Na ovo svoje, stavi košaricu napred, dobar bude do dućana. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.05.2025. u 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45737 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Radon je dobar brand u vlasništvu Bike discounta, tj to je njihov brand i ti bajkovi se proizvode u Cube tvornici a o Boschu ne treba previše pričati jer su u samome vrhu sa ebike sustavima. S druge strane Bafang mid drive motori u M seriji su vrhunski, pogotovo ove nove serije M410, M510...Iako su kineski brand to nema veze sa aliex, temu i sličnim kineskim proizvodima. To je premium brand i ne kaskaju skoro ništa naspram ostatka poznate konkurencije. Econo je Slovenski brand i rade solidne bicikle. Zaključak priče je da su oba branda dobra kao i njihovi ebike sustavi ali i dalje je Radon bolji bang for buck u ovome slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45738 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45739 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Citiraj:
Živim tamo. Rade taj nasip i onaj park već godinu dana ako ne i dulje. Više se niti ne sjećam kad su počeli. Bitno da su napravili prvo južnu stranu koja od Bundeka i Kajzerice ne vodi nigdje ![]() Prošao sam s klincem po tome do Jaruna i natrag. Sad je i njemu lakše pedalirati. BTW kupio sam ovo: https://ciklo-centar.hr/katalog/dije...a-bicikl-crni/ Žao mi je što to nisam kupio puno puno prije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45740 |
Premium
|
Baš sam o tome pričao u subotu s kolegom s posla, on je imao dosta problema s donjim dio leđa baš kod MTB-a. 2 godine vozi MTB i uvijek nakon dulje vožnje ga je uvijek nekako ukičilo i trebao je pauzu par dana od vožnje. Bio na terapijama, privatno kod fizijatra, bilo je nekih pokušaja da se nađe problem, ali generalno još se bori s time. Kupio tog vraga iznad i kaže da nema problema ili ako već ima, u puno manjem omjeru. Probao sam i ja, fora stvar, osjeti se da onako plivaš gore dolje kada se voziš, meni dobra stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45741 |
#erase startup-config
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Baš to. Vozim se od prošlog tjedna na tome i zapravo se ne vozim… lebdim ![]() Mislio sam si da mi to ne treba jer se vozim po više-manje ravnom asfaltu i betonu ali sam bio jako u krivu ![]() Topla preporuka pogotovo na city bikeu kao ja. Lungić mi je zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45742 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako ga boli donji dio leđa, a inače nema problema sa leđima, može biti da mu je bicikla premala ili prevelika. neka ode na fitting. Citiraj:
Fora je to, ali imaj na umu da se gubi snaga pri pedaliranju, ako ti je to bitno u gradskoj vožnji ![]()
![]() |
![]() |
#45743 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45744 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45745 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
To mi se čini kao jako dobra cijena? Koji je to točno model? Sent from my M2011K2G using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45746 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45748 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ja sam si ga isto uzeo, 700, ali s m510 motorom, cuesom, i Trp slate 4 klipnim kočnicama, mpc 2650, + chip i "remap". Ali sam si stavio cestovne gume. ![]() ![]() Što se tiče orbea 24, nema šanse da je za te novce, to je ispod nabavne ![]() Ako ja dobro čitam, to je vjerojatno 20" za kćer.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 27.05.2025. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45750 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Trebam i ja za svoga pa sam gledao svakakve opcije. Uzet ću Giant XTC jer mu je najbolja cijena, makar je oprema kriminal(microshift), i šugavi kranc. Zamijenit ću je odmah na altus m2000 i revoshift s shimano krancem. Da ne mogu ovo sve izvest, išao bi na Cube, ali razlika mi je skoro duplo u nabavi.
![]() |
|
|