|
![]() |
#4291 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Tko je ovdje profesionalac? Profesionalci se bodu jer im je to, well, profesija. A vi se budete zbog čega? Da se ćuna digne ujutro ili da dignete nekom drugom? ![]() Neki ljudi se moraju bosti da drže bolest pod kontrolom a vi se idete bosti dobrovoljno i stvarati si ovisnost. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#4293 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dragi moji ako vam se ćuna ne diže skratite alkohol. cigarete, jedite zdravo, probajte se naspavati i vježbajte. Evo skroz me zanima moja razina testosterona. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4295 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Crossfit - grupni trening Klasika: zagrijavanje - skill cca 10 min - vježba snage 20 - 30 min - zadnjih 12 ili 15 ili 20 minuta ide workout of the day: tu se izubijaš ovisno kakav je target: ili odeš u hipertrofiju ili je cardio. s obzirom da ne smijem velike težine zbog kuka ne radim za sada preko 50 kila. prije mi je deadlifit bio na 100 1 ponavljanje, ali ako je bilo 5 x 10 ponavljanja onda ne bi išao preko npr 70 ili 60. front squat ili back squat isto: ako je 5x5 ponavljanja onda front cca 50 ili 60 a back sam znao i 80 kila. uglavnom sam bio jako jako jako pažljiv. više mi je bilo važno sve odraditi savršeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Mislio sam preporučit neki program gdje bi radio neke compound vjezbe sa sto vecim tezinama i malim brojem ponavljanja, cak i ne striktne forme, al ak postoji mogucnost da bi se od toga ozlijedio il pogorsao neke ozljede, neznam, nisam pametan sto preporucit. Anegdotalno, pricalo se davno da pivski kvasac uzrokuje brzo debljanje, to sam ja iz zezancije uzimao krajem srednje (al sam bas prestao vjezbati) i dobio 5,6 kila masti nazalost, no zato sam i tukao tad svaki tjedan pizze, lazanje i cevape (u menzi Scu mi je bila norma 3 pizze za rucak! znači najteži šrot ugljikohidratni - truješ se zapravo, a iz lidla 1kg lazanja onih po 30kn), junk food na najjace (inace prije nikada u zivotu nisam puno jeo, rijetko sam bio gladan), jer sam mislio kao, ma budem ja sve kalorije potrosio kao vjezbajuci, mos mislit. To za starijeg nekog nikako nebi bilo ni dobro ni normalno, a bome ni mladjim punoljetnicima ne preporučam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4297 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Blender i tekuce kalorije su rjesenje tvojih problema. Trebas sto vise hrane "popiti". Blendaj sve zivo i radi smoothije. Osobno nisam mogao preci 75kg dok nisam kupio blender ![]() Citiraj:
Tebi treba dobro poslozen trening s ciljem hipertrofije, koji ce uzeti u obzir tvoja ogranicenja, spominjes nesto kuk. Po brojkama koje navodis da dizes ili si dizao, skoro sigurno nesto ne stima u konceptu treninga i/ili izvedbi istog. Sve u svemu nesto ne stima u cijeloj prici i mozes puno bolje s malo usmjerenijim trudom. Javi se u inbox ako hoces malo prodiskutirati sve. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako želis vidjeti kako radi ćuna kad imaš neke godine, daj u ruke jednoj ludoj 20-25 godisnjakinji. To je pravi test. Ako radi kako treba onda objasniš ženi u čemu je problem i čekaš odgovor. To znači da imaš i dobru ćunu a bogami i muda. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li netko preporuku best buy sprava za zid. ![]() Treba mi nesto za dip, zgibove i neke bucice oko 20-25 kg. Traziti u Dechatlonu ili nesto drugo? DE isto dolazi u ozbir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4302 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Možda uzima tren, navodno nekima daje devijantne ideje 🤣 Za opremu dechatlon, bluegym.hr,fitness.com.hr, poleo... Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Pink Floyd fan
|
Jesu al' se kaže, čovjek i žena. A u množini ljudi i žene. To me podsjetilo na osnovu školu kad smo radili množine pa su neki za čovjek napisali čovjekovi, čovjeki ili oni "napredniji" čovjeci ![]()
![]() |
#4306 |
Premium
|
kupio blender prvi dan kad sam upisao trening još 2018. godine i još uvijek radi skoro svaki dan. ako jednog dana složim svoju teretanu doma onda ću ti se svakako javiti i pošteno platiti savjet. hvala ti. sada je cilj vratiti se jako polako kilaži koju smijem dizati bez posljedica. onda ću vidjeti što mogu s njom i koliko daleko. također sam lik koji ganja definiciju. meni osobno se sviđa tijelo street vježbača a ne osobe koja se izgradila u teretani pri čemu ne mislim ništa loše već samo kao nešto u stilu više volim crvenu boju nego zelnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
evo ko grlica serem.. hvala sto si rekao kako stvari stoje i sto zapravo radis od sebe.. da ne trazim par stranica prije, napisao si za mene da ti je jasno s kime imas posla, garant nekom budalom jasno je i svima nama ostalima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4310 | |
Premium
|
Teretana, utezi i sprave za vježbanje
Citiraj:
Nisam nigdje procitao ali zanima me s obzirom da si zdrav i nemas smetnji, postoji li neki poseban razlog za nabijanje misicne mase? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Registered User
|
Malo sam si razmišljao, s obzirom da se tijelo ne sastoji samo od mišića i masti, nego tu ima i vezivnog tkiva koje vjerojatno ima neku svoju važnu ulogu, može li ovakva "ne jedem meso, ne jedem slatko, žlica jedna" dijetno-vegetarijanska prehrana gorenavedena biti dobra za stvaranje takvog tkiva, ili je tu neki ozbiljni ili manje ozbiljni deficit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 |
#erase startup-config
|
Hehe, kao u Matrixu kada dobije onu splačinu za večeru i kažu mu “sve što tijelu treba” ![]() Naše tijelo se sastoji od hrpe toga što ili izgrađuje ili sudjeluje u procesu izgradnje. Valjda pola periodnog sustava elemenata je u nama. Neke minerale i vitamime možemo pohraniti na dulji niz godina pa dugo ne primjetimo da nam nešto fali ili ne štima. Jesti samo pizzu ili samo meso je JAKO loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
samo treba malo prouciti, i ppstane jasno da nikakvi steakovi termicki obradeni (preradeni) ili meso naglo przeno na masti nije potrebno, tj kroz godine ubija tijelo i izaziva bolesti.. nasljedujemo nacin prehrane a ne bolesti.. svi mi u tijelu imamo kancerogene stanice, logicno zbog prehrane, dima cigara itd itd, ali tijelo to regulise imunitetom.. sirova hrana iz prirode jaca imunitet jbg jedemo hranu zbog okusa, ako pogledas, umjesto da gledas na to da je hrana zivot i energija.. a to daje voce.. tako je kako je meso je od ubijene zivotinje, zvat cemo ju lesom jer je les zacinjeno soli i umacima da bi to pojeo.. toplina deformira bjelancevine, minerale, vitamine, ne bitno u mesu ili juhi, varivu.. tijela nam pate a nismo ni svjesni.. jbg svi tako rade, pa ce i mali mujo.. al kad razmislis, truth is out there nesto mrtvo ne moze dati zivot, a voce i povrce je ziva svjeza hrana.. logicno Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 28.05.2025. u 11:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Premium
|
Teretana, utezi i sprave za vježbanje
Ako cemo tako gledati, ima razloga i zasto taj vuk jede meso a ne travu ili voce, i ne umire od nezdrave hrane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4316 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4317 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jedem samo meso, jaja i malo mlijecnog. nikad se bolje nisam osjecao ![]() prije toga strogi keto 6 godina. izlijecio se pretilosti i jos kojekavih gluposti. Ne tvrdim da je najbolje i da je za svakoga. sreca, jos uvijek, zivimo u svijetu gdje, bar prividino, imamo izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4319 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da sam i ja tu negdje. ova novokovanica me podsjeća na "neloše" iz jednog drugog pdf-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|