|
![]() |
#62 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jedini problem sa Tidalom imam s desktop app, imam u playlisti cca 2500 pjesama, i u spotify imaš scroll bar povučem ga odmah di god hoću, Tidal otvara po 30ak pjesama i moraš skrolat 5-6 minuta da dođeš do dna, lazy scroll l kak već to nazvat, to mi je jedina zamjerka tidal appa za sada tidal čak ima i spotove, to lajkam
![]() |
#63 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
paralelno sa spotify-em upalio, sa dac-om, sluškama i nisam primjetio apsolutno nikakvu razliku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Count me in. ![]() Pretpostavljam taj share fercera normalno na Tidalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Glazbu 99% slušam u autu. Tidal mi sam pojačava i stišava tijekom slušanja. I da, isključio sam te gluposti da mi uskladi glasnoću. Jednostavno, tijekom reprodukcije mi stalno podešava volume. Shift+delete Kod Spotify mi najviše smeta što random ne znači random. Svaki fucking put kad pustim playlistu ide identičnim random redoslijedom ![]() Apple Music - krš UI, odlična kvaliteta zvuka, super radi na Apple proizvodima naravno. U autu mi povremeno prekida zvuk na sekundu, ali zanimljivo uvijek na istom dijelu. Znači točno znam kada će mi na određenoj pjesmi prekinuti na 1sec. I samo apple music mi sam pokrene reprodukciju u autu, ove ostale obično moram ručno otvoriti app i lupiti play, pogotovo ako sam između vožnji koristio mob, gledao YT i sl. Prešao bih preko toga i koristio Spotify, samo da imaju pravi random/shuffle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Spotify ima u USA novi plan tj. novo ime. Ex Premium sada je Basic https://www.androidauthority.com/spotify-basic-3453506/
![]() |
#71 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: vlatko27. 09.09.2024. u 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
probaj novu obitelj skupit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Imam jedan slot u Spotify obiteljskoj pretplati. Zainteresirani nek se jave na pm. Stabilna grupa, većinom obitelj ali jedno mjesto je slobodno.. Edit Otišao je slot kolegi 9800pro Zadnje izmijenjeno od: LeskiRM. 30.03.2025. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Ne ide više turski Spotify preko Google Playa. Ima li netko nekakvo jeftino rješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Imaš na Kinguinu nigerijski Premium za 15€ godišnje. Promijeniš inicijalni mail i lozinku, ali lokaciju nipošto ne smiješ mijenjati, tako da ćeš u preporukama ispočetka dobivati nigerijsku glazbu, no čim se algoritam dovoljno nauči na tvoju glazbu, preporučivat će kako treba. I naravno, svake godine treba kupiti novi account i krenuti ispočetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
Koliko je to sigurno? Da nisu to ukradeni accounti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Ne bi rekao, nigerijski Premium inače košta 0.85 USD/mjesečno, tako da se isplati legalno kreirati što više Premium računa u Nigeriji i prodavati za 15€ godišnje u Europi. Drugo, Kinguin te štiti od bilo kakvih prevara tipa iskorišteni ključevi, već korišteni računi itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
2 Redsky idemo jos naci nekoga pa kupimo family. Mislim da je to jednostavnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Sutra mi ističe ovaj turski, negdje sam pročitao da se može produžiti bez problema. Ako ne uspijem ja san za. Znači još 4 nam trebaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 04.04.2025. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel probao tko Rokk? Ja uzeo trial mjesec cim je izaslo, al sucelje im je imalo hrpu bugova, cak su svima produzili trial jos mjesec dana zbog toga. Kao vise se fokusiraju na rock/metal, al ima i sve ostalo dostupno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
Sad mi otkazalo tursku pretplatu i odmah kliknuo obnovi i prošlo je. Sad čekam da li će odbiti plaćanje. Kad je ukinuto YouTube preko Argentine, nije uopće prolazio ni ovaj prvi korak, odmah je bilo odbijeno. Tako da sam ja još na standby za jedan slot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ima tko Spotify mjesto ili dva možda? Ja djelim sa kolegom forumasem ali me žena stisla pa... Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
što znači spotify mjesto? kaj ima neka grupna fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
|